PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doniro/doniro.jpg)
doniro spune:
Fetelor, mersi mult pt raspunsuri. Ma gandeam si eu sa il las mai putin la san, pt ca se invata asa. Poate pe masura ce creste o sa pape mai bine si sper sa mai am eu atunci lapte...
Noi suntem bine, zilele astea am fost doar noi 4 (a plecat mama si vine azi din nou), sunt si momente in care imi vine sa imi iau campii, ca de exemplu atunci cand il alaptez pe bb2 si Daria vrea sa ma joc cu ea. Ii zic ca mami nu poate, ca ne jucam dupa ce papa bebe si ea incepe sa urle... Dar asta e, in timp se va obisnui, zic eu. Ziceam eu ca nu va fi geloasa ca e prea mica, dar se pare ca nu e deloc mica pt gelozie. De multe ori cand ma vede cu bb in brate imi zice "nani, nani" si imi arata patutul lui bb, adica sa il pun la nani (stie ca atunci cand bb face nani eu ma pot juca cu ea). E dulce si mie imi e mila de ea, dar stiu ca in timp va fi fericita ca are un fratior atat de apropiat ca varsta de ea. In plus, am grija sa imi organizez programul in asa fel incat sa ii dau eu sa pape si sa o adorm tot eu, ca sa nu imi simta lipsa chiar asa de rau.
norocuta, am trimis si o poza cu Victor (nu e cine stie ce, dar acum aparatul are acumulatorii descarcati si nu pot face alta mai stralucita). Mersi mult!
Va pupam!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doniro/doniro.jpg)
doniro spune:
Emilia, ce faci? Cum te simti?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
![](images/user_woman.png)
norocuta spune:
Buna livada,
pai cine sa bantuie pe aici in we?!
Am sotul la munca, pe Ali la bunica, Nour doarme...si e Duminica si plouaaaa...
Cristina_ioana, deniro ma duc sa vad pozicle, poate maine pot arata o mostra din paginuta Livezii.
deniro legat de alaptat stii ca sunt multe "zise din popor". La mine berea de exemplu nu avut efect spectaculos, insa halvaua, alune, fistic, baut apa multa da. Plus odihna si caldura sunt foarte importante pentru o mamica care alapteaza...confortul tau psihic, sa nu te superi, sa fii relaxata, de fapt asta cica se transmite si la .
Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)
Piersicutze spune:
doniro[/b] am vazut un reportaj despre o mama cu 3 copii care nu reusea sa il alapteze pe cel mic pentru ca cei mari vroiau sa se joace
sfatul profesionistilor a fost sa il iei si pe cel mare langa tine si sa ii arati animale dintr-o carte, sa ii citesti o poveste (dar daria e mult prea mica acum)
incearca cu cartile cu animale, sau ce vrea ea sa vada
e greu dar nu suntem singurele.........stii ca vin puternic din urma
eu ce sa zic ca nici nu a aparut bb2 si bianca isi baga capul in fundul meu si ma strange de picioare si ma pupa unde apuca.....taaaare mi-e frica....
mada[/b] e superba rochia no.1
nico/adelapop
Piersicutze spune:
doniro am vazut un reportaj despre o mama cu 3 copii care nu reusea sa il alapteze pe cel mic pentru ca cei mari vroiau sa se joace
sfatul profesionistilor a fost sa il iei si pe cel mare langa tine si sa ii arati animale dintr-o carte, sa ii citesti o poveste (dar daria e mult prea mica acum)
incearca cu cartile cu animale, sau ce vrea ea sa vada
e greu dar nu suntem singurele.........stii ca vin puternic din urma
eu ce sa zic ca nici nu a aparut bb2 si bianca isi baga capul in fundul meu si ma strange de picioare si ma pupa unde apuca.....taaaare mi-e frica....
fi tare pentru ca inceputul e cel mai greu....pana se obisnuieste si daria, pana se une bebe un pic pe picioare, pana incepe bebe sa doarma mai mult, pana va formati un ritm......
mada e superba rochia no.1
nico/adelapop
Piersicutze spune:
doniro ciupeste-l putin de obraz sau de picior (eu asa faceam), oricum nu poti sta cu el o ora la san...in tim o sa devina frustrant pentru tine, si iti oate rani si sanii
poate se satura ca acum are stomacul mic
el cat timp suge ?
nico/adelapop
Piersicutze spune:
cristina_ioana welcome back......foarte frumu (in austria)
bine ca ti-ai incarcat bateriile si imi pare rau ca ai avut ceva probleme
apropo...am uitat sa va spun dar anul acesta am avut cele mai uratzele sarbatori
sper sa fie singurul si ultimul an cu sarbatori triste
gata..optimismul a revenit, merg sa mai citesc
nico/adelapop
Piersicutze spune:
mamici de piersicutze aveti niste copii superbi...nu mai nominalizez pentru ca mi-au placut toti
m_florutza esti foarte tare sa ramai sigura cu ambii copii acasa
si puii tai sunt adorabili, iar tu esti o frumoasa mamica curajoasa
nu stiu cum o sa fie la noi ca avem doar 2 camere si bianca vrea sa adoarma numai cu noi ....
nico/adelapop
quote:
Originally posted by m_floruta
Am mai facut un colaj cu minunile mele...
http://www.holdthatpic.com/albums/acinom/andrei/cu-ei
m.floruta
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
gina_butnaru spune:
Buna fetelor si piersicutelor,
N-am mai intrat de cateva zile, ca am fost tare prinsa la serviciu, ieri am avut musafiri pe nasii nostri si ai lui Razvan cu copiii lor, iar acum ne pregatim sa mergem la ziua unui prieten.
Mada, in primul rand, super pozele din vacanta in Romania. Nu se vedea deloc burtica, normal ca ai reusit sa-i pacalesti pe toti!
Am citit cum e la voi la gradi, dar e tare complicat cu atatea clase si nivele si programe! M-ai bagat in ceata de tot! Dar pana la urma o sa va descurcati voi, nu?
Doniro, iti tin pumnii sa te descurci cu amandoi bebeii cat esti singura! Iar cu dormitul la san, si Razvan a facut la fel din primele zile, dar eu n-am avut prea mult lapte si l-am bagat si pe supliment cu humana. Adormea si cu biberonul, dar la san era placerea lui, mai ales noaptea, asa il linisteam. Dar ca sa pape, il ciupeam si eu usor de nas, de barbie, de manute, de picioruse, cum ti-a zis si Sabina. Si daca ai lapte mult, eu zic sa-i dai de cate ori cere, dar sa nu il tii prea mult la san, maxim 10-15 minute la un san, pentru ca pe urma trage aer si dai in alte alea, cu colici, noi am patit-o si pe-asta! Sper sa nu fie cazul si la voi! Iti tin pumnii si o sa vezi ca o sa te descurci!
M_floruta, super pozele voastre!
Sabina, imi pare rau ca pici a facut panaritiu la degetute, sper ca e mai bine! Referitor la taiatul unghiutelor, de la inceput i le-a taiat Tibi si el n-a reusit cu forfecuta cu varfuri rotunde si in setul cu forfecuta era si un clestisor (unghiera) si cu ala i le-a taiat de cand s-a nascut. Apoi i le-am taiat si eu tot cu el si s-a obisnuit asa, dat n-a patit nimic. Razvan in schimb are unghiile de la picioare usor intoarse in sus si la inceput am crezut ca e ceva in neregula, dar am citit ca la unii bebei asa le cresc unghiile si ne-am linistit.
Cristina_Ioana, bine ai revenit din vacanta! Vad ca v-ati distrat! Super pozele! Abia astept sa plecam si noi lunea viitoare, pe 4 febr. la Viena! O sa facem multe poze si va povestesc cum a fost!
Nico, dar ce s-a intamplat anul asta de sarbatori? De ce au fost cele mai urate, poti sa ne zici? Eu sper sa-ti fie mai bine de-acum incolo! multi!
Anasia, Genie, Emilia, Babee, Monica, Iulia, Gonul, Bulinuta , Norocuta si celelate fete pe care le-am uitat, pupici multi voua si la toate piersicutele!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"