Bucurii de sept-oct 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 15
MamiLili spune:
Alexutza, ma bucur pentru voi si sper din toata inima ca doamna sa fie intr-adevar fara cusururi, cum pare acum. Citisem in loc de "menaj usor" "masaj usor" si ma gandeam dom'ne, ce oferta, face si masaj!
Sandra, scrisesem "posibila prezenta" cu gandul la Lilina, care inca boleste. Hai, Lilino, mai ai 48 ore sa fii in forma maxima!
Dragelor, ! Nu stiu daca o sa pot intra maine pe net, astept marea intalneala cu nerabdare! Deja ma gandesc c-o sa am o multime de pagini de recuperat, ca v-ati facut harnicute , dar zau ca-mi place asa!
V-am poooopat, de la A la Z!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
mi_ro spune:
Fetelor trebuie sa recunosc faptul ca sunteti ....prolifice rau. De aseara s-au scris 10 pagini. Nici nu stiu unde o sa raspund.
Beatrix - ma bucur de faptul ca a decurs bine operatia, sa aveti multa sanatate de acum incolo.
Usorlili - sunt invidioasa ca te poti duce la intalnire cu fetele. Eu aici sunt cu alt program. M-am angajat si sunt cam la cheremul patronului deocamdata, nu stiu daca maine am de lucru sau nu. E problematica treaba cu SPA-ul ca acum pot fi o groaza de programari si se pot anula cu o zi inainte si nu te mai cheama. Apoi ianuarie, februari sunt luni in care nu prea e de lucru. In fine, vreau sa-mi fac aici un pic de experienta si sa plec. Vineri si sambata se lucreaza in draci, nu mai am timp sa ma intalnesc nici cu alea 2-3 familii cu care ma intalneam pana acum.
Dar lasa ca-mi fac eu SPA-ul meu si va invit pe toate. Angajez bona sa stea cu piticii in timp ce stati voi cu mastile pe fata.
Imi pare rau ca nu pot sta prea mult sa va mai povestesc dar sunt in limite cu timpul. Nici daca as fi cu laptopul legat de gat nu as avea timp. Va pup si petrecere frumoasa.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
alinamoro spune:
Fetelor, multumesc pentru incurajari (nu mai nominalizez ca nu vreau sa uit pe cineva)...asa-mi zic toti ca-i foarte simplu, dar eu n-am ajuns la faza simpla pana acum.
Ramo, Gety, sper sa va incurajez eu pe voi data viitoare.
Am vazut pozele cu Cosminuta motociclista .
Alexutza, ce bine ca ati gasit bona si e ok.
Lili, la Arad tot nu vrei sa vii?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
itzy-bitzy spune:
Tot "El fugitivo" sunt si acum...chiar mai fetelor ce albinute harnicute ati fost...
Mira sa inteleg ca iti facui pofta cu Pillates? Asa-asa intra tare ca nu ne mai intelegem "om cu persoana"
Alina muult succes in trafic
Beatrix ...un gand bun si de la mine pt micuta Crisa
Alexutza...bravo insa fii cu ochii pe ea
Ramo nu ii dau Fe. I-am dat o singura luna ...la 7 luni adik
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
Sephora spune:
Sandra nu lasa Bucuria acasa si Matti are niste mucisori,dar e reactie.Vreau sa vad Bucurii prezente.
In ceea ce priveste covorul l-am rezolvat,l-am spalat pe plan local ca nu spala lumea covoare iarna,asa ca am si covor....
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by Monique_newquote:
Originally posted by itzy-bitzy
Mda...nu il am instalat...dar stiu ca au vehiculat pe aici intr-o perioada...Eu am cartea Pillates pt gravide si proaspete mamici dar nu sunt suficiente...Asta in conditiile in care bicicleta mea si aparatul pt abdomene zac in casa neatinse. Asa ca vreau exercitiile gata downloadate!!
Paaaaa
Itzy-Bitzy
cu
Pai daca ai atita aparatura si carti de ce crezi ca exercitiile downloadate se fac singure. Tot un efort trebuie sa depui.
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )[/center]
Seriosssssssssss????????? Hmmm... bine ca mi-ai spus...si eu care in naivitatea mea credeam ca pocnesc din degete in fata lor si gata sunt o silfida...Thx!
Itzy-Bitzy
cu
Sephora spune:
Scumpik cred ca e in capitolul anterior pagina 18-19 nu mai stiu exact,nu ma pune ca tre sa o cer iar sotului si sa o mai si traduc(mai fac si greseli pedeasupra).
Gety ai auzit ca-i rost de cinste?Pai ai fac numai lui Monique ca ea a stricat biata produsele...
Copilul meu e la cumparaturi cu cosul,e ora lui doara,vreti sa ramana omul maine fara de-ale guri...?
Sephora spune:
Itzy e de lucru soro,ati zice fata,in alea 20 min te rupe nu alta,zici a ce usor cand te uiti si cand colo pedeapsa.
xandrutza_76 spune:
Buna seara, si eu pe aici, asa, putin. Dar ati scris, nu gluma. Am citit printre picaturi, pentru ca facem cu randul la calculator. Acum e publicitate, eu urmaream un serial pe Pro, si am profitat de asta, pentru a va spune noapte buna.
Ramo, am uitat sa-ti zic, eu ii dau Narcisei fier, la recomandarea pediatrei.
Ma bag si eu la loto, dar cum procedam?
Cat despre slabit, eu ma bag in galerie daca vreti.
Intalneala placuta fetelor, sa aveti o zi frumoasa! Lili, tie iti doresc drum bun si ne vedem noi cand te intorci.
Alexutza, ce ma bucur ca ai gasit bona! Dar pare sa fie o super bona. Succes, sper sa nu va dezamageasca.
Mira, sa stii ca si eu mai dau rateuri cand e vorba de tradus din limba Bucuriilor. Noroc ca Narcisa imi arata prin gesturi ce doreste si asa o scoatem la capat.
Itzy, eu aveam niste exercitii simple, de facut acasa, un programel pe grupe musculare. Ce lucram eu la scoala, la aerobic. Pillates si Tae Bo avea Eniko (Eunice), mi le-a trimis si mie pe DVD. Vedem cum facem sa intri in posesia lor.
S-a terminat publicitatea, ma intorc la film. Va doresc somn usor si multe vise frumoase. Pe maine!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi