Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

Fetelor,va rog mai dati-mi o data linku' cu retetele Iunitei, ca am ramas in pana de idei.multzuMami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

http://ruzabuburuza.blogspot.com/ b_zara asta e site-ul....

Fetele am primit comanda de la redoute,de fapt ambele k am pus 2 in 2 zile diferite si au venit amandoua odata,si sunt tare incantata...eu am luat majoritatea coccoon si sunt suuuupeerr...

Multumesc celor care s-au uitat pe filmulet...

va pup!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Mady in ce data ai pus comanda?

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
Multumesc mamicilor care au apreciat-o pe Deliutza mamarutza.
am vazut o multime de poze si filmulete cu copii vostri,fetite si baietei.....sunt f scumpi toti Nu imi amintesc cum ii cheama pe toti sa ii laud,dar absolut toti sunt superbi.
Felicitari mamicilor care i-au facut

pe toti

dana si delia (11.03.2007)

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Karra am pus pe 10 si pe 11...o sa vina si la tine,stai linistita...

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

seara buna,

DIANA, am votat...
LUMI, vreau si eu sa-ti ridic moralul.Imi imaginez ca e greu, de fapt cu cat mai tarziu cu ata e mai greu.Dar incearca sa gandesti pozitiv, ca nu stiu poti pleca in vac cateva zile fara el sau poti incepe o dieta(dc te intereseaza).Nu stiu eu asa am gandit , asta cd Ale avea 5 lunisoare dar a fost mai usor c-a refuzat ea si n-am avut ce face.Imi imaginez cum ti s-a rupt inima cd a stat lipit de sanul tau, ei pt asta n-am solutie, micutii stiu ei\ cum sa faca sa ne topeasca.Ale vine, ma ia de gat cu manutele ei mici si ma mozoleste strangand din dinti asa de drag..Ma topeste...Ea a acceptat milumilul din prima cu succes
AMMA, ma bucur ca esti bine...
Eu sunt cam obosita.Am avut azi o femeie care mi-a facut curatenie gemerala si m-a obosit mai mult pe mine.asta pt ca Ale era mereu in picioarele ei, n-a prea dormit, se tot ducea unde nu trebuia si m-a rupt.De un lucru sunt tare incantata..ca am o fata ff socisbila , zambareata si afectuoasa.acest lucru s-a vazut si mi l-a confirmat si tanti.Nici n-o cunostea si era inebunita sa mearga la ea.Nici n-avea treaba cu mine.Of de-ar fi asa si mai mare sa n-avem pbl de acomodare ca uite acus merg la munca si ..trebuie sa se invete fara mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by madybulancea

Karra am pus pe 10 si pe 11...o sa vina si la tine,stai linistita...

Poze Razvanelu

sper ca am pus pe 11...si eu luni plec o sapt....azi am mai pus una ca erau bluzite cu 1 euro......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Neata fetelor!
Am facut cafeluta. Cine mai doreste?

Azi sunt fericita, sotul meu scump si drag a implinit 30 de ani! Vreau sa plec mai devreme de la servici sa-i caut un cadou surpriza si eventual sa-l astept cu o cina romantica(nu m-am hotarat daca sa fac eu ceva sau sa comand), dar asta tarziu in noapte dupa ce culcam copilu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Diana te-am votat si sper sa castigi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by magdalena76

Neata fetelor!
Am facut cafeluta. Cine mai doreste?

Azi sunt fericita, sotul meu scump si drag a implinit 30 de ani! Vreau sa plec mai devreme de la servici sa-i caut un cadou surpriza si eventual sa-l astept cu o cina romantica(nu m-am hotarat daca sa fac eu ceva sau sa comand), dar asta tarziu in noapte dupa ce culcam copilu.

Magda si Vladut (31.03.2007)

La multi ani! Sa fiti sanatosi si tot atat de fericiti impreuna precum se vede ca ati fost pana acum! Un pupic din suflet de la noi!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput