Copilasi din 2002 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Karina
multa sanatate si tot ce iti doresti!
-mii de scuze pt intarziere

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Rezultatul nostru la PET/CT suna cam asa :

Rezultat:
La 60 de minute dupa administrarea radiofarmaconului, s-a executat o serie CT corp întreg, cu doza redusa, nativ, helical, în vederea corectiei de înghitire si a localizarii anatomice. Apoi s-au adunat date cu emisie 3D din aceeasi regiune.

Pe gât, supra-clavicular, axilar si mediastinal nu se observa conglomerat FDG patologic.
Timusul se prezinta si are o activitate potrivita vârstei. În plamâni nu se poate identifica o modificare focala, focar cu rezultat înalt FDG.
Acumularea radiofarmaconica a ficatului si a splinei e uniforma, nu se poate diferentia un focar. Stomacul si intestinele se redau cu imagine FDG fiziologica. Regiunea pancreasului si a glandelor suprarenale fara modificari.
În rinichi si în vezica se poate detecta o activitate potrivita eliminarii fiziologice.
În pelvisul minor, în partea dreapta, parailiacal se observa doi noduli limfatici de conglomerare FDG, de intensitate medie, cu margine, de marimea 1,2 respectiv 2 cm. În aceeasi parte, cranial, în zona ileocoecala se poate detecta o conglomerare FDG de forma neregulata, care nu poate fi separata de intestinul subtire, dar pe baza imaginilor native nu pot fi exclusi nodulii limfatici. În partea dreapta, inghinal se poate observa un nodul limfatic de adunare FDG de 1,2 cm, iar putin mai caudal, femural, un nodul limfatic de aprox. 8 mm. În partea dreapta, imediat sub regiunea de operatie, deasupra regiunii popliteale, lateral se vad doua imagini de zona moale, adunata intensiv, de 1,1 respectiv 1,3 cm, iar în spatele femurului, de 1,4 cm.
La granita treimii de mijloc-jos a fibulei-osului peroneu drepte se vede o fractura vindecata, un plus minim de activitate.
În alte privinte în oasele examinate nu se vad modificari patologice de imagine FDG. În proiectia antebratului drept semne de contaminare.

Opinie:
Deasupra regiunii popliteale, în partea dreapta, inghinal-femural si parailiacal modificari care trimit la recidiva, metastaza. Se recomanda examinarea UH, respectiv examinarea CT de diagnosticare a regiunii parailiacale mai înalte. În localizare mai îndepartata nu se poate confirma metastaza.

Foarte trist. Nu prea stim unde sa ne indreptam ... si nu avem timp

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Aida stiu ca-i trist si pare sfarsitul lumi.Dar ai incredere si spera pana la capat.Stiu ca DD ne intareste in momentele de cumpana si nu ne paraseste la greu.Lupta in continuare si nu uita nu esti singura.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Aida, nu esti singura ! Ma rog si eu, la Bunul Dumnezeu sa se gaseasca o solutie, cat mai repede posibil ! Doamne ajuta !
Emma ce face, cum e, mititica ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Stiu ca ziua lui David e abia luni, dar petrecerea e in weekend !
La multi ani, David !
5 ani !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Sigur nu esti singura, Aida, suntem cu toate aici.
Esti puternica, Dumnezeu va asculta rugaciunile noastre si va fi bine!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Aida, mult curaj si incredere! Emma are nevoie sa fii puternica! Doamne-ajuta!

Nicoleta 29+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Aida, Doamne Ajuta! Dumnezeu trebuie sa existe!Multa putere si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Aida, ne rugam pentru tine sa fii tare pt. fetita ta. Doamne ajuta.

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

azi avem de sarbatorit pe

DAVID!!!
5 ANI

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput