Mamici de septembrie - octombrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Wow ce multe sunteti!
Eu azi sunt in ziua 12, ma doare burtica si a aparut mucusul acela ca albusul de ou.Dupa calculele mele ovulatia ar trebui sa fie pe 29.Ce ziceti...sa ne punem pe treaba de azi pana pe 29?
Ce frumos ar fi sa va prind din urma.....
Pupici,
Ramo
teomaria spune:
andy_galro, bine ai venit si sarcina usoara iti doresc.
ioana10, bine ai venit si tu printre noi si o sarcina usoara pana la capat; de data asta trebuie sa fie bine.La odiseea asta mai suntem vreo5-6 care am avut aceeasi problema cu a ta; eu sunt printre ele (tot la 7S s-a intamplat)
Juliuta, sa-ti traiasca inimioara si ai mare grija de tine , menajeaza-te cat poti de mult, samburelul din tine e pe primul loc acum
Ramo, pune-te pe treaba o zi da , una ba , sa nu obositi
si te-asteptam
MON BEBE
5+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele
a3a minune
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
musettepink spune:
Oau ce mult ati scris!
Maimu bine ai venit!Sarcina usoara!
Andy bine ai venit si tu,sarcina usoara!
Ioana10 bine ai venit,stai linistita odiseea aceaste este una formata din mamici puternice si victorioase care isi vor tine bebelusul in brate.Iti inteleg ingrijorarea caci am trecut si eu din pacate printr-o pierdere anul trecut dar de data asta este cu noroc pt toate
Juliuta imi pare rau de problema,stai linistita si menajeaza-te si cred ca totul va fii bine.
Nu va mai stresati cu acidul folic pt ca el se gaseste si in alimente si deci chiar daca nu luam pastilute daca mancam cateva verzituri,portocale etc, bebe are de unde lua acid folic.
Nerantula ai gasit ceai de soc?
Monica 
minunea noastra
asa creste minunea noastra
Xor spune:
Buna seara burtici!
Va urmaresc "din umbra" de vreo 3 saptamani...dar pentru ca am fost si in odiseea de aprilie mai si s-a sfarsit prea repede pentru mine (sarcina oprita in evolutie la 6 sapt) nu am avut curajul sa scriu in odiseea aceasta pana nu i-am auzit inimioara....Iar azi sunt
fffffffffff fericita!!!
Am fost acum 2 sapt la ecograf dar nu s-a vazut decat o "virgulita" si nu avea inca inimioara formata sa o putem auzi....astfel incat am avut rabdare...si cu mari emotii am revenit azi la ecograf, i-am auzit inimioara si mi-a spus ca e dezvoltat bine :) Are 13mm si 7 sapt si 6 zile, desi dupa calendar are 8 si o zi...dar avand in vedere ca CM la mine e de 35 zile, cred ca e normal.....
In rest....si eu stranut, sughit des, ma mai doare burticuta si ii mai dau cate un No-Spa, iau Centrum Materna si......in primul primul rand....SUNT FERICITA!!! :)
va pup
aaa era sa uit DN 03.03.1980 UM 28.11.2007 DPN 03.09.2008
8+
Nerantula spune:
Buna seara!
Am fost azi la eco transvaginala, am vazut sacul gestational numai, era prea mica sarcina (5s) sa se vada altceva, doctorul a zis ca bebe e cat un punctulet acum.
Mi-a dat tratament: elevit, acid folic 1mg (2/zi), utrogestan (2/dim, 2/seara), mancare mai light asa: gratar de pui sau vita, peste, lactate, legume (mai putin cartofi, varza, fasole), paine mai putin, am zis ca sarcina asta semana cu o dieta, asa .. ![]()
Cam atat la prima vedere cu bebe ...
4+
Liniuta noastra
symonne spune:
si eu vreau sa salut pe noile gravidute maimu, andi, xor
va urez o odisee cat mai placuta!
fetelor am vazut ca tot se discuta despre acid folic.m-am uitat si eu de curiozitate pe vitaminile mele.o pastila pe zi iau si contine 400 de micrograme si cica atat e recomandat.vad ca parerile sunt impartite.oricum nu ma ingrijorez ca luam acid folic si din ce mancam.
nerantula felicitari pt scan, data viitoare o sa vezi si inimioara.de ce a zis doctorul tau paine mai putin? eu oricum am observat ca nu am mai mancat paine de ceva vreme. la mine durerea e ca imi cere organismul altceva in fiecare zi.am ajuns in pana de idei.dar cum imi miroase a ceva imi vin ideile![]()
va pup si o zi usoara!pe urma e weekend!!!
bebemic
7+
claudinna spune:
neata si pupici pe burtici!!
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
8+
monica_dicut spune:
Neatza burtici dragi!! 
Nerantula, ma bucur ca ai vazut totusi ceva. Atat s-a vazut si la mine la 5 sapt. Si acum la sase mi-a aratat si inimioara ca-i bate 

POZNICI CU NOI
6+
EL NINO
Nerantula spune:
Buna dimineata! 

Symonne, eu ma gandesc ca toate indicatiile, sunand asa, a regim, au legatura cu faptul ca de la ovulatie pana acum am luat aproape 2kg fara sa mananc mai mult sau cu aport caloric mai mare, e ca o schimbare de metabolism ... eu nu am pofte, nu mi-e foame mai tare, practic daca nu m-as uita la testele acelea si la fotografie acum nici nu as zice ca-s insarcinata!
Pana si de constipatie si balonare am scapat azi dimineata!
Acum bineinteles ca astept cu nerabdare ecografia urmatoare, sa vad inimioara! 
4+
Liniuta noastra
oanasm spune:
salveee!
bun venit noilor mamici!!! sarcini usoare si la termen!!!
juliuta felicitari pt bebelache!!!!!!
nerantula felicitari si tie!
andy da-ne te rog si DN si UM..sa fie klumea trecut la listutza...merg sa trec noile burtici
Oana
9+ 
o noua viata