Bucurii de sept-oct 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 14
Sephora spune:
Itzy io am cd-ul original cu Pilates,l-am cumparat de la teleshop,nu stiu cum sa fac sa ti-l tragi,vb.
Ti-am trimis PM
Fetelor hai sariti la lista.Faceti-va prezenta
deci: Usorlili,Itzy,Liliana,Sandra,Io,Mamilili
GETY spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Gety cum asa?acum a facut?sau nu-mi aduc io aminte....
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Nu recent, a facut pe la sfarsitul lunii noiembrie.
A fost asa de fain, ca n-o sa uit toata viata: imediat dupa 1 luna si ceva de muci, ca-mi venea sa-mi iau campii, a facut vreo 3 zile febra 39,5 si iar rosu in gat si apoi au explodat patutele rosii. Am stat 1 saptamana in casa cu tratament doar Nurofen. Dar macar nu mai avea muci.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
Mirabelac spune:
Fetele, nu ma intereseaza ce faceti voi dar eu una m-am pus pe slabit!!! Intrucat n-am toate ingredientele pt. tiramisu, m-am enervat cumplit si am facut o crema de zahar ars!!! Sotul e de vina, m-a batut la cap sa-i fac. Aaaa, si deasupra cu topping de caramel!!!
Deci: cine se baga la slabit, propun un deadline de 1 luna de ex, targetele ni le stabilim fiecare, eu imi propun 2-3 kg deocamdata, ce ziceti? Putem baga toate astea la semnatura, astept propuneri. Conditia mea este sa nu mai puneti retete ca aplic si eu metoda Lilinei cu venele lungi!!!
Am vazut Cosminutza care papa singura, mi-a ramas gandul la motocicleta aia, la primavara vrem si noi sa achizitionam ceva fain de iesit in parc.
Ramo de obicei termin programul la 14, asta daca nu am treaba, se intampla sa plec si la 16-17. Sucurile alea se gasesc la plafare sau magazinele de naturiste, cred ca sunt si in Koufland sau celelalte marketuri.
Sandra hai la Iasi, te asteptam, suntem in deficit de fetite.
Beatrix ce ma bucur ca a reusit operatia, sanatate multa si recuperare usoara!
Sephora nu le am cu loto, n-am jucat niciodata, sorry.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
MamiLili spune:
Last call (cum se zice la aeroport). Don'soarele
Itzy-Bitzy
Lilina
Sandra
Sephora
Usorlili
si-au anuntat posibila prezenta la intalnire. Ziua e vineri, ora e 17, locatia pe PM. Mi-ar placea sa veniti insotite de Bucurii, of course!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
Mira, eu ma bag la concurs! Dar vreau deadline 1 martie, e ok? Target 2,5-3 kile pana atunci.
Gety, so fast but not furious! Bine, daca nu-i graba facem personal delivery, dar daca iti trebuie urgent le ai sapt viit.
alexutza_26 spune:
Seara buna fetelor...Doamne cat ati putut scrie...incredibil, ca-n vremurile bune...si eu ziceam ca voi fi bak in business - dar cu voi asa silitoare la scris
Ce-mi place de voi ca faceti intalneli peste intalneli...
Mira - si eu ma bag la concursul de slabit, cam tot asa 2-3 kg.. - si tare rau faza cu kk
Beatrix- bine ca a reusit operatia, Doamne ajuta si de acum inainte!
Monique si Sephora - sincer asa m-a distrat povestea bombolinelor....deci cineva va trebui serios sa faca cinste...
Ramo - eu nu i-am dat fier pana acum, de altfel nimic in afara de Vigantol
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Acum ca am ceva timp la dispozitie..sa va zic despre bona...
Este o persoana la 55 de ani, slabuta, cu experienta, care vrea in banii oferiti sa faca si menaj usor - spalat vase, aspirat prin casa, calcat rufe, spalat rufe grasan.
Pe perioada probei (1 sapt) - nu vrea sa ia bani, iar de cand va incepe "oficial" - mi-a zis ca nu vrea nicio masa la pranz, ca isi aduce pachet.
Sincer m-a impresionat cata energie poate avea, grasanu s-a atasat din prima, s-au jucat, s-au pupat, s-au alergat, imi accepta si cateaua (adik nu are nik impotriva, ba din contra s-a jucat si cu ea)
Acum o astept si maine sa vad daca poate fi atat de ok, sau are si ceva ascuns pe care inca nu l-am depistat
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
beatrix spune:
... ce faceti albinutzelor?
eu cu medicamentele, vaccinurile nu va prea pot ajuta! sorry!
Mirabela, spor si succes la slabit! am ras cu lacrimi faza cu caca!
Alina, succes cu scoala de soferi!
Mi-ro si Tudor, bun venit printre noi!
UsorLili, imi pare rau pt problemutzele avute, sper ca acum e totul oarecum bine si felicitari pt job! reacomodare placuta! spor si bafta multa!
Sandra, insanatosire grabnica gargaritzei!
Alexutza, ma bucur ca ai gasit bona! va tinem pumnii sa fie ok si acomodare usoara!
Monique, am vazut pozele! in cele de la masa e delicioasa Cosmina! iar poza cu bebe pe motocicleta e super!
Eloise, Cristina, pup Vladutzii nazdravanii!
apropos fetele, care aveti salvate retetele sephorei, m-i le trimiteti si mie ca sa nu le mai caut eu iar? am zis ca le salvez si daca n-am facut-o atunci pe loc, m-am luat cu altele si acum chiar mi-ati facut pofta! duminica am musfairi si as face un tiramisu'! multumesc mult mult de tot!
Gety, Mirabela nici eu nu-s jucatoare de loto dar m-as baga asa de distractie!
itzy, spor la exercitii!
noapte buna bucurii si mamici de bucurii!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
microbu spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Last call (cum se zice la aeroport). Don'soarele
Itzy-Bitzy
Lilina
Sandra
Sephora
Usorlili
si-au anuntat posibila prezenta la intalnire. Ziua e vineri, ora e 17, locatia pe PM. Mi-ar placea sa veniti insotite de Bucurii, of course!
Posibila prezenta??? FFF SIGURA prezenta!!! Nu mai ratez nici o intalnire si abia astept sa vina primavara-vara sa ne vedem prin parcuri.
Sandra si gargaritza (10oct2006)
scumpik_lui spune:
Eu n-am mai intrat de sapt trecuta ca nu am mai avut timp, am tot fost pe drumuri si tot asa. Sa raspund repede repede la ce am citi de pe ultimele pag, ca mai mult nu am avut cand.
Seph mai da o data reteta la bomboline, plizzzzzz. Sunt de acord cu biletul la loto, il punem?
Mirabela ma bag si eu la concurs, cum a zis si Lili tot 2-3 kile vreau si eu pana pe 1 martie. Dar de cad incepem?
Cam atat am apucat sa citesc. Am fugit sa adorm copilutul. Vb maine.
Noapte buna si somnik dulceee!
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"