Mamici de septembrie - octombrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Buna, fetelor!Sunt si eu pe-aici da' nu am noutati, asa ca va citesc pe voi
Nocom , mi-au dat lacrimile ..cu vestea pentru tatic
Xor ,Codruta27 bun venit printre noi si o sarcina usoara s-aveti!!
maria2004, si eu am schimbat nr. (avem aceeasi data - sa vedem care naste prima
Pupici si s-auzim numai de vesti bune!!!

MON BEBE6+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele

a3a minune

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Codruta, bine ai venit! Siguuur esti insarcinata!
Aici in olanda nu te baga nimeni in seama pana in sapt 12; te intreaba de ai facut testul, daca da si e pozitiv te felicita si iti zice ca mai vb la 12 sapt.Eu am batut tare din picior sa fac eco la 6 sapt(facusem o raza la plamani si ma temeam sa n-o fi facut insarcinata fiind...dar "noroc" ca am cm neregulat).

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Aaa, uitam sa va intreb! Eu una dorm ca o broasca pe burta, oare o fi bine? Nu deranjez bb?
Deja ma trezesc din somn sa merg la toaleta, eu care nu ma trezeam niciodata pt asta!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

bitza, mie dr mi-a zis ca nu e nici o problema. Si eu tot ca broasca pe burta dorm (mereu rade injineru de mine ) si chiar nu ma odihnesc pe alta parte. Problema o sa fie cand o sa creasca burta. Acum chair nu e nici o problema.

POZNICI CU NOI

6+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Draga teomariadaca ar fi sa ma iau dupa prima sarcina o sa-ti spun ca tu nasti prima..avand in vedere ca scumpa mea fetita nu voia deloc de iasa de la mami din burta..am nascut-o la 42 saptamani cu nastere provocata..ea ar mai fi stat mult si bine acolo

+6+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Juliuta spune:

Fetelor eu sint ametita rau de tot si mi-e asa de greata.. de la utrogestan cel mai probabil.. sint ca un zombi, dorm pe mine, nici nu pot tine ochii deschisi. Dar facem orice pentru bebe.
Multumesc mult tuturor pentru felicitari, sper sa fie bine . Saptamina viitoare joi merg din nou la doctorita mea si la eco si vom vedea cum a evoluat si bebe si afurisitul de hematom. Sangerarea s-a oprit de aseara si sint foarte fericita chiar daca ma simt groaznic. Sper sa se fi eliminat tot.
Va pup si va doresc sa va vedeti toate sambureii cu inimioare palpaind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna garvidutzelor!
Ce ne-am mai inmultit!!!!!Foarte bine.Se pare ca e adevarat ca in decembrie se concep cei mai multi copii
Eu ce sa zic....Ma simt cam tot la fel tot cu greturi, oboseala accentuata si mai si din cand in cand.Am fost si eu miercuri la control , BB e bine are 12 mm si dr a zis ca e ok.Mi-a vazut si analizele a zis ca sunt bune ,, doar tensiunea mea mare e u factor de risc si m-a mai chemat peste 1 luna.
Vreau sa va intreb ceva ca am vazut ca ati discutat mai devreme.Care e diferenta intre ecografie normala si ecografie morfofetala.?Lamuriti-ma si pe mine va rog ca habar nu am.Si cam cand se face eco morfofetala?
Si am vazut ca tot discutati si la ce sperati fiecare asa ca va spun si eu : eu sper la un BAIETEL.
Om vedea peste ceva timp fiecare ce vom avea.Pana atunci sa ne mearag bine la toate si BB-ei sa se dezvolte bine.
Va pupic pe toate si va doresc sa va simtiti bine.

Diana
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Juliuta, ne bucuram ca esti mai bine.

O sa fie totul ok, ai sa vezi.

POZNICI CU NOI

6+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

quote:
Originally posted by maria2004

Draga teomariadaca ar fi sa ma iau dupa prima sarcina o sa-ti spun ca tu nasti prima..avand in vedere ca scumpa mea fetita nu voia deloc de iasa de la mami din burta..am nascut-o la 42 saptamani cu nastere provocata..ea ar mai fi stat mult si bine acolo

+6+puiutul Maria (23.12.2004)

Eu am nascut si fata si baiatul cu 2 saptamani inainte de data prevazutaA propos, pe fetita mea tot Maria o cheama.
dyanira, sa-ti traiasca inimioara!

MON BEBE6+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele

a3a minune

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Juliuta spune:

eu as mai vreau o fetita cu fundita daca tot vorbim despre asta. Dupa spaima de ieri insa tot ce pot spune e ca vreau sa fie sanatoasa/sanatos

Mergi la inceput