Mamici de septembrie - octombrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaAR spune:

boo------felicitari pentru inimioara bebeului si sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Musette nu te mai gandi si tu asa departe. Aaaa eu dau sfaturi, eu care atunci cand era o colega insarcinata ii spuneam "fata, tu nu vorbesti cam mult? Mi se pare ca deranjezi copilasul ala din burtica"
Ce sa zica si ea...radea de mine si-mi spunea "lasa ca te vad eu pe tine cand o sa fii gravi, cred ca nici n-o sa respiri"

Mi-a trecut acum de cand sunt nu ma mai gandesc asa la toate nebuniile ca daca as face-o...as ajunge la nebuni. Si-asa sotul imi spune ca sufar de "scenarita" imi imaginez tot felul de nebunii, cum ca s-ar duce el cine stie pe unde atunci cand intarzie..si ar face...si ar drege...sunt numarul 1 la scenarii. Ma calmeaza el mereu cu argumente dar eu...Gica Contra. Nu ca n-as avea incredere in el dar pur si simplu...defectul meu...presupunerile

Oana esti bine da? Ai anuntat familia? Ca eu n-am facut-o inca, au niste probleme ai mei si simt eu ca nu-i momentul acum. taica-miu tocmai ce-a facut o operatie de hernie...nu e tocmai bine...de-asta evit pentru moment sa le spun, nu stiu daca fac bine sau nu dar mai astept.

Nerantula ramai la Teodora, pentru mine e cel mai frumos nume, a fost al bunicii mele care m-a iubit enorm si in semn de respect si de multumire am sa-i pun fetitei mele numele ei. Iar daca nu va fi fetita...am sa insist pana va fi

Ramo eu sincer as accepta postul. Oricum iti va fi greu..si aici unde esti..si la noul job. Plus ca trebuie sa te gandesti si la viitor, noul job iti ofera mai multe perspective.

July mi-a placut ultima fraza.

O seara linistita sa aveti, nu cred ca ne mai "vedem" astazi dar cu siguranta maine e o noua zi!

8+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mambishp spune:

Ramonzca, un inspector de resurse umane, care sa cunoasca legislatia foarte bine. Pentru ca tu trebuie sa fii acoperita legal, nu pe vorbe frumoase pe care ti le spune un domn (poate bine intentionat de altfel). Lasand la o parte alegerea personala pe care trebuie sa o faci, trebuie sa ai grija daca indeplinesti toate cerintele pentru a beneficia de concediul prenatal si ce mai e cu sarcina asta.:)
Va las si mai vb aveti grija de voi
pup

[gravid]4+
De mi-ar da un baietel
Dragul mamei voinicel!
Vasile A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mambishp spune:

Giulianna ar fi bine sa le spui la ai tai mai ales ca au probleme de sanatate asta o sa bucure si ca orice bunic o sa prinda viata si o sa vrea sa-si vada nepotelul sau nepotica

[gravid]4+
De mi-ar da un baietel
Dragul mamei voinicel!
Vasile A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Giuliana ai fost tare cu colega ta!

Si eu ma inscriu tot pt o fetita....acum sa vedem.....

Va pup pe toate!

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

nerantula daca iti doresti gemeni sa de adomnu sa fie asa..cine stie!? daca ai aczuri in familie sunt sanse :)iar legat de ce se vede la eco, la mine la 4 s si 5 zile nu s-a vazut nimic dar poate la tine e mai mare si se va vedea. Iti tin pumnii.

musette eu beau dimineata cam jum. de ceasca de cafea cu jum. de ceasca de lapte, nu stiu daca e de rau insa din cate am citit poti bea o cafea pe zi fara sa aiba implicatii negative asupra fatului.

monica bafta multa la ecografie,iti tinem pumnii si tie.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna fetele. Am ajuns acasa si ma pregatesc sa plec la dr. Astept sa vina si injineru ca il iau cu mine ca poate auzim inimioara lu bb.

Nerantula, si burta me aarata de 4 luni si sunt asa trista. Pe mine deja nu ma mai cuprinde nimic, in fiecare dimineata am show cand tre sa ma imbrac cu 5-10 minute de plans

Revin cam dupa ora 7 jumate sa va spun ce am facut.

O seara placuta la burticoase

POZNICI CU NOI

6+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Fetele ...da' scrieti nu gluma... M-a luat somnu' o ora si s-au mai umplut 2 pagini.

Eu stau acasa cateva zile...cica sa invat. Am sesiune in weekend (5 examene). Cum deschid cursurile ...cum ma ia somnul.
n-are chef de invatat. Sper ca atunci cand o fi el la scoala sa aiba mai mult chef.

De stranutat si eu stranut...ma gandeam ca e de la diverse alergii ...eu am la mai multi alergeni si ma gandeam ca de acolo e cu toate ca ma feresc...dar daca si voi spuneti ...nu stiu ce sa zic.

Eu merg la toaleta o data la doua zile...mai des nu merge... Eu sunt de fel ceva mai constipata (fiziologic ...) acum e ceva mai rau...dar vad ca daca mananc cereale cu lapte sau iaurt se mentine la o data la doua zile si e cat de cat ok...

Nici greturi numai sunt asa de rau, in special de cand am inceput sa iau Elevit. Inainte luam doar acid folic.
In schimb cand mi se face foame...zici ca n-am mai mancat de 2 saptamani...tre sa mananc urgent...fara discutii altfel mi se face rau .

8+
Sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Ramo, cred ca cel mai bine ar fi sa ramai la actualul loc de munca. De ce sa iti tulburi perioada asta minunata cu stresul ce deriva din schimbarea locului de munca(integrarea intr-un nou colectiv, lucrul peste program,etc.) La actualul loc de munca programul e lejer, mai stai putin si intri in concedii...si dupa ce vine sa decizi cat timp vrei sa aloci muncii si cat familiei.
Oricum eu am incredere ca vei lua decizia cea mai potrivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Alexa si eu sunt la fel cu foamea. Adica ma apuca asa deodata o foame nebuna, de zici ca daca nu mananc atunci lesin. Asa ca stiu cum e . Dar e doar foame tot timpul, nu tu greata sau sa nu am pofta de mancare. In curand ajung si eu tot asa . Si eu am mai luat proportii si de la tratamentul pentru FIV si cel dinainte Macar daca as fi plecat de la o greutate normala. Mi-e si frica sa ma urc pe cantar.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput