Mamici ce asteapta al doilea copil (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Claudia vai imi pare rau sa aud ca e bolnavior Stefan. Fa-i frectie cu otet sau sosetele cu otet si daca creste prea mult febra din cand in cand il bagi efectiv in caditza cu apa caldutza si il tot clatesti cu papa pana se mai racoreste si imbracal mai lejer prin casa. Si nurofen si paracetamol alternat la cate 4 ore. Am avut si noi asa gripa si tot asa ne-am luptat cu febra. Multe lichide cat vrea el sa bea si cam atata.
Fetele uitati www.flickr.com/gp/13659422@N05/Z8b277" target="_blank">aici daca vreti sa vedeti poze cu istoria pisoiul meu mic, sunt in ordine cronologica cateva si cu mine de sarcina trecuta apoi de la maternitate si apoi bebe cum a crescut pana in aprilie 2007. Sper sa va placa.
Onyx ai grija cu dusul si alunecatul si eu de asta mi-e cel mai frica de aia fac dush mai mult can e seara si e Flo acasa in caz de ceva sa ma poata ajuta cineva.
Tratamentele pt vergeturi sunt bune daca se fac atunci cand sunt inca proaspete adik movulii laserul este cel mai performant si este ajutat de cremele profesionale. Se vor mai subtia si isi vor schimba culoarea in bejuliu si mai apoi in alb cand deja sunt mai vechi. E scump tratamentul cu laser dar este f bun, comparativ numai cu creme.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetele.Noi azi am avut o zi foarte incarcata.De dimineata am plecat la doamna doctor de familie sa facem niste controale la bebei : Andrei si Maria .Andrei a avut aseara "norocul " sa se impiedice de pragul usii si a cazut exact pe mana dreapta si sa vezi urlete pe el de durere plangea doar cand isi intindea mana si asa ca azi l-a controlat doamna dr si a zis sa stam linistiti ca nu are nimic nu si-a luxat-o sau rupt-o , ufff ce bine l-a controlat in gat sa vada daca are ceva si a zis ca totul este bine , avusese o raceala dar am tratat-o si acum totul este bine ;pe Maria a cantarit-o sa vada daca ia in greutate si ....am nascut-o la 3,500 g si acum are : 4,600 g este o grasa mananca ca un elefant .Mi-a dat reteta pentru lapte praf fiindca nu fac fata doar cu pieptul .In rest toate sunt bune la Maria. Am fost si la Primarie si am depus dosarul pentru : trusoul bebelusului si indemnizatia de nastere,am rezolvat multe treburi azi .
ClaudiaH imi pare sincer rau pentru bebele tau ca este racit ,sa dea Dumnezeu sa se faca cat mai repede sanatos .
Mada_mxm sa-ti traiasca bebelusa si sa va bucurati de ea , foarte frumoase pozele sunteti o familie foarte frumoasa.
Pup toate fetele si aveti grija de burtici.
boariu3 nastere usoara

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Vela asteptam vestile. Poate o sa iti spuna cat mai este pana nasti, unii medici se pricep la asta. Noi abia asteptam sa facem galerie.

ClaudiaH, imi pare rau pt Stefan, dar nu te ingrijora foarte tare ........nu e bine sa scada febra din prima......important e ca nu mai creste si chiar a scazut un pic. Din cate am inteles e si febra un mod de aparare a organismului si il ajuta sa se refaca, asta daca nu e foarte mare bineinteles.

danybv, ma bucur ca toate sunt bine la voi. Bine ca nu are Andrei nimic la manuta.

Va doresc un weekend placut.

Ada 14+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Claudia, imi pare rau sa aud ca puiul tau este bolnavior, stiu cum este, eu ii puneam lui Vlad supozitoare cu paracetamol si ii dadeam (aici se cheama ibuprofen, nu stiu acasa) un siropel la 4 ore alternam cand unul cand celalalt. Sau pune-i si leacuri babesti de genul otet indoit cu apa pe burtica sau la picioare. Mai ales, nu-l mai inveli, lasa-l dezvelit, doar cu o pijamaluta si da-i multa apa sa bea. Sau ceai, ce vrea el, cu miere de preferinta. Imi aduc aminte ca mie asa imi facea mama, cu otet si apa si imi punea pe burtica si imi mai scadea febra. Eu, multumesc lui Dumnezeu, de mult n-am mai avut probleme cu Vlad, sper sa fie asa in continuare.
Sa auzim cat mai curand ca se face bine Stefanel.

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mess,si eu zic ca e important ca bebe e sanatos.Sarcina usoara in continuare
claudia,sanatate multa lui Stefan si rabdare.Va fi bine
Madapisoiul.Foarte frumoase poze.Chiar nu le vazusem pe toateIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ei, macar sunt pe aici la datorie pentru capitol nou

Oana 20+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Ana_A nu stiu ca sa zic.sa fie de la sarcina?!?
si eu am aceleasi probleme ca ale tale si nu mai stiu ce sa fac pt ca burtica mea a crescut destul de mult si trebuie sa ma misc repede in privinta cremelor dar tot nu stiu sigur ce sa mi iau.
pe farmaciste nu le mai intreb ca degeaba imi racesc gura si mi golesc buzunarul.daca aflii ceva te rog mult sa mi spui si mie. si ai grija de voi.
18+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Claudia multa sanatate lui Stefan!
ai grija de voi
18+

MIKYCRIS

Mergi la inceput