PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Genie,Mada,multumesc Norocuta,felicitari pentru munca depusa.Mie imi place ,deci spun "DA"Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Originally posted by Piersicutze

norocuta cum sta treaba cu slabitul in alaptat???
eu m-am ingrasat in alaptat 10 kg, sau din cauza stresului si oboselii?????

am tot auzit ca s eslabeste, dar ca sa dai jos trebuie sa mananci dietetic, nope???

nico/adelapop

Nicidecum dietetic Nico, trebuie sa fii echilibrata si atata tot.
Daca in cazul tau nu a fost mancarea de vina, e posibil o dereglare hormonala.
Bebele are nevoie si de proteine si de toate, hai ca nu intru acum in teorie ca nu am timp.

Cert este ca e un proces natural de ingrasare a femeii insarcinate, tocmai pentru a-si crea "rezerve" necesare alaptarii, la sosirea lui.
Alaptarea (producerea in sine a laptelui) este o forma de ardere asemeni gimnasticii ori mersului pe jos.

of, of scuze ca am ajuns in balarii... fug , dar mai revin

Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

gina pai anul asta de sarbatori am descoperit si eu ca am soacra
pana acum nici nu o simteai...dulce si diplomata..
a fost destul de socant pt mine si fff trist
asta e!!! se pare ca exista in toate
nico/adelapop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

norocuta mancarea a fost de vina....credeam ca daca mananc mai consistent si de fapt nu aveam prea mult timp de gatit...o sa am mai mult lapte
tot cat a vrut ea a supt...

julax si eu te-am felicitat, ma bucur foarte mult pentru puiutul mic din burtica....
sarcina usoara si sa

mada ai grija de ariana, sa se faca bine piersicutza micutza si bolnavioara.
se pare ca ei vomita si cand au tuse in gat, pentru ca nu stiu sa o elimine si de-aia recomanda dr siropuri
nu are cine s ao controleze sa vezi care e cauza?

nico/adelapop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la piersicute,

am si eu ceva timp liber pentru ca Robert face nani cumintel. Azi a fost exemplar de cuminte, a mers ff mult pe jos, am ras la leagan, a papat mult mai bine ca in alte zile si-a adormit fara comentarii in patul lui. Am descoperit ca-i plac ceva crochete de cartof, cumparate dar coapte la cuptor sa nu aibe grasime. A papat si-un pic de mozzarella, si cateva bucatele de ridiche din salata. Am vazut ca daca stam sa gatim impreuna ii place papa mai mult. Bine ca-s si mers o bucata foarte mare pentru el. In carut a stat numai 5 min cat am intrat la magazin, m-am gandit ca este mai intelept sa nu-l las slobod si din fericire n-a protestat sa stea in carut cateva minute.

Eu sunt foarte bine dispusa, se vede ca am trecut in trimestrul doi. Greturile s-au diminuat si pot papa acum mai sanatos, ce trebuie nu pana acum ce puteam. Afara este soare, destul de caldut, cer albastru iar starea mea de spirit este dintre cele mai bune. Visez la primavara, verdeata proaspata si flori. Am inteles ca de joi se strica vremea rau asa ca vom profita de aceste zile sa mergem afara. Miercuri mergem la dr sa-l vedem pe bb mic. Sper ca starea mea sa tina cat mai mult...si cand vor veni zilele mai grele sper ca deja sa fie mama cu noi sa fie mai usor.

Iuliabun venit in clubul gravidutelor. Felicitari si sarcina cat ma usoara. Sa treci cu bine peste primul trimestru

Mada scuze ca nu am trimis reteta dar abia acum am vazut ca ai cerut-o Daca mai este valabil o pot scrie acum.

Gina tu esti mereu o draguta si gasesti timp sa ne saluti pe fiecare in parte, nu ca grabita de mine care transmite un puic colectiv mereu

Sabina asa cum spune Gabrila este posibil sa ai alt rezultat peste cateva zile. Cine stie, intarzierea asta este destul de mare. Ti s-a ma intamplat asa pana acum. Te asteptam si pe tine cu mare placere in club

Monica 15+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

norocuta, e f misto colajul. Mersi mult si pt bb Victor, dar am o rugaminte mare, daca nu iti e greu. Pe bb il cheama Victor Mihai, nu Andrei

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Norocuta e super site-ul! Felicitari pt. idee si multumim pt. timpul alocat

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by Piersicutze

gina pai anul asta de sarbatori am descoperit si eu ca am soacra
pana acum nici nu o simteai...dulce si diplomata..
a fost destul de socant pt mine si fff trist
asta e!!! se pare ca exista in toate
nico/adelapop

Imi pare tare rau sa aud asa ceva. Si la mine tot asa e soacra, adica "dulce si diplomata", dar am mai avut si noi mici chestiute pe care am incercat sa le trec cu vederea. Bine ca a mea nu sta in Bucuresti, e la Slobozia si ne vedem din joi in pasti, ca ea nu prea vine la noi, decat foarte rar.

Pupici multi si sper sa treci peste asta!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by norocuta

Fetelor uite ce am "mesterit" eu, in speranta ca va place si o putem folosi la inceputul fiecarui capitol in locul a ceea ce e acum. De fapt continutul e identic...eu am vopsit gardul numai .

Asadar intrati pe http://piersicute2006.blogspot.com/ si daca raspunsul e DA (adica sunteti de acord), astept pozicile de prezentare a fiecarei piersicute la mamiciiulaug2006@yahoo.com.

Eu am pus poze numai la piersicile (au numele verde ori portocaliu-cu link) care au trimis de curand pentru colaj, aprox. la toate, dar pot fi schimbate, mamicile decid, eu ma execut .

Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)

SUUUPER! AI MUNCIT CEVA LA BLOG! MULTUMIM MULT! EU VOTEZ PENTRU! Daca e, as mai putea sa mai trimit ceva poze mai recente cu Razvan.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

doniro eu am incercat sa-l alaptez pe Robert dar nu prea aveam cu ce. incercam sa mulg cat puteam si ii dadeam cu biberonul. restul lapte praf ca de la mine nu ajungea mai deloc. In incercarile de-al tine la san adormea imediat si la fel se intampla si la sticla. Nicio metoda de-al trezi nu mergea. Gadilam in talpa degeaba, el dormea dus. uneori pana-si bea portia dura ceva vreme. Noaptea la fel adormea, il puneam jos, il schimbam la scutec si abia asa se trezea si papa restul din sticla. Si asta a durat ceva vreme. Plus ca a trebuit sa luam o sticla cu viteze mai multe caci la tetina normala pentru varsta lui nu tragea deloc. Era cam lenes domnia sa. Dupa doua luni si ceva a fost OK. Bine san nu mai aveam deloc deja dar macar laptele praf il bea fara sa dureze 10 ceasuri.

Monica 16+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput