Copilasi din 2002 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
Cristina_C spune:
Aida, sa dea Domnul sa fie bine! Esti in gandurile si rugaciunile mele. Pupici tie si Emmei.
Anina_n spune:
La multi ani, Karina !
Sanatate si implinirea tuturor viselor !
Ce tort delicios de aratos si super fain !
Data viitoare ti-o vom lua inainte cu urarile, stiind acum, ca iti aniversezi ziua o data cu Stefan, al Nicoletei !
Aida, ma rog la Bunul Dumnezeu sa se gaseasca o solutie pentru a-i fi bine Emmei !
Te asteptam cu vesti !
Noapte bune, fetelor ! Pe maine !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
ruxij spune:
La multi ani, Karina! Sa fii fericita si iubita!
Aida, Doamne Ajuta, ne gandim la voi, sa fie totul bine!
Venerata spune:
Buna dimineata,
Am citit si eu despre Ema. Sunt alaturi de Aida si atat cat pot incerc sa ajut. Sa-i dea Dumnezeu putere si credinta!
Karina si multumesc pentru ajutor cu pozele si La multi ani! tot ce e mai bun pentru tine si cei dragi!. O sa pun cat de curand cateva poze cu Vlad.
Multam si celorlalte mamici pentru "bun venit".
Sunt la birou incerc sa stau on-line.
Venera si Vlad-Petru (25.06.2002)
Venerata spune:
Dupa lupte seculare , am reusit sa postez cateva poze mai haioase cu Vlad al meu, in albumul Venera de pe "Copilasi din 2002".
Va doresc un sfarsit de sapt cat mai placut!
Venera si Vlad-Petru (25.06.2002)
Anina_n spune:
Venera, ti-am vazut frumosul baietel ! E frumos ca o fetita ! E un scump !
Trebuia sa pui si cu tine, o poza !
Aida, suntem alaturi de voi cu tot ce putem !
Sinzi, petrecere frumoasa, ca banuiesc ca in weekend il veti sarbatori pe David !
Un weekend cat mai fain, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Dodo-pui spune:
Venera flacau am vazut pozicile .
Si de la Ct un sfarsit de saptamana cat mai placut.
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
Nicoleta spune:
Am vazut pozele cu baiatul cel frumos al Venerei! Chiar ca zici ca e fetita daca are caciula pe cap! Si despre Stefan ziceau ca e fata pana pe la vreo 3 ani, insa dupa aceea i s-au mai "inasprit" trasaturile.
Un week-end frumos si de la noi, vine vacantaaaaaa!
Nicoleta 28+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
crig72 spune:
buna seara dragele mele mamici,
Mai intai imbratisari mii de incurajare pentru Ema si Aida!Va doresc ca totul sa fie bine ,si tu Aida sa fii la fel de puternica ca pana acum in fata Emei.
Venera bine ai venit la acest topic!Sa-ti traiasca si baietelul !Mariuca m-a intrebat daca fetita din poza e surioara lui De la un timp asta e problema care o framanta..surioare si fratioare..
Am reusit si eu sa ma uit pe pozele din album si v-am admirat inca o data toti copilasii.
Noi de azi suntem in vacanta pentru o saptamana.Nu-mi doresc decat sa am mai mult timp liber pentru Mariuca.Nu am avut nici eu starea necesara ca sa va mai scriu despre noi dar poate voi reusi mai des in viitor.
Nicoleta frumos nume ai ales pentru bebe!Stefan a avut un tort super!M-am uitat si eu intr-o seara pe poze dar n-am reusit sa mai scriu.
Sinzi spor la pregatiri!!