Mamici de septembrie - octombrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
Amisor spune:
buna fetelor!
sunt si eu o mamica de septembrie 2008 si as vrea sa fac parte din gasca voastra. 

ma primiti si pe mine in listuta?
U.M. 29.11.2007; D.P.N. 4.09.2008 
Nocom spune:
Neatza butici,
Trebuie sa va povestesc cum a reactionat sotul meu cand a aflat (in sfarsit) ca sunt insarcinata. Eu am aflat duminica, cand el era plecat din tara si nu am vrut sa-i spu la telefon... Aseara a venit in sfarsit acsa, si eu i-am cumparat un ceas orolog (din ala vechi), care se tine in buzunar si este prins cu un lantisor de gaica de la pantalon, sacou... I-am gravat pe el urmatorul mesaj " A venit timpul sa fii din nou tatic".
Cand a venit acasa, ne-a dat mie si baietelului nostru ce cadouase cumparase el din Germania, si i-am zis ca are si el un cadou. A fost foarte mirat sa primeacsa cadou de la noi care am stat acasa, si in plus nu stia de nici un evevnimnet deosebit.... In fine, cand la desfacut si a citit mesajul, ochii i s-au umplut de lacrimi. M-a intrebat asa, cu frica... adica chiar esti...
Eu ii zic ca da, si ne bufneste pe amandoi plansul.. Sa vezi cum se uita Matei (baietelul nostru de 3 ani) la noi, nu intelea nimic... De ce mami si tati plang, dar totusi rad....
A fost super emotionant si frumos. De acum ne putem bucura impreuna!!!
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
clau_geo spune:
Buna fetelor,
am promis ca postez cate ceva legat de alimentatie insa nu reusesc sa fac acest lucru. Imi puteti spune cum atatsez un fisier?
5+
musettepink spune:
Neata burtici!
Nocom ce frumos ti-ai surprins sotul!
Narantula felicitari ca l-ai vazut pe bebe!
Eu mai am 5 zile pana il vad.....mi se pare o vesnicie!
minunea noastra
asa creste minunea noastra
monica_dicut spune:
Superb Nocom...
m-ai emotionat tare rau de tot
clau_geo nu poti atasa fisiere, poti doar sa dai linkuri din pacate
POZNICI CU NOI
6+
EL NINO
clau_geo spune:
Nerantula felicitari
ai fost mai baftaoasa ca mine, ai vazut sacaul la 5 s.
Cat despre alimentatie si mie dr. mi-a zis sa pap cam orice insa sa nu fac excese ca dulciurile si faionasele nu-l ajuta pe bb ci doar ma ingrasa. Mi-a zis sa manac multe fructe, legume si salate, carne gatita bine si lactate care sa fie pasteurizate, ca cele fermentate nu sunt bune.
Daca as reusi sa postez fisierul cu alimentatia ar fi si mai bine. Daca vrea cineva sa-l primeasca sa -mi dea un PM si ii trimit personal.
5+
monica_dicut spune:
IO zic sa ne dam si adresele de mess ca acolo mai putem sa ne dam diverse fisiere, merge mult mai repede si usor. 
POZNICI CU NOI
6+
EL NINO
Nerantula spune:
Nocom, super! Aproape mi-au dat si mie lacrimile!
Si noi am primit un buchet superb de flori aseara, dupa eco, in buchet fiind si flori pentru mine, si pentru 'liniuta' (asa am botezat-o, deocamdata)
. Noi suntem convinsi ca va fi fetita!
4+
Liniuta noastra
mambishp spune:
Buna dimineata
bun venit noilor mamici!!! sarcini usoare si la termen!!!
juliuta felicitari pt bebelache!!!!!!
nerantula felicitari si tie!
bine ai revenit claudinna cum a fost drumul?
Noi am fost aseara la eco transv si suntem f bine ne a dat duphaston,vitamina E si supradine forte
care are si acid folic dr mi a zis ca nu trebuie sa mai iau separat si acid folic
va pup si mai vb 
[gravid] 6+
4+
De mi-ar da un baietel
Dragul mamei voinicel!
Vasile A.