PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Nicolica super costumasul, arata ca un pitic adevarat.
Gina ms. Mai si pe mine m-a zapacit cat mi-a tot explicat tantea aia ca saraca mi-a explicat ca la ultimii prosti ca i-am zis tanti vreau sa ma faci sa pricep exact ce si cum, ca mai sunt si gravida cu neuoronii in concediu si sa imi explici incet si pas cu pas sa reusesc sa procesez informatia.
Faza care te zapaceste cel mai tare e ca nu incep toti in anul cand fac 3 ani ci se ia in fct de data de nastere daca e pana pe 31 aug incep din ianurie-februarie, daca is pana in nu stiu cat incep din septembrie si tot asa.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Hai ca m-ai pierdut de tot cu atatea explicatii!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by map

Gina tu esti mereu o draguta si gasesti timp sa ne saluti pe fiecare in parte, nu ca grabita de mine care transmite un puic colectiv mereu

Monica 15+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Moni, tu esti draguta ca spui asta! Ma bucur ca esti mai bine cu greturile! Sarcina usoara in continuare!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Cristina_Ioana bine ati revenit. Citesc ceva ca ai ceva pze asa ca merg sa le caut sa le vad si eu. Ca am citit cam printre randuri. ce face Zarzarelul? Mai face nazbatii multe?

Monica 16+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Originally posted by doniro

norocuta, e f misto colajul. Mersi mult si pt bb Victor, dar am o rugaminte mare, daca nu iti e greu. Pe bb il cheama Victor Mihai, nu Andrei

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Scuze, corectez si dau mielul ce sa fac?
Si daca ai stii ca am cautat special o postare de-a ta sa vad semnatura, dar ochii au vazut una si mintea mea era cu sorcova.

Colajul l-a facut Anasia, n-am nici un merit, de-aia il ceream ca disperata pe aici.

Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)

Mergi la inceput

Pupici multi la toate fetele. Fug acum sa-mi iau piticul de la cresa.

Vorbim maine!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Norocuta: multumim pt cadoul minunat! Este superb ce-ai realizat!

...pt ca-mi sunteti dragi, va impartasesc un strop din fericirea mea. Sunt la un pas de implinirea Visului din acest an. Traiesc o fericire greu de descris in cuvinte. Ma abtin sa detaliez, din superstitie!

Va pup si sper sa va molipsesc cu starea mea de spirit!

ps: Felicitari, Julax! Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara!

Mergi la inceput

quote:

SUUUPER! AI MUNCIT CEVA LA BLOG! MULTUMIM MULT! EU VOTEZ PENTRU! Daca e, as mai putea sa mai trimit ceva poze mai recente cu Razvan.

Cu Razvan trimite-mi numai una, va avea link la numele lui, iar la nickul tau pot face link la poza/poze/albume (il astept pe email ori aici).

Asta e valabil pentru toate mamicile.
Eu zic ca e corect ca in spatele numelui piersicutei sa fie numai o poza clara, pe care sa o gestionez eu, insa in spatele numelui mamicii pot face link la ce vreti voi: fie o poza numai cu mamica, fie un link cu poze de familie, fie nimic etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Anasia: colajul e f. reusit! Multumim!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by martta

Buna, fetelor!

Norocuta: multumim pt cadoul minunat! Este superb ce-ai realizat!

...pt ca-mi sunteti dragi, va impartasesc un strop din fericirea mea. Sunt la un pas de implinirea Visului din acest an. Traiesc o fericire greu de descris in cuvinte. Ma abtin sa detaliez, din superstitie!

Va pup si sper sa va molipsesc cu starea mea de spirit!

ps: Felicitari, Julax! Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze

Da, da m-ai molipsit, dar nu ma misc de aici pana nu aflu ce si cum .
Am mai zis ca am stofa de soacra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Martta sa-ncercam sa ghicim? Vine BB3?

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput