Mamici de septembrie - octombrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
ioana10 spune:
Buna ziua dragi burticutze....
sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi pe lista viitoarelor mamici: DN 10.03.1981
UM 19.12.2007
DPN 29.09.2008
Eu tocmai am vazut cele 2 liniute mult asteptate pe 2 teste de sarcina...pacat ca nu ma pot bucura prea tare fiind ca anul trecut am pierdut o sarcina la 7 sapt si acum incerc sa-mi stapanesc bucuria pana trec de cele 3 luni cu probleme.
Va urez sarcini usoare si bebei sanatosi!...
4+
teomaria spune:
Monica,eu n-am facut asa ceva la cele 2 sarcini.Nici nu stiam ca se face si nici nu mi-a zis nimeni, nici un dr.Aveam 24 de ani la prima sarcina
MON BEBE
5+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele
a3a minune
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
oanasm spune:
maimu bine ai venit si sarcina usoara! da-ne te rof si data nasterii...sa fie totul ca la carte in listutza!![]()
nocom ce fain e fecioru'...mama...seamna cu ma-sa!![]()
Oana
9s 
o noua viata
Nocom spune:
Va multumesc,
Si eu sper ca de data asta sa iasa fetita, dar pana la urma....cum o fi o fi!
Eu stiu ca triplu test este recomandata in special femeilor peste 30 de ani (deci eu sigur am sa-l fac), insa si daca esti mai mica, nu-ti face nici un rau sa-l faci. Iti ia o cantitate destul de mica de sange, si atat. Daca poti sa-l faci, de ce nu? Cred ca daca nu l-as face, as sta cu un nod in gat toata sarcina, o fi sanatos, nu o fi....
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
deeapui spune:
Felicitari fetelor pentru bebei, de la o mamica de septembrie-octombrie 2005!! Multa sanatate si bebei frumosi.
Deea
23+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
AlexaM spune:
Fetelor, eu am 28 de ani si dr mi-a recomandat sa fac dublu test la sfarsitul primului trimestru. Am zis ca mai bine il fac decat sa stau apoi sa ma gandesc la tot felul de prostii.
Stiu ca dublu test se face in primul trimestru si triplu test in al doilea.
Ce mia spus dr este ca rata de eroare a testului este destul de mare, asa ca exista sanse sa iasa rau si de fapt sa fie bine...caz in care eu am zis ca il refac de mai multe ori...nu stiu ce sa zic.
multa sanatate.
8+
Sarcina
oanasm spune:
deeapui multumim! sanatate multa si voua!
alexa din ce am mai citi, cica TT da rateuri mai mari decat dublu test...acum...cine stie..si eu Dublu test sigur il fac...la asta eu n-am auzit sa fie acea limita de varsta de 30 de ani, doar la TT se recomanda sa se faca daca mama are peste 30 de ani
Oana
9s 
o noua viata
Juliuta spune:
burtici dragi, am fost azi la eco si l-am vazut pe bebe. Are 7,7 mm, sacul gestational e de 2 cm si inimioara ii batea tare tare. Pare ecografic cu 6 zile mai mare. Il iubesc asa mult... E insa o problema cu sarcina si sint foarte speriata pentru ca am un hematom de 20/6 mm care a si inceput sa singereze. sa speram ca se va elimina. este mai jos de bebe asa ca am toate sansele sa se elimine fara sa-l afecteze. Iau tratament si incerc sa ma menajez cat pot de mult.