Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Magda, este super prezentarea aceea, nu ca as fi inteles eu prea mult dar suficient. Ce e aceea detresa? Dupa descrierea de acolo Andrei are bronsiolita usoara, sper sa dea rezultate tratamentul. Nu a primit deloc antiinflamator. Oricum si pediatra mi-a zis acelasi lucru, sa urmaresc sa nu faca febra, altfel nu avem decat sa asteptam sa treaca virusul cu pricina. M-am panicat insa ca am citit acolo ca 21% mai au simptome si dupa 2 saptamani.

Eu ma duc la nani devreme, ma simt obosita. Pe Andrei l-am culcat, Alex a fost de real folos pentru aerosoli. Acum as vrea sa o culc si pe ea. Maine dimineata nu apuc sa intru pana plec, merg sa ma fac frumoasa pentru conced si apoi la cumparaturi tot pentru conced (lapte, pampers, borcanele, etc). Noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna va doresc!
magdaz - multumesc..m-am mai linistit cu faza cu suptul mainii.
bernix - sper sa nu cobesti....ai mei sunt bine, sanatosi...pana acum!
luy - tarrreee bancul!
tomitza - nepotul meu a avut reflux gastroesofagian, s-a rezolvat la 1 an, a facut tratament cu un medicament frantuzesc...maine o intreb pe cumnata-mea si iti zic...daca te intereseaza!pupici si multa sanatate!
betty - roscovanul!imi place tare mult de el!
pup toate fetele.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca nu m-am culcat inca, mai am aerosolii pentru Alex si abia dupa aceea. Ma uitam uimita la cazul bebelusei supravietuitoare din Targoviste. Ce dulcica e ea cum sta la incubator...imi amintea de Andrei cum statea la lampa cu leucoplastul ala pe ochi.

Inainte sa ma culc mai aveam o chestiune. Azi m-am taiat in fiola de ser si mi s-a umflat rau degetul si este rosu. Nu stiu ce sa mai pun acolo, am incercat si Baneocin si Oximed dar nu pare mai bine. Aveti vreo idee?

Pupici

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Roxana eu la deget taiat am pus Bepanthen si a mers,s-a inchis repede rana si tot asa,fusese umflat si rosu de parca statea sa coaca.Sanatate multa lui Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Intru ca sa va zic noapte buna si sanatate multa bebicilor bolnaviori!
Luy, tareee bancu'!

Andrei va saluta si va zice somnic usor si linistit!

Andrei si Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_deea spune:

buna seara fetelor

lamuritima si pe mine cu o problema....pe data de 13.01.2008 mi s-au terminat cele 126 de zile de prenatal. Azi m-au sunat de la servici sa ma intrebe cand le trimit adeverinta cu stagiul de cotizare sa mi-o ataseze la dosar si sa ma duc sa-mi dea dosarul sa mi-l depun la primaria de sector pentru indemnizatia de 6 mil. Mi-au spus ca si asa am intarziat cu dosarul ca trebuia depus imdediat dupa ce s-au incheiat cele 126 de zile ori la mine a trecut deja 2 sapt. Nu trebuia sa-l depuna cei de la serv? Oare o sa am probleme cand o sa depun dosarul? Voi cum ati procedat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara fetelor,
am vazut ca ati intrebat de mine,mii de pupici si floricele ,sunteti niste dulci,sufletiste si de mare MARE ajutor !!!
deocamdata nu ma tine capul sa scriu,v-am citit,dar nu am scris,
daca vreti sa vb cu mine si aveti timp: dnll_heather (id-ul pe mess.)
sunt si acum online,
va pup dulce dulce,
sunteti niste dragutze,
pup mamicile depresate,va zic eu sa mergeti la un medic,nu va lasati asa cu toate gandurile astea negre...

edit: Ebonee e super ok,o bebelusha exceptionala,numai ea imi mai da puterea de a trece peste toate,multumesc Lui Dumnezeu !!!

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Myral cum e cu cerealele alea,ca tot am vrut sa te intreb..le dizolvi in lapte si le poti pune in biberon sau le dai cu lingurita?De fapt nici nu stiu cum arata,am vazut doar cutia si ca sunt de mai multe feluri,de nici nu stii la care sa te opresti..

Teo sper ca esti mai bine..

Sabina

Pupici la toate fetele si bebeii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

quote:
Originally posted by gabitz78

seara buna va doresc!
magdaz - multumesc..m-am mai linistit cu faza cu suptul mainii.
bernix - sper sa nu cobesti....ai mei sunt bine, sanatosi...pana acum!
luy - tarrreee bancul!
tomitza - nepotul meu a avut reflux gastroesofagian, s-a rezolvat la 1 an, a facut tratament cu un medicament frantuzesc...maine o intreb pe cumnata-mea si iti zic...daca te intereseaza!pupici si multa sanatate!
betty - roscovanul!imi place tare mult de el!

pup toate fetele.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Ups!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Azi ca creia o pauzasc si la somn, ca maine merge Degetzica la oftalmolog si apoi o tura la Medicover. Nu-mi place deloc raguseala ei si o tine de aseara.

Noapte buna tuturor!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput