Pt cei care s-au mutat in ap noi
Raspunsuri - Pagina 2
tusferi spune:
Da, asa este, Jupiter a fost primul in zona, dar eu nu l-am considerat chiar in zona, ca era in afara zonei noastre de interes. De Asmita stiu din martie 2006, deci de aproape 2 ani. Nici ei nu sunt inca gata din cate am vazut. Am o oferta de-a lor de preturi din mai 2006. La vremea respectiva mi s-a parut foarte scump dar comparativ cu preturile de acum nu mi se mai pare scump deloc . La Edenia noi am fost in octombrie 2006. La Noor tot cam atunci. Edenia nu incepuse lucrul cand am fost noi la prezentare. Edenia era cel mai aproape de casa (de actuala casa) dar nu ne-a placut secretomaia lor si felul in care ne-a tratat agentul de vanzari cand am cerut mai multe detalii. Si eu sunt indragostita de sectorul 3, dar la mine e o chestie subiectiva, ca aici m-am nascut. De Noor nu mai stiu daca incepuse deja lucrul sau nu, dar daca zici ca in iarna respectiva deja "incoltisera" blocurile, probabil ca se apucasera.
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
dana d spune:
Ooo, dar tu esti mai veche in cautat apartamente, noi am inceput in toamna 2006 si le-am clasificat dupa stadiul lucrarilor la vremea aia, nu stiu de cand incepusera. Asmita abia de cateva luni au inceput santierul, cred ca nu e un an, de aia am zis ca sunt mai recenti. Avem si noi niste oferte de pret de la ei si am fost sa vedem asi apartamentele dupa ca au terminat in sfarsit showroom-ul ala mult asteptat. Arata bine dar nu "sa te dea pe spate", destul de asemanator cu apartamentele vechi, finisajele si instalatiile sunt ceva mai rasarite dar preturile cred ca au fost cele mai schimbatoare de pe piata, de cate ori mai luam contact cu ei ne anuntau ca s-au marit. Iar terasa aia era prea mare si nu merita sa o platesti la pret de metru util.
Cand am semnat cu ACM4 apartamentul lor de 4 camere era mai scump bine decat ce am luat noi dar ca suprafatza cam la fel (cu terasa cu tot) si in timp ce ACM4 a facut o reducere de sarbatori in dec 2006 ei mai marisera cu 10-15% fapt care ne-a ajutat sa ne hotaram. Cred ca ACM a fost singurul developer care a facut o reducere de sarbatori si asta a fost ceea ce ne-a facut sa luam acolo desi inainte nici nu ne gandeam la zona aia, noi stand in Berceni cautam ceva ori aproape de Berceni ori de serviciul sotului adica Grozavesti.
Secretomania celor de la Edenia si pe mine m-a enervat, nu stiu de ce mai participau la targuri daca nu spuneau mai nimic. iar apartamentele mi s-au parut chichinetze, cu nimic in plus fatza de blocurile vechi.
Singurul din ansamblurile astea care s-a dat in folosinta aproape terminat este Jupiter si sotul meu a tot citit pe softpedia aventurile "fericitilor" locatari. Alte discutii largi sunt ale celor mutati in blocurile alea din spatele hotelului de pe Vitan Barzesti. E jale mare acolo, au adus si televiziunea, mi se zbarleste pielea pe mine numai la gandul ca as pati asa ceva.
De aia spuneam ca am emotii cu privire la mutare dar pana acum nu am motive, nu am nimic de reproshat celor de la ACM4 cu privire la calitatea lucrarilor, poate doar la viteza. Sa vedem finisajele cum vor fi ca acolo e important si mai ales instalatiile sanitare... sper sa nu adunam apa din casa cu farashul cum au patit altii.
Se pare ca subiectul asta s-a transformat in dialog, pe mine nu ma deranjeaza dar avem voie?
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
tusferi spune:
Poate ajuta pe cineva discutiile astea, stiu si eu...? Continuam pe PM.
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
larissa_79 spune:
Ajuta discutiile! Eu am luat un apartament in Cartierul Latin ieri. De fapt am facut doar cererea de rezervare. Ap cu 3 camere 143-mp construiti, 123 - utili 185.000 euro la care o sa dam 25% la semnare si 75% la finalizare. Ce nu inteleg e insa faza cu TVA. S-a aprobat legea...vom plati si tva nu vom plati...asta nu am inteles exact. Voi ce stiti?
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
tanima_i2002 spune:
Am un amic care a cumparat un ap intr-un bloc nou. Dupa ce s-a mutat si a inceput sa mai faca si caldura in casa i-a aparut mucegai si peretii se jupoaie si curge apa pe ei. Culmea este ca el are o firma de amenajari interioare si nu numai dar nu stie ce sa mai faca sa aduca casa la un stadiu la care macar sa reuseasca sa o vanda. poate ca asta a fost ghinionul lui, dar este bine sa aveti grija cu aceste locuinte la care se lucreaza vara-iarna, inde peretii sunt uzi sitencuiti necorespunzator.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
tusferi spune:
larissa_79, nu stiu ce sa iti zic cu TVA-ul. La vremea la care am semnat noi contractul era clar ca se plateste.
tanima_i2002, poti sa ne spui si noua in ce ansamblu rezidential s-a mutat? Ne-ar ajuta mult sa stim ce antreprenori sau developeri nu sunt seriosi. Poate in timp o sa facem si o lista neagra a lor. Cred de asemenea ca este util de stiut si pentru cei care vor sa incheie conracte cu ei in viitor.
anaism59 spune:
larissa - unde e cartierul latin acesta? in contractul / rezervarea pe care ai facut-0 nu scrie daca platesti sau nu TVA ? Nu de alta dar inseamna 35000€??
larissa_79 spune:
e in prelungirea ghencea, bragadiru/voluntari. Pe site-ul lor scrie ca preturile includ tva! deci m-am linistit...sa vedem ce va scrie si in precontract!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
voinea spune:
Si eu am contractat un apartament cu 4 camere , 2 locuri de parcare si o boxa la Vitan Platinum Towers si astept cu mare interes ca sa se ridice din pamant o data. Am inteles ca au fost probleme cu panza freatica , care e foarte aproape de de suprafata si au trebuit sa lucreze mai mult la izolatie.
Eu am schimbat contractul substantial. Si am avut si avocata pentru ca nu lucrez in domeniu si mi-era frica sa dau 175.000E pe ceva care nu stiu exact.
L-am ales pentru ca stau la 2 pasi in zona. Acum se mai ridica inca 3 constructii in zona (in afara de Asmita) si o sa se faca zona frumusica foc. De asta nu mi-e frica. Frica mi-e de cat intarzie, ca s-au apucat de el de 1 an si tot nu au iesit din pamant cu el, s-a schimbat constructorul.
V-om trai si v-om vedea.
Mamica de Alex 02.04.2003 si Iris 17.08.2007
-> Album foto <-
tusferi spune:
voinea, ma bucur ca imi raspunde si o viitoare vecina. As vrea sa pastram legatura, ca suntem in aceeasi "barca". Sper sa fie la figurat si nu la propriu avand in vedere panza aia freatica.