Bucurii de sept-oct 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 6
microbu spune:
Gety, si eu sper sa ne treaca insa avem o pediatra mai mult decat prudenta (nush cum altfel sa o numesc) care ne va spune CLAR sa treaca 4-5zile intre episodul febra si vaccin.
Xandrutza, multumim.
Sephoraaaa, super bun tiramisu. Multumim pt retete.
Sandra si gargaritza (10oct2006)
GETY spune:
Monique_new, iti trimit eu prin MamiLili o seringa de 20 ml., sau una de 10 ml. pentru bombolini.
Tare imi doresc sa ne intalnim toate mamicile cu bucuriile in dotare odata si odata.
Chiar ma gandeam, parca MamiLili propunea sa ne intalnim undeva toate, la jumatatea distantei dintre noi, cred ca asta ar fi undeva prin centrul tarii.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
GETY spune:
Mai, eu trebuie sa ma tin tare cu retele voastre de pizza, tiramisu, bombolini, mai ales ca am reusit in ultimele 2 saptamani sa slabesc 3,8 kg.
Sandra, cum zice dr., asa am inteles si eu, ca trebuie sa fie perfect sanatosi copiii cand merg la vaccin.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
Monique_new spune:
GETY
microbu eu i-am dat STODAL si AMBROXOL. Altceva nu stiu.
xandrutza_76 multumim.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
microbu spune:
Monique, multumesc. Stodal am in casa dar nu l-am incercat, e prima oara cand tuseste.
Gety, ar fi super sa ne intalnim toate undeva. La o pensiune frumoasa la munte, ihmmmm ce frumos ar fi.
Felicitari pt kg duse, sa nu mai vina inapoi .
Sandra si gargaritza (10oct2006)
Monique_new spune:
microbu incearca oricum e homeopat nu are ce sa pateasca. gargarita.
ATENTIE !!!!Sephora ma apuc de preparat bomboloni
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
ramomar spune:
Buna dimi,
Sper din suflet sa fi reusit operatia Crisei
microbu, of of puiul mic, sper sa ii treaca repede tusea si sa reusiti sa faceti si vaccinul. Eu zic ca Stodalul ar fi ok fiind homeopat, am luat si eu, Patriciei nu i-am dat niciodata pana acum ceva de tuse.
chiar asa Gety, minunata ideea de a ne intalni undeva pe la jumatea drumului. Sper sa o si punem in practica si sa nu ramana doar o idee.
lili, daa, mergeam mult prin felix pana sa apara Patry. Inca pe ea nu am dus-o, dar urmeaza dupa ce va mai creste un pic, nu am vrut sa o bag in bazine cu multi batarnei si sincera sa fiu nici mie nu prea imi place, dar vom merge la bazinul unui hotel mai select.
alexutza ma bucur ca ai scapt de-o grija si ai gasit bona. Sper sa fie ok si sa se acomodeze repede grasanul tau
lilina uite ce repede te-au mobilizat fetele sa te ridici din pat
usorlili, ai trecut prin multe peripetii, dar uite ca incep si vestile bune. Ma bucur ca ai rezolvat asa repede cu locul de munca. Deci gata v-ati intros definitiv in tara??
Mira si itzy munciti?? la voi
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Sandra, e bun Stodalul pentru tuse.
Monique, spor la bomboloni!
Gety, felicitari pentru kilogramele date jos!
Apropos de intalneala, era programata la Brasov, intr-o zi, pe la ora 2 dupa amiaza. Parca la Susa acasa
Lili, daca intri in timp util, ce program ai azi? Sa zicem in jur de 2? Trebuie sa ajung la o farmacie pentru o reteta si as vrea sa ajung si la Bucovina, la doctor am de mers abia la 4.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
ramomar spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
ATENTIE !!!!Sephora ma apuc de preparat bomboloni
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
wow Monica, deci asa te pui pe treaba. Ce pofta mi-e si mie pe ei si cand ma gandesc ca mai trebuie sa astept pana samabata sa-i fac, caci dupa-masa cand ma introc de la munca numa dupa ei nu am timp.
Daca nu ai seringa, poti sa le tai putin pe margine cu un cutin si sa bagi cu lingurita gemul in ele
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Ramo, tu intrebai de mine ieri?
Eram cu treaba prin casa; in plus nici netul nu mergea grozav, asa ca nu am mai intrat.
Servici usor!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi