Mamici de septembrie - octombrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Ia uitati ce am gasit, apropo de constipatie:
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Diete-Nutritie/Dieta_in_constipatie_1462.htm/Dieta%20adultilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

Hellooo fetelor,

Ma uitam ca nu am lipsit decat 2 zile si deja s-a trecut la alt capitol.
Am reusit sa rapun raceala. Am bagat nist eparacetamoale si osscilococcinum in mine si mi-am revenit. Eram destul de speriata. Doctorita de familia nu prea a fost incanta s aauda ca am luat caci in primul trimestru cica e bine sa se evite pe cat posibil pastilele...dar nici cu febra nu era de gluma totusi.

Acuma eu sper ca toul a fie bine. Astept sa merg la echo pe 30, cand voi aavea si eu aproape 6 sapt sa ma linistesc...vorba lui musettpink "paranoia scria pe mine".

Bun venit si din partea mea laurasv.

LauraY 4+

Ghemotocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!!
ma bucur ca sunteti bine si ca se vad si se aud inimioare: Boo, felicitari!!
monica, sper sa fie bine la eco, te asteptam cu vesti!!

ramo, nu stiu mama ce sa zic de serviciu, dar sunt convinsa ca vei lua cea mai buna decizie pentru tine si pentru bebe.
eu mai am un pic si primesc preaviz, nu mai am chef delok sa merg la servici si...cred ca voi sta acasa in somaj pana nasc, apoi imi iau de cresterea copilului. daca s-o ivi ceva pana atunci...sincer, nu mai vreau sa mai trec prin stresul prin care am trecut, pentru ca pentru mine copilul este cel mai important! mi-am dorit foarte mutl acest copil si vreau sa-l am, oi vedea eu dupa aceea ce oi face, ca de foame nu murim:)

cat despre simptome, nu mai stiu cine zicea ca a avut niste dureri mai porfunde in partea de jos. si eu cred ca e de la constipatie, ca am observat si al mine ca dupa ce rezolvam problema, se linistea si durerea

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

musette si eu zic la fel...daca nu se exagereaza..e ok cu toate!
july si io azi toata ziua mi-am pipait tzitzile...asta e..si io ca tine
giulianna inca nu am anuntat familia...am zis mereu ca o vom face dupa urmatorul control
mambi ca sa-ti apara emoticonul de la semnatura...scri doar gravi intre paranteze, nu gravid
alexaM si eu tot asa patzesc cu foamea...ca zici ca acuma dau in cap cuiva daca nu papa...si pap frateee!!! tare greu simt senzatia de satietate, de cand cu bb
leny ma bucur ca ai scapt de raceala! febra chiar e aiurea de tot in sarcina!

Oana
8+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Si io si io si io!! la fel cu foamea.... n-am pofte, n-am greturi, da' cand mi se face foame, nene parca am o gaura in stomac si cineva ma sapa sistematic, trebe sa bag ceva in gura ca lesin
Si mai am o chestie... daca nu fac la pipi........ ma trezesc noaptea; ce e drept, o singura data, dar eu nu ma trezeam deloc.
Si eu mai stranut, dar avand in vedere ca am fost racita, ma gandeam ca de la aia o fi... acu' naiba stie.
Si tzitziiiii, doamne, parca am niste bolovani... azi noapte ma tot trezeam cand ma intorceam de pe o parte pe alta, ii simteam ca ii tarai dupa mine ...

_
Our future determines our past
Bebelina de S8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

aaaa, si eu am foamea asta, plus ca eu am si greturi...uite, azi scapai dar maine sigur sunt la purtator...si eu stranut si racita nu am fost si nici nu sunt...sanii greeei...

claudinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Credeti in miturile legate de si nastere?
De ex, daca iti apar pete pe fata vei avea fetita; daca ai avut dureri menstruale vei avea o nastere putin dureroasa, la fel si daca esti lata in solduri; daca ai greturi si ameteli vei avea fetita.....
Eu una nu credeam, dar de cand sunt am inceput sa ma gandesc...
Daca ar fi asa as naste f usor la ce dureri menstruale aveam si as avea baietel. Mai stii?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Vreau si eu sa intru in randul mamicilor de septembrie. Iata aici datele mele:
D.N.:27.03.1981; U.M: 01.12.2007; D.P.N. 07.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Fetelor, sunt tare stresata. Am racit, nu ma simt prea bine. Pe la pranz aveam 38.1, am sunat-o pe dr. si mi-a zis ca pot sa iau paracetmol. Am luat o pastilutza, vad ca m-a lasat febra, dar acum am mai citit pe Internet si unii sustin ca paracetamolul ar fi nociv in primul trimestru.

Nu mai inteleg nimic...

Help me, voi ce ati auzit de paracetamol???

4+

Joy`s Joy

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Intru si eu sa raportez cu foamea.Si la mine daca nu pun ceva in gura in momentul ala cred ca lesin.Si as manca orice,nu am pofte,mancare sa fie....sotul meu zice ca se vede ca vom avea un sobolanel,adica bebelusi nostri pe zodiacul chinezesc vor fi sobolani,deci zic eu, de aia suntem asa fomiste!

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput