Colectia de toamna-iarna 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Cu gradinita eu intentionez sa il dau la stat pe domnul Titi,la program scurt, intru-cat trebuie sa pastrez si bona, cel putin pentru inceput. Asa ca in functie de cum aranjez cu primitul inainte de 3 ani si la o gradi de langa casa, pentru a putea fi recuperat de bona, oi vedea daca din toamna, putin probabil, sau din primavara lui 2009, cel mai probabil.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda si mie mi se pare mult, dar din ce am auzit de la prietenul asta care a facut cursul cica merita toti banii, ptr ca faci pe toate tipurile de masini, vreo 6 la numar, plus ca e aproape, langa Bucuresti. Nu ma bag in alte detalii ca nu ma pricep..iti zic din auzite

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Azi am primit alocatia + supliment ,acolc. 200 ron ,supliment 174 ron ,stie cineva de ce e asa?Eu ma gandeam ca si luna ianuarie primesc tot 800 ron ,voi cum ati primit luna asta ,cele care nu s-au intors la serv si au nascut in decembrie ???

Am luat Lcd -ul azi ,are diagonala 102 parca ,deci maree ,problema e ca stam cu el in cutie ,nu l-am fi pus aici ,l-am luat pt cind ne mutam dar asta s-a amanat pt la anu' in primavara ,ce tre' sa fac oare ,gauri in pereti ??Ca fi'miu deja e in extaz ,vrea sa-l pipaie ,butoneze ,l-a probat tasu' si era calare ,nu stiu unde dracu sa-l pun sau sa-l depozitez :((

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ce face colectia?

madau..liniste sufleteasca si multa intelepciune .Si vorba feliciei nu mai precipita lucrurile.

mihaela, draga mea, te rog sa comunici adresa exacta a barului si numele inca odata. Posibil sa va treziti si cu mine acolo.

noki…ooooo ce de vesti printre randuri…felicitari pentru tragerea la linie si pentru micuta saralina care se acomodeaza cu olita. La noi dupa luni de zile in care a facut la olita fara sa o fortam( si pipi si kk) acum nu mai cere si face in pampers dupa care incepe sa urle pentru ca nu se suporta si cere la olita.

cora, m-am amuzat teribil citind postarea despre animalute. Si la noi este la fel, seara adoarme cu cate una in fiecare mana si ziua are o broasca favorite pe care nu o lasa nici cand mananca nici cand iese afara…si la motiv de nervi arunca cu ea in noroi.

gradinita din toamna, 100% la program lung. Nu sunt de accord cu programul scurt, nu isi formeaza programul de masa si de somn.
De fapt cred ca o voi inscrie la cresa cat de curand, trebuie sa ma organizez cu banii si sa mai discut cu tati.

ioana, un pentru tine esti de admirat. Las ca iese soarele si la voi, si eu la fel am urat anotimpul asta.

xandra, si eu m-am acrit de programul asta lung. In viitor voi cauta ceva mai scurt chiar daca voi face anumite concesii.

ina, multa sanatate rachelinei , va
- am cautat cateva remedii pentru tuse sper sa te ajute :

• Ridichea neagra este buna atat pentru guturai cat si pentru calmarea tusei celei mai rebele. Se curata ridichea, se taie in rondele mici care se pun intr-un borcan cu capac. Se adauga 2 lingurite de zahar si se lasa #733; de ora pentru ca ridichea sa-si lase zeama. Se agita din cand in cand. Se poate bea acest sirop oricat de des dorim. Calmeaza si tusea de natura tabacica.
• Cataplasmele calde cu mamaliga sau cu seu de oaie (urat mirositor dar cu un efect miraculos, mai ales in cazul astmului bronsic, pentru eliberarea cailor respiratorii de secretii). Se pun intr-un saculet si se aplica pe piept.
Laboratoarele Plantextrakt v#259; propun o formul#259; tradi#355;ional#259; folosit#259; în calmarea tusei- sucul de ridiche neagr#259; cu miere de albine. Fluidific#259; secre#355;iile bronsice #351;i favorizeaz#259; eliminarea lor prin expectora#355;ie. La adul#355;i #351;i copii peste 7 ani se administreaz#259; câte o lingur#259; diluat#259; în pu#355;in#259; ap#259; de 3-5 ori pe zi, la nevoie iar la copiii între 2 #351;i 7 ani câte o linguri#355;#259; de 3-5 ori pe zi.
Exist#259; câteva puncte pe care mama le poate masa în situa#355;ia existen#355;ei tusei #351;i anume pe antebra#355;ul copilului, pe fa#355;a interioar#259;, dinspre degetul mare, c#259;tre cot, în aceast#259; direc#355;ie numai. Se poate masa în linie pe aceast#259; zon#259;, care reprezint#259; meridianul pl#259;mân în acupunctur#259;, stimulând astfel înt#259;rirea zonei respective. De asemenea, se poate masa un punct de pe torace, dintre mameloane, pe linia orizontal#259; ce le une#351;te, exact la mijloc. Se poate masa #351;i spatele copilului, între omopla#355;i, zona dintre omopla#355;i #351;i coloan#259;, acolo se poate aplica #351;i un unguent tip gel de Arnica sau gel de G#259;lbenele, care s#259; intre bine în piele, sau #351;i mai bine, unguent cu Propolis.
Reflexul de supt inhib#259; par#355;ial reflexul de tuse, a#351;a c#259; în multe situa#355;ii va fi util s#259; se administreze pastile de supt.
S#259; v#259; bucura#355;i de darurile naturii, din fiecare anotimp, în cea mai bun#259; stare de s#259;n#259;tate!

Curmala furnizeaza si o bautura utila în cazul afectiunilor pulmonare. Pentru a beneficia de actiunea sa expectoranta, trebuie preparat un decoct: 50 g de curmale se fierb într-un litru de apa, timp de zece minute. Se strecoara. Se bea în patru prize în timpul zilei.

lavi, ...un gand bun de la mine.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Catutza, sunt pe L4. Cu-acelasi nik ca si-aici. Tu?

Cami, si Alex degetzeste de pe la vreo 2-3 luni. Nu i-l pot scoate aproape deloc. Noaptea, cel putin, no way. Pt. zi am gasit remedii : a disparut Misha din peisaj, tigrisorul ei drag, dupa care se ascundea sa-si suga degetelul. O certam, ii punem pe deget "caca urat" (albastru de metil) si-i amintim mereu ca nu-i voie/frumos.... Ziua in proportie de 90% nu si-l mai suge.

Lavi, tinem pumnii sa-i fie bine tatalui tau.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Gradinita : noi mergem in toamna ,ce-o fi o fi ,nici nu ma gindesc sa-l mai tin inca o iarna in casa ,se plictiseste foarte tare ,in primele zile il las pina la 12:00 ,apoi pina la 17:00

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mandutza, pai alocatia se da pe luna intreaga - adica 200 ron pe decembrie, dar indemnizatia nu. ai primit-o numai pe zilele din decembrie pana la ziua de nastere a lui andreas. asa se da, fix pana in ziua in care implineste 2 ani.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cuscra eu am primit 500 de ron, 200 alocatie + 300 CIC-ul, juma de luna.

Gradi o dau din toamna, nici nu ma gandesc altfel...as vrea la stat, dar daca nu vom gasi nimic am sa merg si pe varianta particulara. Program scurt m-am gandit ptr inceput, apoi mai vedem. N-o mai las cu mama ptr ca deja are niste coarne enorme

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Multumesc fetelor ca m-ati luminat cu indemnizatia asta !
Cuscra ,io tot la gradi de stat il dau ,e chiar linga bloc ,vad piticii in curte de la balcon ,tot aici au fost si nepotii mei ,sint super educatoarele ,mincarea ,plus ca anu asta au renovat-o ,arata mai bine ca una particulara si eu il voi da direct la grupa mijlocie ,am o prietena care-i educatoare si a luat grupa mica anu trecut ,vrea sa-l ia la ea ,a zis ca-i mai bine ca restu' sint deja integrati ,n-o sa mai urle dupa parinti sa-l sperie si p'al meu .

Uitati aici poze cu gradinita pozata din casa :http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/?action=view¤t=SP_A0089.jpg

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Roxi cafeneaua se cheama Ambiance, este pe Radu Beller, de la Piata Dorobanti spre Calea Floreasca, chiar vis-a-vis de sala de sport Floreasca. Este plasata pe partea dreapta a drumului cum vii dinspre Piata Dorobanti. Este pe marginea parcului Floreasca.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput