Copilasi din 2002 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
Cristina_C spune:
Stim ca petrecerea a fost in avans, insa azi, 17 februarie, Bogdan al lui ruxij implineste 6 ani !!
La multi ani, Bogdan, sa cresti mare, sa fii sanatos si sa o bucuri mereu pe mami! Suces in tot ce faci!
ruxij, felicitari!
Dodo-pui spune:
La multi ani ! Bogdan de
Ruxij,
Multa sanatate si tot ce-ti doresti.
Ruxij felicitari .
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
aidaciolac spune:
BOGDAN multa sanatate si tot ce iti doresti ... si cadouri multe
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
katty spune:
La multi ani, Bogdan, si multa sanatate!!! Sa ai parte de tot ce doresti in viata si sa ti se implineasca toate dorintele!!!
Ruxij, sa-ti traiasca puiul si sa va aduca multe bucurii!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
ruxij spune:
Fetelor, multumesc mult pentru urari! Sa va traiasca si voua puii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!!
Va imbratisez cu drag pe toate!
Lia
Nicoleta spune:
Salut.
In primul rand LA MULTI ANI! BOGDAN!!!!
Noi am avut un week-end friguros, dar cu toate astea baietii mei au iesit sambata la sanius, duminica am iesit impreuna la o plimbare cu saniuta... insa iti ingheta sufletul! Dar aseara, cum de altfel se intampla de cateva saptamani bune in seara de duminica spre luni, nu am putut adormi... decat la 12, desi Stefan dormea de la 9... OOOOOOOffff...
Va doresc o saptamana buna.
Nicoleta 31+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
katty spune:
Buna!!!
Sper sa aveti o saptamana cat mai frumoasa!
Eu imi doresc sa vina vremea mai buna, a fost tare frig dimineata!
Nicoleta, te inteleg, au anuntat ca la Brasov au fost -25 de grade, asa a fost?
Cat despre insomnia ta de duminica spre luni, ce sa-ti zic, nu stiu poate a fost o zi mai relaxata si de-asta. Si eu am avut insomnie azi-noapte, dar eu am mai mereu! Pupici pe burtici! Ce face BB Matei? Sa ne pui si poze de la sanius, da?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
ruxij spune:
Nicoleta, multumesc! Sanatate tie si celor doi puisori!
Fetelor, de insomnie sufar si eu. Am inceput sa iau pastile din cele ce se dau la liber, dar nu vreau sa iau mereu sa nu devin dependenta. Dar cand am o zi grea a doua zi, iau, ca sa pot dormi si sa fac fatza.
Bogdan are febra:( Am fost cu totii bolnavi saptamana trecuta si e vina mea acum ca a facut febra, pt. ca l-am dus ieri la inot. Am zis ca i-a cam trecut raceala si lipsise in doua dati precedente deja, am zis ca hai. Lectia de vineri i-o anulasem deja si mi s-a parut ca duminica a trecut boala. Of, ce rau imi pare acum... O sa ma duc sa predau la 8.30 si ma intorc acasa sa stau cu el.
Nicoleta spune:
Salut.
Katty, bebe e ok, cam fortos, ca ma loveste taaaare de imi dau lacrimile uneori. In rest e bine, astept intalnirea de peste 2 saptamani, de la eco.
Ruxij, lasa ca trece si raceala asta!
Stefan ma intreba ieri daca azi are vacanta... si cand a aflat ca nu, m-a intrebat ca el cand mai raceste?? (sa ramana acasa).
O saptamana nu prea friguroasa va doresc, la Brasov a fost intr-adevar frig, nu stiu daca chiar -25, dar dimineata sunt -10, -9...
Nicoleta 31+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)