Colectia de toamna-iarna 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

corap bine ca nu a baut. Si eu am patit-o cu Ilinca, dar era vorba de un pahar de vin. Cand m-am intors il scursese Bine ca nu mai era decat o picatura!

lavi eu nu am mai urmarit discutiile, dar imi dau seama ca starea tatalui tau e tot delicata, nu? Iti doresc multa putere, si sa va ajute Dumnezeu!

POll: Doru cred ca vine cel mai devreme de la serviciu (la 5), dar si pleaca cu noaptea in cap - la 6,30. Deh, avantaje si dezavantaje!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Madau-le, am stat cu inima stransa vazand problemele prin care treceti si vad ca sunteti pe drumul bun. Ma bucur pt. voi.

Si eu cred ca cicaleala, certurile intretin starea de tensiune. Pe propria piele patita. Am avut o perioada, nu de mult, in care cuvintele rautacioase, si de la unul si de la altul, erau cam dese. Incepea fie unul, fie altul si celalalt raspundea in aceeasi maniera si tot asa....Pana intr-o zi cand mi-a zis "Gata!!!!!!!!! Mi-a ajuns!!!! Nu mai vreau atata mistocareala ca mi-e si greata sa mai vin acasa!!!!" . Astea m-au adus cu picioarele pe pamant, am incetat sa mai raspund in acelasi mod sarcastic(chiar i-am zis ca refuz sa-i raspund la replici in aceeasi maniera) si incet-incet situatia s-a detensionat.

Mi-am dat seama ca vreau sa vina cu zambetul pe buze acasa, sa auda vorbe bune si sa fie tentat sa le zica si el. Ca si-asa vine frant, dupa ora 18, desi teoretic e pan' la 16 (apropo si de poll). Asta, ca ziceai Madau-le ca vrei sa i-o faci in aceeasi maniera. Nu se merita, mai bine o discutie calma.

Unde am auzit chestia asta: Nu conteaza cine are dreptate, important e sa fie pace? Sau e motto-ul unei mamici??? Hmmmm. Mare adevar zice.

Canuta, sper ca s-au rezolvat si la voi toate.

Hei, bafta la intalneala.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Ina, poate e vreo boala a copilariei, ca si astea vin cu febra mare. Pupam Rachelina fierbincioara.

Cami, bine ca Dariuca e bine. Tinem pumnii sa scapati si de crocobaur.

Tania, sa fie sanatos Che si sa uitati de episod. Bine ca n-au ramas sechele de nici un fel la inimioara.

Feliiiii, m-a prins si pe mine febra triburilor. Da' rau de tot. Tu mai joci??? Imi amintesc cand ziceai tu ca fugi la triburi, pe-atunci habar n-aveam ce-s. Acu' stiu. Nu ma culc pana nu mai verific situatia si la fel, dimineata, sa mai dau vreo comanda ceva. Sper sa nu ma fugareasca sotzu' cu noua mea pasiune, cu tot.

Am fost duminica la teatru cu Alex. Tura asta n-am mai nimerit-o prea bine (Ioana, n-ati pierdut nimic ). Au fost multe masti,o gheonoaie urata, scorpia la fel si cu efecte speciale gen tunete/fulgere care-au tintuit plodul in scaun. So, data viitoare intreb daca e spectacol potrivit pt. 2 ani, ca asta a fost pt. muuuult mai multi ani.

Ne gandeam sa mergem la dansuri. Cica primesc copii de la 2 ani, am si vorbit cu instructoarea. Poate facem duminica o incercare.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ina , cum se mai simte Rachel? Mai are febra? -am pe falcutze ca sa se faca bine mai repede

Canutza , voi cum sunteti? sper ca e bine Dimitrie, mai intra si tu si scrie-ne faceti voi.

Pischi , pe ce L joci triburi?ce nik ai? poate suntem vecine si nu stim

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mai, in colectia noastra draga parca s-a aruncat cu praf de boala si necaz, zau asa!
Sper sa februarie o sa fie mult mai bun.

Sanatate tuturor piticotilor bolnaviori, calm si liniste in familii, sanatate adultilor si rezistenta parintilor care sint in urma cu somnul ( printre care ma numar si eu, mai nou)

Tania, ma bucur ca ne-ai dat vesti despre Che!

Cata, un gand bun pentru tine si sotul tau. Of, tare va mai chinuiti cu unghiile acelea, chiar sa nu fie nici un remediu? Nu pot sa cred!

Lavi, adica de ce unele dintre noi ne putem spune of-ul si tu nu? faci parte cumva dintr-o colectie separata si noi nu stim? Haide, baga aici vesti despre tatal tau si nu ne mai tine in priza, ca pe multe dintre noi ne intereseaza! Chiar daca nu te putem ajuta cu mare lucru, macar iti mai descarci durerea si-ti mai hranesti sufletul cu cite o alinare si-o vorba buna!

Cuscra Anda multam' , am vazut postarea ta cu miezul de ceapa dar nu ar fi mers la noi, Rachelina scuipa tot ce-i nasol la gust.
Am facut ceaiul dupa reteta lui Canuta ( multumesc! ) si in plus am mai adaugat nuca + miere , asa am reusit s-o pacalesc ca-i dau suc ( cu seringa) si a mers, i-am dat si cite o canuta. Febra scade si creste intr-un ritm nebunesc, nu mai stiu ce sa-i fac, mi-este frica la noapte. Ii tot dau ziua cu tyleonl si noaptea cu ciorapii in otet, daca nu scade pina poimaine drita mi-a spus sa ma duc iar la ea. Of! Bai, a nu stiu cita oara spun: sistemul medical de aici este de tot kk-tul! Astia te lasa sa mori cu zile! Pai, ma chinui cu copil cu febra ridicata de simbata seara, de patru zile aproape si sa nu-mi dea nimic, cum sa nu-ti iei lumea in cap?

Va multumesc pentru mesajele la adresa Rachelinei, mi-au prins tare bine!

Parca nici eu nu as vrea s-o iau de la cresa.

Poll –ul lui Mada: al meu barbat se trezeste in jur de 4, pleaca in jur de 4:30-5 ,ora de venire acasa este in general 20-21. cind vine, isi face dus , papa si se ocupa de copil, o spala, apoi stam toti trei si ne giugulim si apoi culcarea inainte de ora 10. Barbatu-meu sforaie inaintea ei.
Intimitate? Ce-i aia, cu ce se maninca si despre ce este vorba?
Noi nu stim cum sa fugim prin paturi sa apucam un somn de doua-trei ore, pina se trezeste mandra, dupa care eu stau cu ea vreo citeva ore in miezul noptii, tati pleaca buimac la serviciu dupa ce bea vreo 5 cafele tari de il ia tremuratul, si o tinem tot asa, de unde, mai, energie si pentru altele? No way! Nu contest, si eu sint de vina, barbatul si-a pus si ceasul sa sune, saracul, dar chiar asa, programat, nu-mi pica bine, imi place spontaneitatea , si mai bine ma lipsesc. Poate la vara ne-o fi mai bine, o sa recuperam atunci.

va pup!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ina, refacere rapida Rachelinei, sa scada febra cat mai repede! Si eu votez pro-cresa, nu cred ca retragerea ei e o solutie.

Madau, sa dea Dumnezeu sa se rezolve toate problemele

Lavi, esti in gandurile mele.

Cami, ma bucur de rezultate favorabile.

Va invidiez pentru intalnire, ce m-as "baga" si eu!

Poll: program de dimineata pana seara, adica in functie de clienti. Cateodata incepe la 5 dimineata si ajunge acasa la 10 seara, cu pauze mai scurte sau mai lungi in timpul zilei. Nici o zi nu e la fel, ceea ce devine foarte frustrant uneori. Servici in fiecare sambata, si uneori cate o ora-doua si duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Madutza- bravo pentru olita. Sa ne mai zici ce si cum ca ma intereseaza subiectul!

Feli- cum mai stati si voi cu olita?

Meems- ai nostri barbaturi cred ca-s frati de serviciu!

Madau- Adila azi noapte a ajuns la 1.15 de la contabila lui. Bun asa, nu?

Lavi- te inteleg ca ai remuscari vizavi de o intalnire in conditiile actuale cu tatal tau. Dar io zic ca am mai reusi sa-ti ridicam moralul.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Poll Virgil vine pe la 20-20.30 acasa, rar inainte de 20.00. Nu lucreaza in week-end-uri.
............
Miri tu intrebai de fier de calcat? Votez pro Philips. Am facut eu un mare poll in colectie acum vreo 2 ani in urma caruia am ales Philips. Despre Tefal am primit si bune si rele (mai mult rele). Intre timp am luat si un Philips cadou cumnatei si e foarte incantata si ea.
Pe http://www.ciao.co.uk/Philips_GC_4320_AZU6319834 asta il am eu.

.....................

Lavi, eu am intrebat de fier de calcat. Multumesc mult de pont!
Nu am cumparat inca, mai prospectez !
Am gasit siteuri cu produse "refurbished" care sunt la jumatate de pret fata de magazine, dar nu prea am incredere! (www.magazine-online.ro/electro-bazar/detalii/fier-de-calcat-tefal-program-8-400/35068/0/" target="_blank">exemplu , www.electro-bazar.ro/electro-casnice.php?Categ=fier-de-calcat&producator=tefal" target="_blank">exemplu )

Un gand bun din partea noastra pentru tatal tau! Sa dea Domnu sa fie bine!

Edit
Tot Lavi, Nati mai suge degetelul??? Eu sunt tare necajita ca nu pot sa o dezvat deloc pe Daria de acest obicei - reflex (deja)
Am inceput zilele trecute "lupta" impotriva suptului degetelului!
M-am straduit din rasputeri sa nu o sperii/ amenint, da' nu prea mi-a iesit! Adica am incercat sa ii pun leucoplast (urgo, ca de asta am gasit) pe degetel si a inceput sa planga in asa hal si sa strige sa nu ii pun "pansament" ca n-a fost chip sa il pun. Pe cale de consecinta i-am zis ca o rog sa nu mai bage degetelul, ca altfel ii pun "pansament" si vad ca deocamdata merge. Cum vad ca incearca sa duca degetelul al gura ii aduc aminte de "pansament"...
Vad ca deocamdata merge, dar mi-e mila de ea!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

he, he, al meu nu-si suge degetele, isi roade jucaria favorita , care a ajuns un jeg, bineinteles. acum e cooperant, in sensul ce daca ii spun ca rata tre sa faca baie o baga chiar el in masina de spalat, si uneori asteapta sa se si usuce pe calorifer. altfel fara ea nu poate, si o musca si trage de ea de mi-e frica sa nu ramana cu dintii strambi.
si am crezut ca daca-i aducem alte animale de aceeasi textura/marime o sa se piarda RATA in multime... wrong, acum se culca cu toate, si le face inventarul si noaptea, si striga daca nu-si gaseste vreun mutunache {are un catel de vreo 3 cm, p-=asta negresit i-l caut in fiecare noapte )

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by corap

he, he, al meu nu-si suge degetele, isi roade jucaria favorita , care a ajuns un jeg, bineinteles. acum e cooperant, in sensul ce daca ii spun ca rata tre sa faca baie o baga chiar el in masina de spalat, si uneori asteapta sa se si usuce pe calorifer. altfel fara ea nu poate, si o musca si trage de ea de mi-e frica sa nu ramana cu dintii strambi.
si am crezut ca daca-i aducem alte animale de aceeasi textura/marime o sa se piarda RATA in multime... wrong, acum se culca cu toate, si le face inventarul si noaptea, si striga daca nu-si gaseste vreun mutunache {are un catel de vreo 3 cm, p-=asta negresit i-l caut in fiecare noapte )

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

hi,hi,hi,ce dragalas

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput