Copilasi din 2002 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Khristin, misto ca ai snow blower. Pe noi iarna asta ne-a innebunit zapada. Vreau si eu sa imi cumpar, dar pana acum am zis, eh, ninge de doua ori pe iarna, nu merita. Dar incepe sa merite daca o tot tine asa :))
Sanziana, lasa ca merge o ploaie acolo din cand in cand. As prefera si eu o ploaie decat frigaraia asta si ninsoarea. Cand eram in California si eu ma cam plictiseam de soare soare soare si cer albastru timp de 6 luni. Da' dupa aia ne dadea Dzeu ploaie sa ne saturam, iarna.

Hehe, cu aratatul putzelor, eu i-am explicat lui Bogdan sa nu mai faca asa, daca A mai incearca sa ii spuna "stop" si sa ii spuna ca il spune mamei lui. Ca e rusine, ca lui Dzeu nu ii place sa vada ca ei fac asa (ma mai folosesc de Dzeu pt una-alta desi nu sunt religioasa ), ca toata lumea sta imbracata pt. ca nu e nici frumos si nici igienic sa ne expunem partile intime bla bla bla... Da' ma bucur ca a vazut la J (fetita) totusi pt. ca m-a intrebat pe unde fac pipi fetitele si nu prea am stiut sa ii raspund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sinzi, sa stii ca si mie imi place vremea furtunoasa si intunecoasa, cu tunete si fulgere, stau in casa si o savurez si ii place si lui Robert. Primavara - vara avem din cand in cand pe aici ploi din astea "violente". Lasa, cu ocazia asta te convingi si tu daca geamurile-s rezistente sau nu.
Zapada - no way! pe aici, si mi-e asa de ciuda, ca n-am avut decat 2 zile iarna asta. Unde-s iernile de alta data?? Pacat. Ei, dar parca nici asa de frig ca la Khristin.
Ruxij, am mai rarit-o, o sa se intalneasca o data la 2 saptamani si mai si scurtez vizita - in loc sa stea la noi 5 ore o sa stea doar 3, si asa mi se pare de ajuns, o vizita rezonabila cred ca ar trebui sa dureze 2 ore - asa se obisnuieste de fapt si pe aici. De la 3 la 5. Si de sleep over n-am prea auzit pe aici. Sinzi, sunt si eu curioasa ce spune mama lui, dar nu m-am mai intalnit recent cu ea. Baiatul nu injura, dar zice destul de des asshole si shit (de fapt Arschloch si Seisse) si alte apelative mai "mild".
Venera, imi place cum l-a atentionat Vlad pe tati. La varsta asta tatii sunt un model pentru baieti - si cred ca la orice varsta, de altfel. Si Robert e cu ochii pe tati, msai mult decat pe mine.
Tamyra, bine ai revenit cu frumosii tai!
Robert mi-a povestit ce fac ei uneori la baie la gradinita. Au au 4 cabine, 2 de fete, 2 de baieti, asezate asa: una de baieti, una de fete, apoi una de baieti si inca una de fete. Si baietii mai mari se suie pe capac in cabina lor si se uita in cabina fetelor. El are acasa o carte cu corpul omenesc, pe intelesul copiilor si doar a vazut acolo un baietel si o fetita dezbracati. A spus ca fetitele nu arata "cool" asa, cu ceva in minus. I-am spus ca nu-i mare scofala, arata diferit si asta-i tot. Si i-am spus ca nu-i frumos sa ne aratam unii altuia fundurile sau sa ne spionam cand ne dezbracam sau cand suntem la baie. Dezbracata in fata lui ne ferim sa stam, i-am spus ca nu se cuvine, ca suntem adulti dar ca el, fiind copil, poate sa stea asa in fata noastra. Nici sa devina excesiv de pudic fata de noi nu vreau. Probabil pudoarea o sa vina odata cu varsta. Deocamdata multe din explicatii le pun pe seama diferentei dintre oamenii mari si copii, de exemplu ii spun ca oamenii mari pot sta seara mai tarziu, pe cand copiii trebuie sa se culce pentru ca au nevoie de mai mult somn ca sa creasca, etc. Sau ca e politicos sa salute el primul un adult, pentru ca-i copil si e mai tanar, si nu invers.

O seara buna va doresc!

ps. Edit ca sa intreb ce-i mai bine intai, sa invete copilul sa marga cu rolele sau cu patinele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna si de la mine!
Azi asteptam vesti cat mai bune de la Aida si Emma! Tinem pumnii, sa veniti cu bine!
Tamyra, frumosi voinicii tai, am vazut pozele, mi-a placut casa voastra, veselia voastra, ma bucur ca e totul asa frumos! Si ce torturi, uau!!!!
Cristina_C, noi am inceput cu rolele, dar cred ca n-are nicio importanta cu ce incepi fiindca principiul este acelasi! Daca inveti cu rolele, poti merge si cu patinele si invers!!! Zic si eu!
Sinzi, mi se par infricosatoare furtunile, mai ales daca e cu bubuieli, cred ca eu as fi fost moarta de frica in locul tau!
Nina, ce veselie am vazut si la voi la zugravirea apartamentului, ptr. cele mici distractie, ptr. voi munca!

Nu v-am mai scris sa va zic ca i-am facut ecografie lui Andrei ptr. ca avea acele dureri in zona apendicului la mers, nu are nimic pe nicaieri, deci totul e ok, dar cica daca ar avea ceva la apendic nu ar iesi la ecografie, trebuie alt tip de control, m-am bucurat in schimb ca restul organelor interne sunt ok, pancreas, rinichi, vezica etc.
Doctorita a mai zis ca i s-a mai indreptat coloana, dar ca mai trebuie gimnastica de recuperare!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Am citit la subiectul despre Emma ca tocmai a iesit din operatie si ca inca doarme.
Doamne ajuta sa fie bine si sa revina cat mai repede printre copilasii de 2002!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Buna dimineata
...la noi ninge, e frig...zici ca ne apropiem de Craciun si nu de Paste...tare m-am mai saturat de iarna...Se pare ca vom avea si noi nevoie de snow blower pentru a curata terasa daca o tine tot asa...
katty multumesc si ma bucur ca totul e in regula cu Andrei.
Cristina_C multumim.Si la noi vine un baietel din vecini,mai mare cu 1 an , care reuseste sa ii agite intr-un hal...de nu inteleg ce se intampla...Desi mai vin colegi de gradi la ei si se pot juca frumos....cand apare el devin agitati, se cearta intre ei....nu reusesc sa-i stapanesc...Si asta s-a intamplat si aseara ....Parintii copilului sunt divortati iar copilul a fost dat in grija tatalui.....tata recasatorit cu o tipa de 20 ani.Copilul dupa ce vine de la gradi incepe a umbla prin vecini.....Mi-e tare mila de el si de situatie ...ca saracu nu are nici o vina....Asa ca l-am alertat putin pe barbata-miu sa stea un pic de vorba cu tatal copilului ....ca de nu il opresc eu intr-o zi....si nu e ghini Copilul este atat de agitat si nu isi gaseste locul...
Robert este foarte pudic...in pijamale cand se schimba merge in baie....sa nu care cumva...Si nu prea inteleg de ce deoarece eu nu ma feresc foarte tare de ei si nici sotul....acu sa nu credeti ca umblu goala prin casa...dar daca se intampla sa ma vada nu fac din asta o tragedie si nici nu ma feresc foarte tare ....
Sanziana noi am patinat pe raul Siret...si era atat de inghetat...uite http://good-times.webshots.com/photo/2251130240102072345oIcFHh aceasta este crucea de gheata pe care a taiat-o taica-miu la sfintirea apei de Boboteaza(la ortodoxsi)era groasa de aproape un metru...deci chiar nu era nici un pericol....si apoi daca nu eram convinsa ca e OK nu-mi puneam copilasii in pericol....Cam asta a fost reactia multora cand au vazut pozele si au auzit unde am patinatSi apoi daca ai fost martora la asa accident ....brrr...te cred...
VA PUP SI SA AVETI UN WE ASA CUM VI-L DORITI!

mamy de gemeny : ROBERT ARMIN SI DARIA REBECA (26 IUNIE 2002)
http://community.webshots.com/user/tamyrarotaru
http://www.flickr.com/photos/10568887@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Multumesc pentur felicitari, tamyra si katty !
Deocamdata doar renovam apartamentul, insa pana sa ne mutam va mai dura ceva timp. Nu stiu cand o sa reusim sa-l umplem cu tot ce ne trebuie si apoi, noi suntem legati de mama mea, cu tratamentul Cristinei, cat noi, parintii, suntem la serviciu.
Important este ca e al nostru si doar al nostru !
katty, ma bucur ca Andrei e bine !
Tamyra, bine ai revenit !
Ma bucur ca sunteti bine si ati reusit sa va petreceti sarbatorile in casa noua ! V-am admirat in poze !
Superba crucea de gheata a tatalui tau !
Si noi am fost la patinaj pe o balta inghetata, cu 3 ani in urma si nu am fi indraznit sa patinam pe ea, daca nu era sigura. Sotul mai merge la pescuit la copca, cunoaste daca e sigura gheata sau nu. Iar la - 30, - 25 grade C, nici gand sa cedeze. Din pacate, de atunci, n-am mai ajuns sa incercam patinele.
Si uite asa, Cristina_C, ajung sa-ti raspuns la intrebare. Cristina a incercat mai intai patinele si mai tarziu rolele. Ea s-a descurcat mai repede pe patine, fata de role. Orice incercati mai intai, trebuie sa perseverati. In fiecare zi cate putin, daca se poate. Si progresele se vad imediat.

quote:
Initial creata de sinzi_ana

Nina, nu stiam ca hormonii de crestere sunt hiperglicemianti!!!!! Deci pana la urma dulcele nu este atat de daunator in perioada de crestere!!!

Ba da, cum nu ! Si pe langa mancare si hormoni de crestere, orice emotie, bucurie, tristete, efort sau stress, ridica glicemia, iar mai tarziu intervin si hormonii sexuali. O viata plina de control, asta e, viata unui diabetic ! Depinde de el, sa si-o faca mai usoara, mai frumoasa si de cei din jur, bine-nteles.
Inca avem in jur oameni care nu stiu ca dulcineea noastra are program fix de mese, toate mesele calculate si ca face insulina zilnic si pt. toata viata. Multa lume crede ca nu are voie dulce si atat.
Asta e ! Pana nu te confrunti cu adevarat cu ceva, nu sti exact tot ce implica acel ceva. Iar Cristina e o comoara de copil ! Datorita ei, totul e mai usor, parca. Curajoasa, intelegatoare, puternica, ne face sa mergem inainte in aceasta lupta zilnica, cu zambetul pe fata.
Si observ ca toti copilasii cu probleme sunt niste luptatori curajosi si puternici, dragii de ei. Avem ce invata de la ei.

Si la noi e friiig, chiar viscoleste. Ma e pana la primavara.
Deocamdata ne pregatim de party, ca nepotica mea mai mare, Medeea, implineste 11 ani. Si vom avea petrecere acasa cu o multime de copii. Ei sa se simta bine, asta e improtant !
Un weekend cat mai placut, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Si la Bv este vreme viscoloasa... ninge si bate vantul destul de tare.

Noi suntem ok, Stefan cu gradi, noi cu serviciul... bebe Matei devine din ce in ce mai fortos... simt asta pe pielea mea. Dar e bine asa.

Sper sa ajungem azi la patinoar.

Week.end placut va doresc.

Nicoleta 30+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Un weekend placut si de la mine!
Nicoleta, distractie placuta daca iesiti la patinoar!!!!
Nina, La Multi Ani nepoatei tale Medeea, sa aveti o sarbatoare cat mai frumoasa!!!
Stiu ca Aida si Emma sunt in drum spre casa!!!! Sper sa ajunga cu bine si sa fie totul ok!
Pupici tuturor si sa aveti vreme de distractie!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Am urmarit si eu cum s-a descurcat Aida. Am inteles ca maine vin acasa. O asteptam sa ne povesteasca nazdravaniile Matzei.

Anina-petrecere frumoasa! Si mai vrem poze!! Sa stapaniti sanatosi casuta noua si sa aveti numai bucurii!!
Aveti de lucru la apartament, renovari, modificari etc?

Tamyra-frumosi si mari Robert si Daria!! Am vazut poze cu casa noua si mi-a placut parapetul acela de sticla, unde era bradul. Dar am vazut si capodoperele dulci, adica torturile.

Katty-bine ca e bine Andrei!!

Azi a nins si la Oradea, s-a si topit deja, dar putem spune ca am avut si noi iarna!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna la toata lumea!
In primul rand Aida si Ema suntem alaturi de voi si sper ca totul va fi bine.
Intru doar sa va dau un link cu povesti in engleza si romana:
http://www.childrensbooksonline.org/library-audio.htm

Pup piticii si mamicile

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput