Copilasi din 2002 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, David! Sinzi, sa ne arati poze de la petrecere! Daca a fost si in aer liber, sigur a fost foarte frumos!

Nicoleta 29+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

David
multa sanatate si tot ce iti doresti de la viata sper ca ai primit cadou tot ce ti-ai dorit

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La multi ani, DAVID!!!! Si eu astept poze cu viteazul de 5 ani!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Pana vine Sinzi cu poze de la party-ul lui David, vin eu, cu poze noi !
O zi cat mai faina in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

LA MULTI ANI, DAVID!

Felicitari, Sinziana! Sa creasca frumos si sa fie sanatos si norocos toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani David! Multa fericire in viata si multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetelor multumim tare mult pentru urari!!!!!
Party-ul a iesit super, am avut si ceva aventuri, cu jumate de ora inainte sa vina pizza, cei de la Pump it up ne-au spus ca nu accepta pizza decat comandata de la ei (noi luasem din alta parte) si nu am resuit sa ii convigem...Pana la urma am comandat de la ei, un prieten il cunostea pe patronul de la pizzaria cu care aveau ei contract si in 20 de minute am avut pizza!!!!
Copiii s-au distrat de minune, David a fost umflat in pene de onorabila lui varsta!!!
Am facut party si acasa cu prietenii fara copii si la gradi...
Am pus poze aici:
http://good-times.webshots.com/album/562357775SHYwWC

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sanziana, sa va traiasca David , sa va bucurati de el si poate-i aduceti si o surioara in curand

Anina, ce de poze-n zapada, se pare ca v-ati distrat pe cinste , si tu te confundai cu fetele la un moment dat... eu una-s satula de zapada pana peste cap, de regula pe aici tine pana prin aprilie

Noi tocmai ne-am intors de la patinaj, a inceput Yasmine sa devina vitezomana si competitiva pe gheata Peste vreo doua saptamani, pe 18 feb. mai exact o sa avem long weekend, cu lunea libera, de prisos sa mai spun ca de-abia astept. O saptamana usoara va doresc

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Drum bun, Aida! Avem speranta unor vesti bune!!

Sanzi-frumoase petreceri!! Cate ati avut? Trei, nu?

Anina-wow, cata zapada! Noi, odata am vazut zapada, toata iarna asta. Si asta la munte!

SANATATE SI NUMAI BINE!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Avem, deja, un mesaj de la Aida, la forumul de umanitare.
Aida, ne rugam in fiecare zi, sa se gaseasca o solutie pentru Emma, sa fie bine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput