Mamici de septembrie - octombrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Nocom spune:
Salutare burticutzelor,
In sfarsit am reusit si eu sa-mi fac album on line as aca de acum ne puteti si vedea pe:
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
poze cu noua burtica inca nu am ca e prea mica, dar ajungem noi si acolo...
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
bitza2008 spune:
felicitari maimu! Bun venit printre noi! O sarcina usoara iti doresc si un bb sanatos si mancacios!
teomaria spune:
Buna, fetelor!
Am intrat si eu un pic sa mai aflu noutatile ...eu nu prea am , doar ca ma balonez in fiecare zi.Nu stiu dac-o fi normal sau ba, dar m-am hotarat sa imi pastila de Elevit(care contine si acid folic :0,800mg) seara, in loc de dimineata, ca parca-mi cadea cam greu la stomac.Am o burta de zici ca-s in luna a 4a
Bun venit noilor burticoase si o sedere cat mai placuta , fara probleme
Nerantula,in legatura cu acidu folic, subscriu la ce a zis monica_dicut,nu te mai agita.Si eu sunt un exemplu elocvent: n-am luat deloc la prima sarcina (ca m-am dus pe la 2luni la control si nu stiam) , iar la a 2a mi-a dat dr. pe la vreo 3 luni cand nu-si mai avea rostu.Acum eu iau de 1mg. ca asa am gasit.
mambishp, te asteptam cu vesti bune.Nu-i cam repede pentru eco?Si eu ard de nerabdare sa-mi vad buburuza , da' nici nu-mi vine sa dau 60lei si sa nu vad nimic.![]()
monica_dicut, ma bucur ca ti-ai vazut inimioara.Cred ca esti mai linistita!
Boo si Laura, in legatura cu chisturile ,asa stiu si eu ca o sarcina e cea mai buna solutie ca sa le rezolva, se resorb (ovarele nu mai lucreaza)
Nocom , v-am vazut si sunteti frumosi.Asteptam poze si de la alte fete
O zi frumoasa frumoasa ca voi s-aveti!
Stau pe-aproape...
MON BEBE
5+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele
a3a minune
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
bitza2008 spune:
Apropo de ce avem voie si ce nu in timpul sarcinii
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=195899
Fetele ajutati-ma si pe mine sa-mi pun se3mnatura cu burtica si nr de saptamani. 
andy_galro spune:
Buna fetelor!!!! Vreau sa ma alatur si eu grupului
ca o prospata viitoare mamica. DPN-ul meu ar fi dupa calcule 19.09.2008. Luni ma duc prima data la ecograf si sper sa fie bine si sa duc sarcina cu bine!!!!!!!
Va doresc sarcini usoare, nasteri si mai usoare si bebeii frumosi si sanatosi! Va pup!!!!!!!!
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by bitza2008
Fetele ajutati-ma si pe mine sa-mi pun se3mnatura cu burtica si nr de saptamani.
Mergi la semnatura si scrii cuvantul gravi intre paranteze patrate, fara spatii, apoi numarul de saptamani in care esti si '+'. Trebuie sa actualizezi in fiecare saptamana.
4+Liniuta noastra
AlexaM spune:
Mie dr mi-a recomandat acid folic de 1mg pe zi. Asta de cand i-am zis ca ne-am hotarat sa facem bebe. data a coincis cu perioada conceptiei. dupa confirmarea sarcinii mi-a recomandat in continuare tot 1 mg pe zi. Dupa ce au inceput greturile ... mi-a recomandat si elevit pe langa acid folic de 1 mg...si asta iau pana la urmatorul consult.
La inceputul sarcinii, sunt normale niste dureri in burtica...ca niste junghiuri mici pe langa durerea specifica de cilcu. Aste sunt date de lungirea ligamentelor si de rearanjari pe acolo pentru a face loc lui bebe. Sunt diferite de contractii. Contractiile cred ca ar fi mai bine sa fie diagnostica de un medic si abia apoi sa iei medicamente impotriva loc.
Am o prietena care aproape toata sarcina a luat nospa...dar i-a fost recomandat direct de medic. Cred ca e mai bine asa.
Multa bafta si sanantate.
Bun venit noilor burtici.
Tocmai am aflat azi ca o prietena este insarcinata ... ![]()
ESte epidemie fetelor...
8+
Sarcina
monica_dicut spune:
maimu, bine ai venit. Avem acelasi DPN

teomaria m-am mai linistit putin si acum astept cu nerabdare morfofetala. Eu vreau sa o fac la 14 sapt jumate ca pica exact de ziua mea 

Voi triplutest aveti de gand sa-l faceti? Mie dr mi-a zis ca pana in 30 de ani si fara antecedente in familie nu prea are rost sa dau banii...
POZNICI CU NOI
6+
EL NINO
monica_dicut spune:
Nocom esti o mamica foarte frumoasa cu un copil superb. Sa va traiasca si sa faci o fetitza creatza si frumoasa ca si tine.
POZNICI CU NOI
6+
EL NINO