Colectia de toamna-iarna 2005 (181)
Raspunsuri - Pagina 9
anda77 spune:
mama ta?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Nope...si asa a stat destul de mult in ultimul timp si se simte foarte rau...zilele trecute a facut un puseu de tensiune si noroc ca a chemat-o pe vecina mea, ca era sa lesine in casa. Deci nu se poate. Asa, cateva ore merge, dar zile...NO WAY!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mandyksch spune:
Sara buna si de pe la noi.
Fetelor, sfatuiti-ma va rog ca nu stiu ce sa mai fac cu copilu' asta al meu. E constipat de ceva vreme incoace de nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Si azi a plans ca nu poate sa faca caca-nici nu ma mir-ca daca tot tine in el se face beton. Am incercat cu de toate, Lass Baby, Biotics, ceaiuri laxative, suc de morcov, miere pe stomacul gol, nimic nu da rezultat. Ciudat e ca el mananca multe fructe si totusi.
Mi s-a recomandat Humana Milchzucker, o sa incep probabil sa ii dau, dar nu stiu daca va avea vreun efect . Astept opinii. O sa ajung la nebuni in ritmul asta.
Legat de pasiunile barbatilor, pot sa va spun ca al meu e fan pescuit. Chiar daca in ultima vreme nu prea mai are timp de asa ceva. Nu ii place fotbalul sau alte sporturi in general, pescuitul frate. Sincer, pe mine ma enerveaza. Pasiunea mea sunt cartile,imi place f mult sa citesc chiar acum de cateva zile mi-am comandat carti de pe net de vreo 300 RON, ce sa facem fiecare cu hobbyul lui.
Planuri de Valntine's Day nu avem inca, sper insa ca macar de Pastele catolic sa mergem undeva, si nu mai este mult pana atunci, ca e pe 23 martie anul asta.
Fetelor mai stiti ceva de Dienutza, de Pisi, de Bulucel?Da' de Lordra, si mai sunt si alte fete de care nu prea stiu nimic in ultima vreme.
corap spune:
eu stiu de bulucel - putin, am vb 3 fraze cu ea, zicea ca sunt bine si ca in curand o sa intre si la noi. nu stiu ce inseamna curand...
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
mandyksch spune:
Ma bucur ca sunt bine, si sper sa intre pe la noi cat de curand.
Io ma duc sa imi pregatesc hainele pentru maine si apoi trecem la ritualul de seara, spalat, mancat, spalat pe dinti si la culcare.
miha2006 spune:
hello gagici...
...spre rusinea mea nici macar n-am apucat sa va spun la multi ani...so' LA MULTI ANI LA TOT POPORU' sa aveti parte de un an super bun, multi pupici virtuali de la noi.
ma credeti sau nu , inca nu am reusit sa ma organizez cu asa putin timp liber, vin de la lucru tarziu dupa 12 ore de prestat, incat nu vad decat un dus si patu', asta in saptamana cand Iulia e la buni, iar cand nu petrecem timp de calitate impreuna. nu stiu voi dar mie imi lipseste muult timpul petrecut acasa cu ea, acum parca simt cum se scurge timpul asta blestemat si eu pierd momente multe din viata ei.
in alta ordine de idei am fost la Cluj sa rezolvam problema ochisorilor, din pacate astigmatismul ei a fost confirmat, are -2 la ambii ochi si avem ochelari permanenti pe care din fericire ia acceptat f bine, deja din ziua 2 ii cerea singura. asta e m-am obisnuit cu ideea, sa fie asta singura ei problema si e. in rest suntem ok e sanatoasa din august nu a mai avut nici o problema de sanatate, e dulce si dragalasa asa cum o stiti cat de cuminte si vorbareata nu va mai spun ca stiti deja numai ca acum facem fraze muuult mai complexe de genul "mami ce burta mare ai facut..." cand am auzit-o am zis c-o fugaresc si o musc de fund...eu care eram la cura...
sper sa fiti ok cu totii
va pup duuuuulce pe toti ...
...cu drag de la Deva, MIHA
MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)
Noki_Lara spune:
Mneatza! O cafeluta?
Io-s happy: am fost aseara la Gradinita Luterana unde o voi da pe Sarah din toamna. Ordine, curatenie si disciplina germana, deschis aacum 3 luni, totul nou, imens si stralucitor. Abia astept toamna, doar ca mai am de trecut un hop - daca ne accepta sau nu? Dar nu cred ca voi avea probleme, avand in vedere ca sarah e enoriasa a bisericii.
Madau- pai tocmai ca mergi cu maimuta eu as exclude drumul cu masina, care mi se pare extrem de greu-lung. Cu trenul poate alerga pe holul ala lung, se poate juca, adica e spatiu de manevra. Evident ca cel mai rapid ar fi cu avionul, dar si la alt pret.
Miha- ma bucur ca ai mai intrat cu vesti! Pupam bubulina draga care de cuminte ce e a acceptat ochelarii!
Mandy- of, nu stiu ce sfat sa-ti dau cu constipatia, ca nu am avut niciodata problema asta, dar pupam baietelul amarat si speram sa rezolvati cat mai repede problema! Puszy!
Vecina Miha- am o ditai harta a Vienei, dar nu are hotelurile trecute. Veci ca aici, pe DC, e la Vacante, calatorii etc un subiect special despre Viena, unde sunt multe adrese de hoteluri, date de fete care au fost la ele. Plus mai cauta pe net, pe pagina Vienei
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Neatza!
Mandy draga, noi suntem pe final la prima cutie de lactoza Humana si as zice ca se simte ceva-ceva, dar nu spectaculos. Adica nu se mai chinuie asa; iese in fiecare zi , tot tare dar nu asa "chinuitor"!
Noi nu am incercat Lass baby, dar mergem inainte cu lactoza, poate s-o regla cumva, ca mandra mea nu prea mananca fructe ... deocamdata!
Miha, bine ai revenit cu vesti de la Deva! Pupam Iulia draga si zulufata care a acceptat ochelarii fara proteste!
Edit - ma tot gandesc de ceva timp la Mirabils, Mimi dumy, Melku, Simina, ! Ce mai faceti dragelor???
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Mihaelutat spune:
Vecina Noki eu vreau cu strazile in principal; poate ma intrebi de ce? Ei bine hotelurile stiu la care vreau, le-am citit pe site-uri, oricum sunt din lanturi mari, insa, de exemplu la Hilton sunt 2, unul in buricul targului, altul mai la vale. Il vreau pe ala in buricul targului, si vreau sa vaza ochiul meu pe harta, ca anul trecut i-am crezut pe cuvant pe aia de la agentie si de la hotel, au zis ca e in centru si era in carierul rosu..... Asa ca vreau eu sa vaz negru pe alb. pe net am gasit ceva harti dar merg cam prost sau sunt prea mici. Oricum daca nu ma lamuresc azi pe net iti cer harta ta pe seara, desi rezervarea trebuie sa o fac azi cel tarziu maine ca nu prea mai gasesc camere.
Mihaela
album dn Titi
corap spune:
mandy, la noi a functionat lactoza de la humana. trebuie sa ai rabdare si sa-i dai asa cum scrie pe cutie, incearca cu doza maxima la inceput. oricum nu da dependenta, dupa ce se regleaza renunti imediat le ea.
miha, bine ca a acceptat iulia ochelarii. asta sa fie tot, sa fie ea sanatoasa in rest!
ce-o fi facut ina cu rachelina? ca nu era in regula cu febra aia care urca si cobora...
miha, ma recoltezi si pe mine de la metrou maine? vb la telefon oricum. io-s duamna grasa cu haina alba
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07