Colectia de toamna-iarna 2005 (181)
Raspunsuri - Pagina 5
madau spune:
Neata
Sa va spun ultima bomba despre barbatul meu care a luat-o razna mai mult decat credeam....ieri am fost la un prieten care tocmai face niste cursuri de piloti de raliu, ceva de genul asta...ei bine domnul meu s-a trezit acum ca vrea si el sa mearga....iaca pe la raliuri mai imi lipsea sa alerg dupa el...ca si asa inima mea era prea sanatoasa si nervii prea buni. Ajung la concluzia ca a innebunit....eu altfel nu-mi explic cum se poate gandi la asa ceva, dintr-o data are niste dorinte din astea distructive, el zicea ca e foarte sigur, n-ai ce sa patesti. Doamne...cate mi-or mai fi date sa aud, deja simt ca-mi pierd mintile..
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Buna de dimineata colectie. Sunt extrem de bine dispusa desi cu foamea in gat. De luni sunt la cura, intr-un final m-am hotarat sa mai dau jos si ultimele 5 kg. pe care eu consider ca le am in plus. De fapt mi-am propus 4 ca sa nu fiu dezamagita daca nu reusesc chiar 5. De dimineata m-am suit pe cantar, am slabit un kg. E clar ca de acum voi da mai greu jos dar m-a mobilizat reusita asta. Adevarul e ca ma chinuie o foame de luni, de imi vine sa mananc si pietre dar am reusit sa manc doar mandarine pana acum. Asadar sunt pe cai mari.
Mihaela
album dn Titi
anda77 spune:
madau, care e problema, eu vreau de cativa ani sa fac aceste cursuri, se faceau pe la pitesti si pe la ploiesti si pe la brasov acum cativa ani, acum nu mai stiu nimic. poti sa-mi dai si mie detalii despre cursurile astea? unde sunt, cu cine, cat costa, cat dureaza, cand se tin si pe ce masina, proprie sau de acolo? please,please
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
corap spune:
of, mada... cam santajist barbatu-tau da' nu poti sa-ti gasesti si tu o ocupatie care sa nu-i comvina si sa spui: ok, tu te duci la cursuri de piloti, io ma duc la cursuri de... ceva... parasutisti. zic si io...
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
Mihaelutat spune:
Madau nu cred ca e asa naspa cu raliul asta....Nu cred ca e asa de periculos pe cat pare. lasa-l sa se duca si poate se sperie si se lasa sau chiar ii place si se pricepe si ajunge un fel de Schumacher, sper ca am scris bine. Nu te mai stresa ca o iei pe carare.
Eu am trait un moment asemanator cand s-a apucat barbata-miu de vanatoare. Eu am o mare problema cu armele, mai ales astea mari, gen carabina etc. La o partida de vanatoare, la care trebuia sa mearga si George, dar din motive de serviciu nu a putut ajunge, s-a intamplat un accident teribil si unul din partenerii lui de vanatoare a fost impuscat mortal de altul, tot prieten cu ei. Dupa incident nu am mai foct de acord cu vanatul dar el nu a dorit sa renunte si asa ca inca mai vaneaza. de fiecare data cand pleaca stau cu frica in san, acum m-am mai calmat, adoptand atitudinea Mioritei. Asta e, cred ca e fiecare are un destin pe care nu il poti impiedica, tot ce pot sa sper e ca totul va fi bine.
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
Ando nici tu nu esti normala fato...dar iaca aici http://www.titiaur.ro/cursuriscoala Astea-s cursurile..bafta!
Mai, problema nu e ca vrea sa faca cursurile, pe astea le inteleg, si mi se par ok, ii invata multe despre cum sa conduca in siguranta si cum sa exploateze asa cum trebuie masina. Cum sa se comporte cand apar situatii neprevazute in trafic, etc...e ok. Dar problema e ca apoi vrea sa mearga pe post de copilot cu prietenul de care va ziceam la raliuri, la Cupa Dacia Logan. E normal????????
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Mihaela da' o ocupatie mai normala, un hobby mai normal cum ar fi de ex facut avioane din Lego ptr copil nu-si poate gasi? Pe dracu'. Sunt verde de nervi
Noki_Lara spune:
Daca voi imi aratati un barbat care NU s-ar duce la raliuri/chestii legate de masini, io-mi dau jos palaria din cap in fata lui!!!!
Mitzo, si ce anume mananci these days???? Amu cate kile mai ai? Si io-s mega happy: 5 kile intr-o saptamana!!!Si zau daca imi e foame!!!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
felicia74 spune:
Noki cred ca stii in fata cui trebuie sa-ti dai jos palaria, nu?
Cu olita Ilinca s-a imprietenit definitiv, dar se mai intampla accidente (o data-de doua ori pe luna) cand e f.f.prinsa de vreun joc. In cazuri din aceastea spune dupa ce a facut
Iar noaptea si afara ii punem scutec, ca sa nu avem surprize.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
anda77 spune:
s-a blocat site-ul lui tit aur, of, trebuie sa inchid tot sa reusesc sa intru pe pagina cu scoala lui.
madau, io nu vreau sa ma duc la curse, vreau sa fiu (si mai) smechera la volan in general, desi never say never, cine stie:)) nu e chiar asa periculos, sa stii, respectrivul raliu. exista niste riscuri, e drept. pericolul este altul, doamna: daca ii place si persevereaza, va vrea masina lui. si asta costa muuuuuuuuulti bani. pt raliu. incontinuu bani. practic o refaci dupa fiecare cursa, mai mult sau mai putin:) se pompeaza sume fte mari in masina, echipamente, service, mecanici de maintenanta etc. bugetul va fi problema, crede-ma, nici nu mai apuci sa te gandesti ca e si periculos:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"