Copilasi din 2002 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

La multi ani Karina!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti! Sa stii ca nu ma uit la tort, nu de alta dar mi-a ajuns ce am avut eu acasa si sincer nu m-am putut abtine...

Si Stefan e obosit, si el asteapta vacanta... Si eu, sper sa intram in ea fara probleme de sanatate. Azi nu vroia sa mearga la gradi... pana la urma insa l-am convins.

Si eu parca sunt obosita, am inceput sa iau ceva Ca si Mg, vad ca ma cam arde la stomac...

Nicoleta 28+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La multi ani, Karina, sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de frumoasa ta familie!
Am vazut tortul si mi-a lasat gura apa, asa de bine arata!!! Cine l-a facut?
Cat despre sef, daca e , ignora-l, bineinteles in masura in care se poate, adica nu mai pune la suflet!!! Am vazut si pozele cu frumuselul schior !
Cristina22, stiu ca vine vacanta, dar la noi la gradi nu e, spre fericirea mea, e o saptamana fara activitati optionale/neoptionale, dar macar ai unde sa-l duci!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Multumesc fetele de urari. Tortul e cumparat ca de obicei, de la Piticot (www.piticot.ro). Daca va uitati in album, sint mai multe torturi cu diverse forme, toate sint comandate de acolo.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Karina, la multi ani si tot ce-ti doresti!! Si cat mai putin stres la munca. Ce idee super cu tortul de ziua ta, noi - eu si sotul - am avut tort de ziua noastra acum cativa ani, cand am schimbat prefixul. Si tot parintii s-u ocupat. Am mers in Ro atunci de la jumatatea lui mai pana la sfarsitul lui iunie si am prins in intervalul asta si ziua mea, si a lui.
Azi ne grabeam spre gradinita, eram in intarziere, nu ne asteptam sa fie inghetata masina si n-aveam timp s-o dezghetam (n-a stat noaptea in garaj), asa ca am luat-o repede pe jos. La un moment dat am vrut sa-l iau pe Robert in brate dar mi-a spus ca nu vrea in brate, ca e mare si ca ii e rusine. Asa ca, pentru el s-a incheiat varsta de tinut in brate. Sper totusi ca acasa sa ma mai lase sa-l iau. De ridicat pot inca sa-l mai ridic. De fapt ce regret eu e ca nu mai e mic. Un bb2 n-ar rezolva problema, oricum ar creste si el. E vorba numai si numai de Robert, timpul asta care trece si de mine care nu ma pot obisnui cu asta. Ar trebui sa ma bucur, stiu, dar mi-e dor de el cand era mai mic si stau asa si ma uit multe s-au schimbat. Asta e, asa ma apuca pe mine cateodata - de fapt de fiecare data cand imi da cate-o dovada ca e copil mare. Si lucrurile astea numai voi, alte mamici, le puteti intelege.

Venera si Vlad, bun venit si din partea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Dimneata am scris pe fuga, asa ca acum intru sa o salut si eu pe Venera si bineinteles, pe Vladut!

Cristina C-nostalgia ca Andrei nu mai e bebe, e de actualitate si la mine. Ma intreb daca mai trece.
De ridicat in brate nu prea mai pot, dar ma asez pe fotoliu si asa il iau in brate. Profit de orice moment pt a-l tine in brate, uneori chiar exagerez.

Karina-eu am stat si am admirat toate torturile din albumul tau

Katty-pana la urma de maine avem vacanta. Mama mea are grija de Andrei.

Nicoleta-mai aveti zapada?

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Cristina22, mai este, destulaaaa! Si avem si gheata din belsug, mi-e frica sa nu cad.

Cat despre sentimentul ca au crescut copiii nostri, si eu si sotul avem momente de nostalgie, Stefan-bebe... si acum noaptea il privim cum doarme si vedem ce lungan este... ne minunam cum am ajuns sa discutam cu el... Insa la noi fiindca vine bb2, Stefan vrea uneori sa il tinem ca pe un bebe, afara nu vrea in brate, dar este lipicios in casa... cred ca in sufletul se teme inconstient ca cineva ii va face concurenta, iar noi il reasiguram prin tot ce facem ca il iubim. Uneori mi se pare ca nu voi reusi sa fiu "corecta" fata de copiii mei... Sper sa ma contrazica realitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dragi mamici Aida a reusit sa trimita primul msg:Nu e bine,nu e bine deloc.Au aparut mai multi ganglioni si se pare neoperabili.Asteapta sa vorbeasca cu dr sa afle mai multe pareri.

Haideti sa ne rugam pt ea si fetita ei poate gandurile noastre pozitive o vor ajuta mavar putin.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Of Doamne, ma rog si eu din suflet ptr. Aida si ptr. Emma: DOAMNE, da sa fie bine!!! Aida suntem alaturi de tine, fii tare!!! Nu se poate sa nu existe o solutie!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Am citit si eu despre Aida si sunt tare trista. Sper din suflet sa aiba medicii o solutie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si noi ne rugam alaturi de Aida, si suntem cu sufletul alaturi de Emma!!!! Trebuie sa fie bine!!!!!

La multi ani Karina!!!!!!

Noi ne pregatim de ziua lui David...si eu simt la fel...imi e tare dor de zilele cand era bebelus si nu imi vine sa cred ce repede trece timpul...mi-as dori sa retraiesc o zi de cand era bebelus!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput