Colectia de toamna-iarna 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Madau draga, astea nu sunt hobbyuri sunt pedepse capitale, si inca nu a comis vreo infractiune atat de grava ca sa merite asa pedeapsa. Acum glumesc, dar eu am decis sa nu ma nmai lupt cu morile de vat. Apoi George este un tip constiincios, citeste tot felul de lucrari, reviste legate de vanatoare, respecta toate regulile vanatorii, care de altfel sunt foarte stricte, si de la accident, nu mai merge la vanatori foarte mari, adica cu multi participanti. Si-a gasit un grup de pritenii la fel de disciplinat ca el, toti respecat regulile si riscurile sunt reduse la minim. Apoi sezonul de vanatoare ste destul de scurt, deci stresul nu dureaza prea mult. Sa stii ca si la pescuit sunt riscuri, asta asa ca stiu ca si Marius este mare pescar. La ultima partida de pescuit in Delta un prieten de al lui, aflat intr-o stare euforica, ca sa zic asa, a cazut de pe salupa in apa, apa nu avea decat vreo 10 grade, ca totul era la inceputul lui noiembrie, ma rog, in afara de o baie si o sperietura pe cinste nu s-a intamplat nimic, dar de atunci George nu a mai mers pe salupa cu ei. Eu am incredere in discernamantul lui si nu cred ca s-ar expune la pericole in mod tampit. Asa ca eu zic sa ii acorzi incredere sotului tau ca nu va face cine stie ce tampenii sa se expuna inconstient. Ia bea tu un ceai de tei si nu te mai gandi la catastrofe.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Helou si de la noi!
Mei, io mi-am impus sa nu mai deschid calculatorul si sa dorm cand dorm astia mici, ca nu mai fac fata, pe bune.

Am citit pe sarite si am ramas si eu cu gura cascata, ca altfel nu pot spune la problemele lui Mada. asa cum spunea Feli, io va consideram familia ideala. Iar problemele scoase la iveala - gen cicaleala, no sex se aplica si la noi. de multe ori am procese de constiinta ca nu sunt in stare sa-l astept cu zambetul pe buze, si ma mir ca el are puterea sa rada cu noi dupa program de n ore la servici. Adik dupa 19. Si am tras concluzia ca daca nu ai ajutor si te spetesti, nu-ti mai pare viata roz.
Mada, nu poti gasi pe cineva sa se ocupe de Miruna cateva ore pe zi, sa te mai relaxezi si tu? Parerea mea: lasa-l pe Marius sa-si faca toate hachitele, sa vezi pana unde ajunge.Poate se calmeaza la un moment dat.Sper io sa nu se obisnuiascaNoah, fac si eu haz de necaz.

In alta ordine de idei, Stefan a fost diagnosticat de pediatra cu dermatita atopica. Minunat, nu? Azi merg iar la dermato cu el sa vad ce pareri obtin si de-acolo. In continuare nu face kk decat cu supozitor. In rest e un scump si mor de dragul lui cand imi rade.
Maria e cuminte, tinuta cam prea in frau de mine, ma gandesc eu. Am nevoie de mai mult timp cu ea, nu prea stiu de unde sa fac rost de asa ceva.
SUnt hotarata sa o chem pe socrela o saptamana in februarie, sa-mi mai revin si eu psihic, ca o iau pe aratura.

Astept si eu cu maaaaare drag primavara, ca in curand ne transformam in lilieci. Cel mai chinuitor in perioada asta mi se pare sa ies cu amandoi afara, toti trei infofoliti. (va reamintesc cu drag ca stau la etj 4, fara lift).

Va pup cu drag si va multumesc ca existati. Sunteti gura mea de aer zilnica, sau macar la doua zile

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Vecina Noki la inceputul saptamanii posedam 63.5 kg, aproximativ, caci cantarul meu da valori aproximatieve, de bun ce e, iar azi aveam 62 de kg, la fel de aproximativ. De mancat manac rabdari prajite. Adica este cura mea clasica, cu care slabesc foarte bine si cau care ma si mentin. regula de aur este de sa nu manc nimic dupa 17.30-18.00. Apoi nu mananc paine, fainoase, nimic cu zahar, evit prajelile, manarea gatita. In concluzie rabdari fierte la abur, ca nici prajite nu sunt bune. adiva gratar de pui, supe de legume, peste, mai rar ca nu imi place, fructe si cereale fitness, iaurt cu 0%grasime. dupa prima saptamana ma obisnuiesc si apoi cateva luni o tin asa, cu o exceptie de 2 ori pe luna, in week-endurile cand ma duc la mama, unde este quasi imposibil sa tii cura. Eu asa am slabit dupa nastere, asa cum bine stii, cele 28 de kg acumulate cu drag si spor in sarcina. Nu am zis 30 ca psihologic e mai bine sa ramana cu 2 in fata.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli, pe cuvant ca din start am vrut sa zic de exceptia numita Doru, da' am zis sa nu zic io, sa nu te superi!Bravo pentru olita. Va calcam si noi lipa-lipa pe urme. Timid, dar perseveram.

Ioana77- si io care ma vaitam de modul meu de-a iesi mai nou cu Sarah - fara carucior si cu crize cand oboseste de atat emrs pe jos. Nici nu vreau sa ma gandesc cum era cu inca unul si sa cobro fara lift...ehehehehe.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki am uitat ca sa spun ca m-am apucat sa beau ceai verde pe care il combin cu ceai de iasomie, pentru a obtine un gust buvabil. asta pentru ca de foame bagam cafea, nu m-am simtit bine si asa ca am trecut pe ceai, asta dupa celel 2 cafele regulamentare pe zi.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

MIhaelutat ai inlocuit de tot cafeaua? Si te tine in priza ceaiul ala verde? Eu am tensiunea mica si de aceea nu pot sa traiesc fara o gura de cafea dimineata. Dar bine nu pot spune ca-mi face.

Noki Doru citeste cu interes forumul si deja are o inima cat un dovleac

Sondaj:
cele care tineti acum copiii acasa cu bone/bunici, ce veti face din toamna? Ii dati la gradi?
Eu parca as incerca s-o dau la un program scurt ca prea i-au crescut cornite de cerb Ilincai. Dar sa vedem cum trecem peste vara, cu cate viroze, enterocolite ne mai luptam

Si mai voiam sa va intreb ceva, dar am uitat
REvin mai pe seara.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu vreau sa-l dau pe andrei de pe-acum... ca nu mai are stare in casa, si tot plange dupa copii - marfa care nu se mai gaseste decat rar in zilele astea ploioaso-friguroase. dar si eu tot la 4 ore l-as da pt inceput.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brado73 spune:

In virtutea dreptului la replica, pentru ca mi-am vazut numele folosit in diverse afirmatii, tin sa precizez ca nu sunt singurul exemplar dezinteresat total de raliuri/masini, avand numeroase specimene de acest gen la locul de munca. Cu deosebit respect, imi inaintez demisia din functia de material didactic.

Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

1000 euro plus tva este fte mult pt 2 zile. e adevarat ca e titi aur nu e nea gigi care punea eleroane pe dacii inainmte de revolutie, dar ...ne mai gandim...la brasov era 300 euro acum cativa ani.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Feli draga mea nu m-am zarghit de tot; am ramas la un esspresso scurt la prima ora, adica 7.00 si o ceasca normala de cafea la filtru la serviciu, adica de la 9-10. Inainte eu bagam ca turbata toata ziua la cafea. Eu nu pot renunta de tot la cafea dar am redus simtitor cantitatea ca si pe cea de cola light, in speta acum beau cam 500ml. la 2-3 zile dela 2 L in 24 de ore.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput