PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Ca sa inlatur suspiciunile legate de o eventuala sarcina, infirm!
E vorba despre un lucru "marunt", a carui realizare inseamna enorm pt mine!
Sper ca soacra din Norocuta sa fie cel putin multumita de explicatia pe care o pot da acum, cu promisiuni marete, cel putin virtual realizabile, pt viitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mai fetelor, va lasa omu' nitel si v-ati pus serios pe facut bebei
Felicitari norocoaselor curajoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

martta soacra din mine e intr-o ceata acum de zile mari , ca si asa a pluat zilele astea aici de mi s-a urat.

Am rabdare, astept, una peste alta m-am bucurat numai de bucuria ta, zau ca-i bine cand auzi " de bine" .

Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Io-s intre agonie si extaz.Imi vine sa rad, imi vine sa plang, am avut o cadere de tensiune urata astazi la pranz,burtica ma cam doare si vad ca No-spa e apa e ploaie asa ca posibil sa vina bebe la ce presiune simt...sa mai zic.

Am fost dimineata cu Phillip la spital, i-am explicat ca se va uta medicul iar el fericit:si dupa aceea se va face si puti meu mare ca a lui tati?(de multe ori l-am vazut suparat ca de ce a lui e mica ..si nu are rabdare sa creasca si el si puti).Deh, copil ce sa mai zic?L-a verificat , n-are hernie , doar fimoza si pe 11 Aprilie suntem programati la operatie.Daca se intampla-Doamne feri- ceva pana atunci, mergem urgent.Dar eu nu prea cred, ca nu se poate face puroi chiar peste noapte.Acum va mai fi un hop cu anestezia , incerc sa-l pregatesc moral pentru ce va urma , el fiind destul de mare si realizand anumite lucruri.

Nicolica este foarte frumos costumasul, daca si cel de Alba ca zapada iese la fel,ai un talent aparte.

Norocuta si tu ai talentul tau, superb blog-ul si ai muncit la el.Mie imi place, cand mai ai timp poti continua.

Marrta sa fie cu noroc indiferent ce e si sa fiti fericiti cu totii!

Doamna C s-a dat cu schiurile....frumos si din cate am inteles mai veniti.

Gina daca ai nevoie de ceva informatii, te ajut atat cat stiu.Dar e foarte bun subiectul Viena de la Vacanta, calatorii etc.

Mada sanatate si asteptam poze cu burtici.

Map si Rebeccai ii palce mult pe jos, noi nici nu mai luam carutul ca oricum nu mai sta.Si sincera sa fiu mi-e si mie mai usor sa stau dupa ea decat sa imping aiurea la carut gol.

Doniro si eu ma astept sa fie Rebecca geloasa, nu inteleg ei atat de mult in perioada asta.Cu alaptatul te-as sfatuit sa continui, lui bebe ii e bine, mie-mi pare tare rau ca m-am stresat si am pierdut laptele aiurea.Acum sunt dispusa sa lupt si mai mult, sper sa fim sanatosi.De kg nu ma tem, sunt ultima mea grija, copiii sunt pe primul loc.Alea cum au venit asa se vor duce

Gönül cum esti?Miruna...la apel

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Cristinico vezi ca tu urmezi...vine Martie

Mergi la inceput

Martta in lucrurile marune sta fericirea.Sa va bucurati din plin si sa fie bine!

Asa..eu am nr de tl al Bulinutei, dar cum ea e plecata la munte si daca n-apuc sa iau "scula", cum va zic daca am nascut?Ca al meu isi prinde degetele in forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Nico,am observat dupa ca si tu m-ai felicitatsper sa rezolve faptul ca am omis sa-ti multumesc
map,Martta,cristina,multumesc
Map,astept si eu sa trec de primul trimestru.Ce bine ca tu ai scapat.La mine nici n-a inceput inca perioada aia
Martta si eu sunt curioasa,dar astept rabdatoare,numai sa nu uiti sa ne dai si noua vestea cand vei considera de cuviinta.
Mada,sanatate ,suntem in aceeasi barca,doar ca Alex nu vomita,in rest le are pe toate,muci si cel mai aiurea haraitul in piept.maine vom merge iar la control.Noroc cu batista bebelusului cu care s-a obisnuit de minune,ca altfel eram si mai si.
babee,simpatic PhillipCe nerabdator e
Cristina,am vazut si eu pozele de la ski,tot the best suntetiIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Babee ai pe pm si numarul meu si al Cristinei - ioana.
julax felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Muuh,multumesc Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

norocuta, e super, multumim pt munca depusa, o sa trimit poza
nicolica, super costum, felicitari!
cristina ioana, bun venit acasa!
babee, of, treceti voi si peste asta, un sa va fie bine;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput