PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
julax spune:
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
norocuta spune:
Felicitari Julax !
Uite ca presimtirile tale s-au adeverit cu suculet evident
.
Sabana sper sa auzim ceva asemanator si de la tine, cat de curand.
Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzunaki/zuzunaki.jpg)
zuzunaki spune:
julax,deci fu cu ochiFelicitari si sarcina usoara!!!Nu te bucuri deloc#?
Va multumesc frumos pt cuv frumoase la adresa noastraSofia merita mai mult
nu eu.
Sabina(Ioana),tu parca ma intrebai daca sunt grecoaica.Nope,sotul este,iar copiilor le vorbesc si eu in greaca pt ca la noi in casa se vb masiv greceste(mai vb eu cu sotul germana din cand in cand),inclusiv bunicii fiind in zona vb greaca.La inceput i-am vb lui Bubu numai in romana,dar m-am pierdut,el de cand a inceput sa vb numai in greceste raspunde,chiar daca mai intelege romaneste.Asta e,nu ma stresez cu romana pt ca oricum din sept la gradi va invata germana si-n plus,noi s-ar putea sa ne stabilim in Gr peste cativa ani,asa ca...
Nu mai tin minte cui si ce trebuia sa-i raspund,scuzele mele,dar n-am apucat sa citesc tot.In schimb n-am ratat pozele bulineluluisi nici pe ale Lucului cu parintii aferenti:f frumosi si trendy
Si am vazut-o si pe floruta,iarasi niste frumusei!
edit:ca am uitat sa intreb de Babee.Cum sunteti?Sper ca bebicu mai sta la caldurica.
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Babee/Babee.jpg)
Babee spune:
Julax felicitari si ai grija de burtica.
Zuzunaki tot 2 in 1 suntem, stau in pat mai mult si fac ture la baie.Ma cam doare burtica si incerc sa ma odihnesc.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Ioana5255 spune:
Iulia felicitari!! Ai grija de tine. La mine din pacate este negativ. Poate data viitoare. Silviu a fost foarte trist.
Zuzunaki tu unde ai invatat greceste, de la sot sau dinainte? Limba in sine mi se pare simpla, dar alfabetul infernal. Sotul meu o mai rupe in greaca si de citit chiar citeste bine, de cate ori mergem in Grecia ma pune sa citesc si eu sunt exact ca la clasa I. Si noua ne-ar placea sa ne stabilim la un moment dat in Creta.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anasia/anasia.jpg)
anasia spune:
julax, felicitari !sa fiti sanatosi!
sabina, data viitoare sigur fetele, scriu mai rar, dar va citesc, pt ca am una bucata teorist mic care nu ma lasa deloc sa stau la calculator si nu mai doarme aproape deloc ziua, iar seara este
pana adoarme; o sa pun un filmulet cum a reusit sa adoarma intr-o seara, pe la 6, in picioare cu capul pe canapea, dupa ce m-a terorizat
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
andreea25 spune:
quote:FELICITARI !Sa ai o sarcina usoara
Originally posted by julax
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Consi spune:
Imi faceam lectura de seara ,ca de obicei,citind ce mai fac piersicutzele si mamicile lor dragutze si ma gandeaM cat mi-e de lene de nu pot sa scriu un rand.
Cand colo citesc ca Julax e .
Asa ca nu ma pot abtine sa te felicit si sa iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos!
Cu ocazia asta salut si eu !
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
julax spune:
norocuta,zuzunaki,Babee,Sabina,anasia,andreea,Consi pentru fiecare.Multumim pentru felicitari.
Desigur ca suntem foarte fericiti,n-am apucat sa scriu prea multe atunci ca ma bazaia Alex,dar ati intelesS-a prins din prima .La Alex a durat 3 luni,acum am zis sa incepem ca cine stie cand voi ramane,dar...
Nu m-am gandit prea profund caci as fi amanat momentul,dar si eu consider ca e bine sa fie o diferenta mai mica de varsta,mai bine si pentru ei si pentru noi(cand vor mai creste)
Sabina ,uite bea dupa mine sa se prinda repede.Stii ca se zice ca daca bei dupa o viitoare mamica se prinde repede sarcina
Babee,chiar mai intrebam daca nu ai nascut,se pare ca mai e un pic.Odihneste-te!
De Emilia ce stiti?O fi nascut?Iulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Babee/Babee.jpg)
Babee spune:
Sabina la noi acum la bebe primul test a fost negativ, iar dupa alte 4 zile asa pozitiv.La voi e sigur sigur nu?
.Tinem pumnisorii oricum!
Am o migrena cumplita, merg la toaleta din ora in ora si astept sa se faca dimineata si gata.In ultimul timp am dormit cam 2 zile bine, alte 2-3 mai deloc si tot asa.Bebe e la ora de gimnastica, am burta de guma dar ne amuzam
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca