AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!

AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!! | Autor: katiapam

Link direct la acest mesaj

AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!
Acest mesaj a fost trimis de anisiap pe data de 22/01/2008 la 00:47 .:. 140 vizionari .. Exista 4 raspunsuri la acest anunt

AZI LA ORA 11 30 FOSTUL SOT MI A RAPIT COPILUL SUNT DISPERATA AM FST LA DoUA COMISARIATE AM SUNAT CONSULATUL acestia mi au zis ca nu se baga la politia din franta am depus plangere la comisariatul pentru minori va rogggg nu se poate ca ,consulatul romaniei in franta sa nu ia nici o atitudine a fost un gest premerditat nu avea dreptul sa mi ia copilu ci doar sa l vada in prezenta unei autoritati de asta vara semnalez consulatului ca ma agreseaza verbal si ma ameninta nici atitudine nush la cine sa apelez am ajuns sa am 4 avocati doi in franta si doi in romania nu stiu cum functioneaza justitia romana va roggg ajutati ma nu pot sa traiesc fara copilul meu nu stiu nimic de el a venit cu mama lui si mi l au smuls din mana nimeni nu a intervenit ea a venit pe la spatele meu si mi a furat telefonul aruncandu l intr pubela pt sticle el a fugit cu copilu cu o masina neagra nu am apucat sa vad nimik pt ca ma luptam cu fosta soacra
sa scap

nu mai stiu ce sa facccc
am scis aici poate ma aude cineva
vad ca autoritatile romane se spala pe cap cela franceze m au dezamagit
a trebuit sa le respect pauza de ranz pana la ra doua cand cred ca copilul meu nu se mai afla in franta

--------------------------------------------------------------------------------

Trimite reactia ta

ticker
mamicąde piccinicą GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Fetelor-Anisiap m-a rugat sa-i mut subiectul aici ca l-a pus gresit
daca puteti sa o ajutati cu sfaturi
e disperata si pe deasupra toata agitatia nu-i face bine in sarcina

ticker
mamicąde piccinicą GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

multumesc katy defapt sunt eu anisiap cea care a patit asta am rugat o pe kati s o faca ca sunt pe fuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

are dreptul sa scoata copilul din tara fara acordul tau?? Politia ce a spus? Trebuie sa se poata face ceva, doar nu e politia din Ro... daca vezi ca nu se misca du'te la ziare, televiziuni... nu stiu, poate raspunde cineva cu mai multa experienta....
Curaj si capul sus! intotdeauna exista o solutie, trebuie doar sa o gasim... asa ca inspira adanc si inainte! {flo]

„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

nu e politia din Ro,dar nici pe departe nu e.Din ce imi povestea anisiap ,nu a ajutat-o cu mare lucru.

pt voi anisiap,sa se rezolve totul cu bine,sa iti poti strange puiul in brate,si sa nu mai plece de la tine niciodata.

dana si delia (11.03.2007)

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubi1980 spune:

Buna!Eu nu am inteles mare lucru.Tu stai in Franta cu sotul si copilul tau ?banuiesc ca sunteti despartiti....si tatal avand doar drept de vizita a furat copilul...Daca stai legal ar trebui sa mergi la comisariat si la consulat, apoi sa il dai in consemn la granita...el nu poate parasi tara fara acceptul tau...banuiesc ca stii asta..deci din Franta nu vad cum ar iesi. Suna in tara , daca ai domiciliu de Ro sa anunti la politie. Cu sentinta jud, pe care o ai si prin care se specifica ca , copilul e in grija ta il dai in urmarire. Nu-ti pierde speranta!D-zeu este mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Aniasip daca as putea sa te ajut cu ceva...dar nu stiu cum....iti doresc numai sa fii tare, sa ai grija de bebe din burtica si sa iti tii copilul mai mare cat mai repede in prate.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Dumnezeule...nu pot sa cred...nici nu stiu ce sa zic...nu avea nici un temei legal sa faca asta...si eu care incercam sa-ti spun ca va fi bine...nu-ti intelegeam temerile, credeam ca sunt doar niste vorbe...nicidecum ca va treca la fapte
Trebuie sa incerci sa iei legatura cu autoritatile, sa duci hotararea judecatoreasca...incearca sa iei legatura cu el...poate pe cale amiabila ...nici nu stiu ce sa zic...daca te pot ajuta cu ceva...nu pot sa cred ca a facut asta...spuneai de amenintari dar pana la asa ceva...doamne...ma gandesc ce e in sufletelul lui Tudor...ma rog sa fie bine si trebuie sa fii tare si rabdatoare

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Daca fostul sot locuieste in Romania ar trebui sa anunti intai si intai politia de frontiera ca sa nu poata trece granita cu copilul. Apoi cred ca ar trebui sa depui o plangere la politie ca ai fost agresata pe strada fiindca ma gandesc ca existand o plangere persoanele in cauza ar fi oprite sa treaca granita. In plus, cred ca ar trebui sa mai arati ca a fost agresionat copilul. Politia franceza chiar nu ia masuri in acest caz?

Problema este mai complicata daca au ajuns deja in Romania. Dar cred ca si in acest caz e bine sa actionezi tot prin politia franceza, politia romana cred ca este mai "sensibila" la cererile colegilor din Franta decat la plangerea unui cetatean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Scuze, m-am grabit si nu am citit tot mesajul initial. Acum am inteles ca presupui ca sunt in Romania. Dar cred ca tot prin politia franceza trebuie sa actionezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubi1980 spune:

Anisiap revin.....copilul are dubla cetatenie?daca are cetatenie romana dar si franceza , atunci tatal poate iesi din tara...singurul lucru pe care poti sa il faci e sa mergi la consulatul roman, ei vor anunta IGPR si Autoritatea nationala ptr protectia copilului. Dar si politia franceza trebuie anuntata..Fii insistenta...Nu te vaicari...fii puternica..Daca te pot ajuta cauta-ma.

Mergi la inceput