Mamici ce asteapta al doilea copil (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Claudia, Cami, Ana_amultumesc.
Irina, am citit de tine , inca o data felicitari , sa-ti traiasca printesica.
Mai fetelor sunt intr-o mare forma azi...sa fi trecut greata de tot? Ar fi bine.
Pupicei tuturor.

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

quote:
Originally posted by ana_a

khrisu, la ce spital ar putea sa-ti dea copilul imediat la san inainte sa taie cordonul? Suna interesant, sunt curioasa daca aici in Romania se poate asa ceva.

Va pup in grup organizat!si va urez o zi placuta si toate cele bune!!!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Un spital care se declara "prieten al copilului" inainte de confortul mamei...cam greu asa ceva, nu??

Primul copil l-am nascut la euroclinic in bucuresti..spital particular. Pe atunci nu eram asa "citita" si m-am lasat pe mana lor..banuiec ca tineau cont de dorintele mele daca stiam ce vreau.
Citind informatiile pe care mi le-a dat acina despre nasterea in apa si descriierile medicului de acolo mi s-a aprins beculetul...ce face medicul acela se apropie foarte tare de ceea ce inseamana nastere lotus...O mamica relata cum i s-a dat copilul in brate imediat ce acesta a iesit la suprafata fara sa i se taie cordonul ombilical. Punandu-l imediat la san ajuta la eliminarea placentei. Imediat dupa ce se naste bebele, placenta inca mai pulseaza sange in copil prin cordon (cam 50-60ml). Acest cordon fiind taiat cand inca pulseaza, sangele plus substantele hranitoare si nu numai, nu mai ajung la bebelus. O lipsa de 60 ml sange este echivalent cu o hemoragie in toata regula pentru bebelus..de aici si necesarul vitaminei k in primele ore de viata... iar icterul are si el legatura cu "lipsa asta de sange"

Mergi la inceput

Khrisu f intereant ce zici tu .Uite eu nici nu stiam chestiile astea.
Soramea a nascut la Euroclinic cu Emel Nuraltay, din nefericire ea a facut cezariana , din motive medicale, are o problema la coloana care s-a agravat un pic din pricina sarcinii.Stiu ca serviciile sunt f bune la ei, sunt convinsa ca daca le-ai fi spus ce vrei ei te-ar fi ascultat.Cu cine ai nascut?Ai venit de la Suceava ca sa nasti la Euroclinic.Mama dar ai facut ceva drum.Bv ar fi mai aproape pt tine , in cazul asta.
Oana lista arata suuuper.

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Tot cu Emel Nuraltay am nascut!! E o dragutza... stiu ca ar fi tinut cont de doleantele mele... am vrut sa nasc natural si m-a incurajat s-o fac..n-a venit cu chestii "ai bazinul prea ingust nu se poate". In ceea ce priveste epiziectomia eu n-am mai discutat cu ea treaba asta inainte sa nasc, dar cred ca e politica spitalului sa se practice "epiziectomie preventiva" din cate am inteles si in afara tot asa se practica. A meritat sa bat drumul pana la ea..decat sa fiu bataia de joc a vre-unui medic de la noi din oras.
pentru Oana - DPN 4 octombrie 2008 Multumesc ca sunt pe lista!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele.Am reusit sa intru si eu putin pe net ca Maria ma cam tine la respect : ba schimbata , ba vrea papa , ba face nani etc.L-am avut si pe Andrei racit foarte tare dar acum parca a mai trecut nu mai este asa de rau .
Sunt tare trista fiindca incep sa raman fara lapte si am abia 2 saptamani maine si nu vreau sa raman fara lapte si la Andrei am avut lapte doar 1 luna de zile .....
In rest suntem bine .Va doresc sa aveti sarcini usoare in continuare.

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

danybv, sunt in comert ceva capsule pt stimularea lactatiei, nu mai stiu cum se cheama, pe mine m-au ajutat foarte mult. Bei destul de multe lichide? Mananci ciorbe? Eu zic sa nu te necajesti ca si asta influenteaza lactatia si daca e sa ramai fara lapte asta este, nu e un capat de lume, copilul creste si fara san, important este sa fie sanatos.

edit, si Stefan al meu este bolnavior, si chiar ma gandeam ce o sa ne facem cand astia mari sunt bolnaviori si astia mici prea mici sa se imbolnaveasca....cum o feresti pe Maria de fratiorul ei bolnavior?

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danybv

Buna fetele.Am reusit sa intru si eu putin pe net ca Maria ma cam tine la respect : ba schimbata , ba vrea papa , ba face nani etc.L-am avut si pe Andrei racit foarte tare dar acum parca a mai trecut nu mai este asa de rau .
Sunt tare trista fiindca incep sa raman fara lapte si am abia 2 saptamani maine si nu vreau sa raman fara lapte si la Andrei am avut lapte doar 1 luna de zile .....
In rest suntem bine .Va doresc sa aveti sarcini usoare in continuare.

danybv
POZE MARIA

uite aici un link
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112787
nu se poate sa ramai fara lapte (este doar un mit)..odata instalata lactatia dispare abia dupa 2 ani..trebuie doar sa ai grija sa fie suficient pentru bebe si asta se poate face doar punandu-ti bebele la san cat doreste (chiar si 23 ore din 24 ) ceaiul de anason, chimion si fenicul, granulele galactogil, si multa incredere in tine. Eu a trebuit sa ma mulg vreo 4 luni si crede-ma ca se intampla sa dispara laptele (doar cateva picaturi curgeau) dar tras cu pompa muuuult si bine si in 3 zile imi aduceam laptele inapoi. Sanii produc cantitatea pe care bebele o cere.

Mergi la inceput

Khrisu da, Emel e o draguta.Si mie imi place.
Dany , baga multe lichide, ceai de chimen si anason bei?
Ana_asi Dany pupicei bolnaviorilor.

Anca 22 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

of danybv, nu te ingrijora........incearca tot ce poti.Si eu am avut aceasi problema, nu m-am lasat si pana la urma l-am alaptat fara probleme pana la 1 an si 3-4 luni.
Nu mai stiu cine mi-a zis atunci sa mananc cat mai multa ciorba cu smantana si sa ma mulg, am baut si un ceai pt stimularea lactatie, o ceasca pe zi. Copilului nu i-am dat inlocuitor decat ceai de frica sa nu renunte........ce-i drept vre-o sapt a cam plans de foame. Il alaptam il cantaream sa vad cat a supt, la o juma de ora dupa trageam cu pompa si ii dadeam cu biberonul in completare.
Daca nu merge nici cum nu te necaji caci nu are rost.

Ada 12+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Multumesc mult fetele pentru sfaturi in legatura cu laptele , beau lichide multe , este adevarat ca de vreo 2 zile nu am pofta de mancare dar azi m-am fortat si am papat ca o balena mult adica acum bebelusa doarme dar cand se trezeste am sa o pun la tatzi sa traga lapte.Aseara am tinut-o 1 ora la tatzi si azi dimineata urla cat o tineau plamanii fiindca am pus-o la tatzi si nu avea ce sa traga nu curgea nici macar o picatura..:(.Mie imi convine mai mult sa am lapte decat sa stau sa-i fac : dai fierbe apa, raceste-o, da-i cu lapte praf etc ...
Am sa iau si am sa beau si ceaiuri pentru stimularea lactatiei.
Pe Andrei il feresc foarte tare de Maria , i-am dat acum Bromhexin picaturi si am obersvat ca i s-a oprit tusea , saracul de el tusea de avea si stari de voma din cauza tusei dar bine ca s-a mai ameliorat starea lui.

danybv
POZE MARIA

Mergi la inceput