Mamici ce asteapta al doilea copil (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

ada_s multumesc mult pt primire.si de tine imi amintesc .ce faci?
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

crengu75, ma bucur mult pentru tine ca ai sa ai o fetita , sa fiti sanatoase si sa ai o sarcina usoara .
Noi am facut baita de seara si acum am pus-o pe bebelusa sa faca nani.Va dorim o seara placuta alaturi de cei dragi voua si ne reauzim maine la semnatul condicutei.Va pup

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Multumesc de urari fetelor!
Miki, mi-a zis ca totul este OK intr-un cuvant. Asta cu IR -urile parca am citit si eu , dar mie nu mi-a zis nimic, a zis ca totul este bine si placenta- grad de maturitate 1/2 scrie in eco. Dar nu mi-a zis nimic ca ar fi ceva rau( nici nu cunosc valorile). A zis sa nu fac efort ,caci am colul scurt. oricum eu ma feresc de efort , caci am nascut baietelul prematur.
Poate asa este cum zic fetele. Dar eu am fost super multumita, fata de ce e in Suceava, acolo a fost magic, ca sa spun asa. Nu m-am simtit repezita, ca sa intre urmatorul, am vazut perfect si comod, fara sa intorc gatul si sa vad pe sponci, am si filmuletul- ceea ce la noi este SF. Nu vin de la tara, dar nici nu ma mandresc cu ce am in oras.

Bebe 2
Crengu 13+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut burtici cu bebici.. mai mari sau mai mici..

Sunt asa de bucuroasa ca am luat examenul de conducere asa ca acum sunt si eu ; am avut niste emotii cat casa si bebe mica din burtic cred ca a simtit ceva ca mi-a tras niste suturi.. o fi zis mami mai calmeaza-te !!

Danybv uite de la noi un dulce si niste . Eu zic sa nu renunti cu laptele, mai incearca putinel daca nu merge asta e, important e sa fiti sanatosi. Nici eu nu aveam lapte ceva de speriat la inceput si pana la urma am alaptat pe Sofia pana la 18 luni.Multa sanatate lui Andrei.

Mada am vazut pozele.. sunt super.. ce papusica frumoasa are mami..
Suna tare bine gradinita voastra.. super fain ca ati gasit-o. Ne-am inscris si noi la un program pentru pre-school dar incepe de la 4 ani, ca sa ai sanse insa sa prinzi loc trebuie sa fie copii pusi pe lista foarte devreme.
Daca nu te superi ca te intreb despre ce nunta e vorba? Asa tare imi plac miresele.
Tinem pumnii la eco sa vii cu vesti super!

Ada bafta multa si tie la doctor, te asteptam cu vesti bune. Site-ul cu nume de la Mada e grozav.. sper sa va ajute.

Mikycris bine ai re-venit!!

Crengu felicitari pentru fetita!!

Se pare ca asta e anul fetitelor..

Numai bine tuturor!!

Cami 25+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata!
Am intrat sa va spun doar sa aveti un sfarsit de saptamana placut!
Puuuup!

Mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Crengu felicitari pt fetita!
Mariana pupici multi!
Cami ms de complimente. Despre nunta noastra este vorba. Ca noi ne-am cunoscut aici si nu am facut nunta ca nu am avut bani eram la inceput etc suntem impreuna de 3 ani adik pe 14 feb facem 3 ani ca exact de sf valentin ne-am mutat impreuna.
Si vrem sa facem nunta la anul sa fie amandoi bebeii prezenti si sa fie ceva mai low key la terasa la verde la aer liber nu f f traditionalist etc. Aici facem cununia civila ca sa avem certificatul de casatorie britanic apoi tre sa depunem la ambasada sa ne dea ala romanesc sa putem face cununia religioasa in ro, ca acolo facem nunta. Na cam astai planul sper sa reusim cu toate ca vrem pana atunci sa luam si masina ca ne trebuie si poate mergem acasa cu masina si nu ne mai chinuim cu avionul si cu doi bebeii.
gata sorry da tre sa fug ca barbatul e la munci si eu am program de smotru azi m-am trezit in the zone.
Ne auzim mai pe seara cand termin.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

fetele.Noi suntem bine ceea ce va dorim si voua.
CamiM , saru`mana pentru pupic si floricele, sa stii ca incerc din rasputeri sa am lapte acum ramane de vazut daca voi reusi..In rest va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut.Va si aveti grija de voi si de burtici.

danybv
POZE MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

CamiM multumesc de primire.felicitari pt carnetul de conducere!
P.S.esti buna de cinste
crengu75 ma bucur sa aud si de bine la adresa lui Iosup!ma bucur tare mult pt tine.apropo de film,ai fost cu cd de acasa sau ti au dat ei?si cum adica are un filmulet pe el?e vb de bb cum se misca?la tres pe bb si in poze?eu urmeaza sa merg pe 22 februarie la el.tu iai mai dat lui ceva o mica atentie pe langa plata ecografiei? si astept raspuns.
danybv dulce pe tine,Maria si Andrei.
dulce-dulce fara exceptie.
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Oana - pentru listuta!

Elena - FELICITARI pentru NASTERE!!!

Danybv - iti tin pumnii sa se rezolve cu alaptatul.

Si eu sper ca a doua nastere sa fie mai usoara decat prima. Vladic al meu n-a vrut sa suga la san, a refuzat cu indarjire, si tot asa am citit, ca s-ar putea sa fi fost din cauza de epidurala, dar sincera sa fiu, acuma am o frica mult mai mare de nastere decat prima data si daca vad ca dureaza mai mult de 8 ore si dilatatie mica, o sa cer epidurala din nou. Am auzit si eu de faptul ca pusul la san imediat dupa nastere ajuta foarte mult la instalarea timpurie a lactatiei, asa ca voi vorbi cu medicul meu sa vad daca am sanse pentru asa ceva aici, la Cluj (sper din tot sufletul sa fie posibil).

si mai povestim cand ma lasa piticul!

Mami 28+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Noi acum ne-am trezit tocmai ne-am facut somnul de frumusete , baietii in dormitor si fetele in sufragerie a fost tare bine sa dorm 3 ore si eu si Maria si baietii s-au bucurat de acest somn.
MIKYCRIS, te pup si eu si sa ai grija de tine si bebelus .
CristinaGoji, din nefericire raman fara lapte si imi pare tare rau fiindca as fi preferat sa o alaptez la san cat mai mult posibil dar daca nu se poate asta este , cum zicea cineva de pe forum sa fim noi sanatoase ca asta este cel mai important, sunt atatea cazuri in care multe mame nu au lapte nici macar o zi , hei eu totusi am 2 saptamani de cand o alaptez si ma voi stradui sa mai trag cateva zile .Te pup.Iti doresc sarcina usoara si sa stii ca a doua nastere merge mai repede , eu am nascut in 3 ore .

danybv
POZE MARIA

Mergi la inceput