Mamici ce asteapta al doilea copil (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele.Noi suntem bine inca luptam la operatiunea "tatza cu lapte " nu prea curge lapte dar o tin pe Mariuca la tatza cate 1 ora si ceva deja mi se acreste mie cat tot o fortez dar nu am ce sa-i fac .Azi am iesit si noi afara la plimbare , a fost foarte frumos nu mai rezistam sa stau in casa .Mariucai i-a placut tare mult afara dovada : doarme neintoarsa iar Andrei nu a mai avut putere sa mearga pe jos a vrut in brate si a adormit bustean le-am facut-o copiilor ...hi hi hi
In rest totul este bine .Sarcini usoare si aveti grija de voi.Va pup

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

multumesc acina pentru primire .apropo de tt ,ti am spus?pana la urma e bun.
si ai grija de tine.
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am fost la Bucuresti , la Dr. Iosup la echo. A fost super, mega, foarte tare..............!!!!!!!!!!!!!!
Sunt super incantata, doctorul a fost super ok, nu am asteptat deloc, m-a tinut jumate de ora , am vazut perfect copilul, este totul bine . Adica, perfect. A zis ca am ovulat mai repede si acum am 13 saptamani!

Fetelor.............voi avea o.....FETITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu mai pot de fericire, plesnesc de bucurie!!!!!!!!!!! Am si un filmulet cu ea.

Voi mai merge si la 20 de spatamani.

va pup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bebe 2
Crengu 11+, mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

crengu 75 bravo,felicitari pt fatita!.si eu trebuie sa merg la iosup.cum e?adica chiar nu mai astepti de loc pe hol?intri exact la ora cand ai programarea?ce tia mai spus iosup?e adevarat ce se spune pe forum despre el?
dulce si ai grija de tine si de bebelina!
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Buna mamici!!!
Am intrat doar sa citesc ce ati mai scris si sa va salut.
Noi nu avem noutati deocamdata.
Weekend linistit.

vela37+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Miki, da , eu am intrat cu 15 min mai repede. Nu am stat deloc.
A fost foarte dragut, calm si cu mult umor. A glumit cu noi. Unele fete au spus ca e ironic, eu am luat ca gluma tot ce a zis. Cu mine s-a purtat super. Nu am citit tot ce se s-s scris. Este un subiect cu el?

Bebe 2
Crengu 13+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

vela acum mi am amintit de tine-vb la primul capitol .vad ca mai ai putin pana la marele eveniment eu iti urez de acum nastere usoara!
si ai grija de tine si de burtica.
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

a glumit cu mine, ca la suceava nu sunt ecografe? si multe alte, as fi putut sa ma simt ironizata, dar mi s-a parut super dragut, calm, si comic. am vazut perfect la ecranul de deasupra patului, si 4D, si mi-a masurat o gramada.

Bebe 2
Crengu 13+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

crengu75-da este un subiect legat de el si de colegul lui care are cabinetul alaturi de el cica.se plangeau gravidele ca la toate le spunea ca au ir-urile marite si placenta imbatranita si ca un om bun le trimitea la prietenul lui sa le dea tratament cu pregnyl parca-daca am retinut eu bine,ca eu azi noapte citeam de pe forum si radeam cu lacrimi pt ca nu intelegeam ce inseamna //placenta imbatranita//.tie tia zis ceva de genul asta?
ai fost la clinica fortis la el?
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Normal ca te primim MYCRIS, sper sa iti placa cu noi.

Ce bine ca am intrat, tocmai vroiam sa inchid calculatorul cand ceva m-a facut sa ma asez ......... Crengu FELICITARI, inca o fetita.........ma bucur mult pt voi.

Ada 13+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput