Mamici de septembrie - octombrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
bitza2008 spune:
Dyanira draga, din ce mi s-a spus mie eco normala=ecografia 2D, care se face la inceputul sarcinii(cum am facut deja mai toate din noi) si eco morfofetala=ecografia 3D, sau 4D (se face de obicei incepand cu sfarsitul primului trimestru). Cumnata mea
14+ a facut 3D si are dvd cu bb. E supeeeeer emotionant sa-l vezi cum misca!
8+
khrisu spune:
Intru si eu in club. Am la activ 3 teste pozitive iar DPN este 4 oct 2008. Mai am un un Matei care a implinit anul pe 21 ian 2008. Am bagat la cap parerile de rau ale mamicilor cu diferente prea mari de varsta intre copii si iata-ma![]()
Juliuta spune:
ecografia morfofetala este o ecografie in timpul careia se evalueaza morfologia fetala adica: ficare organ se verifica daca este anatomic normal si daca functioneaza nomal, este o ecografie foarte minutioasa care evalueaza cum s-au dezvoltat organele si aparatele fatului la sfirsitul trim I cand organogeneza e completa. Ea poate fi 2D, 3D sau 4D.
Codruta27 spune:
quote:
Originally posted by khrisu
Intru si eu in club. Am la activ 3 teste pozitive iar DPN este 4 oct 2008. Mai am un un Matei care a implinit anul pe 21 ian 2008. Am bagat la cap parerile de rau ale mamicilor cu diferente prea mari de varsta intre copii si iata-ma
Si la medic cand mergi, draguta mamica? Eu am data UM pe 26.12.2007, iar DPN pe 3.10.2008.
Ramai doar pe mana testelor??
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
khrisu spune:
quote:
Originally posted by Codruta27quote:
Originally posted by khrisu
Intru si eu in club. Am la activ 3 teste pozitive iar DPN este 4 oct 2008. Mai am un un Matei care a implinit anul pe 21 ian 2008. Am bagat la cap parerile de rau ale mamicilor cu diferente prea mari de varsta intre copii si iata-ma
Si la medic cand mergi, draguta mamica? Eu am data UM pe 26.12.2007, iar DPN pe 3.10.2008.
Ramai doar pe mana testelor??
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
Tu ai fost deja la medic?? Control gineco nu prea vreau... sa nu deranjez bebelicul asa devreme iar la eco n-are rost pentru ca embrionul nu e vizibil cel mult sacul embrionar s-ar vedea. ecografii cel mult 4 o sa fac daca nu-s probleme, iar daca o morfologie facuta de Herghelegiu o sa iasa ok stau pe pace.
Am facut 3 teste diferite si toate-s pozitive. As fi o premiera sa nu fiu insarcinata..mai ales ca n-am facut nici un tratament care sa influenteze rezultatul.
clau_geo spune:
Felicitari Codruta si Khrisu :)
bien ati venit printre noi.
Sa dea Domnu sa fie bine!!
6+
bitza2008 spune:
Felicitari Codruta si Khrisu! Sa fiti sanatoase si voi si bblusii vostri!
Khrisu te admir pentru increderea si siguranta ta!
8+
clau_geo spune:
Fetelor am si eu o intrebare la voi: eu am intrat in 7 saptamani dar am uat deja 1 kg in greutate si mi se pare ca am pus pe sani si pe talie, intrebarea este cum facem sa ascundem momenatn treaba asta la munca? de unde ne cumparam niste hainute care sa nu fie de gravide (ca sa nu dea inca de banuit) dar sa fie totusi largute?
6+
MMimi spune:
Salut, fetele! Bun venit fetelor noi, iata ca au inceput sa apara mamicile de octombrie! Deja de-abia ma mai tin cu voi la citit.
Eu sint bine, inca nici o greata, dar astazi am observat ca nu am pofta de mincare. Nu mi se face rau cind o vad, dar nici in gura n-as baga nimic. Ce-o mai fi si asta?
Mie a inceput sa mi se vada un inceput de burtica. Sint slaba de fel, asa ca arata putin ciudat... La voi se vede ceva?
Cineva intreba de haine mai largute: am vazut ca se poarta acum niste camasi gen tunica, mai lungute, ca o rochie, strinse peste sini si jos la baza, si largi peste burtica. Mie imi plac foarte mult, merg bine cu leggings, dar nu numai. De fapt toate bluzele care merg cu leggings ar merge.
5+
Si asteptam...