gradinita club terra kids

gradinita club terra kids | Autor: Diana1968

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am si eu un baietel de 1 si 10 luni si vreau sa-l dau la radinita asta. Stie cineva ceva despre ea?
Nu am alta bona si cea actuala as da-o afara si azi daca se poate, dar nu am cu cine sa-l las.
Mentionez ca radinita este in zona Timpuri noi, lana facultatea D. Cantemir.Din poze arata biine. Persoaa cu care am vorbit la telefon parea f. amabila.
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna.
Am trecut pe linga aceasta gradinita acum vreo 2 luni si pot sa-ti spun doar atat: chair linga ea este o vila in constructie si e f mult praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roza77 spune:

Buna ziua,

Are cineva copilul la aceasta gradinita sau ati vizitat-o de curand?
Ce stiti despre ea?
Nu reusesc sa gasesc un numar de telefon valid. La numerele pe care le gasesc pe net nu mai raspunde nimeni sau sunt nealocate ...

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Buna Roza,

Am inteles ca stai prin zona. Subscriu la ce a scris Ella, am trecut si eu pe acolo, atunci in 2008, si nu mi-a placut zona.
dar de ce nu incerci tu la radinita Kinderplanet Learnin center , strada Vlad Dracu, prima la stana de la radi Ti.Mi. Noi am fost inscrisi acolo, anul trecut si am fost f. multumiti. Din toate p.d.v. Plus ca , acum au redus si pretul la 750 lei , proram lun.
Succes.

Mergi la inceput

Buna,

Nu stiam de Kinderplanet! Multumesc frumos! Poti sa-mi spui de ce nu mai sunteti inscrisi acolo? Am vazut ca apare pe o lista mai veche de gradinite neacreditate ..

Rodica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roza77

Buna,

Nu stiam de Kinderplanet! Multumesc frumos! Poti sa-mi spui de ce nu mai sunteti inscrisi acolo? Am vazut ca apare pe o lista mai veche de gradinite neacreditate ..

Rodica

Mergi la inceput

Buna,
Datorita conjucturii l-am retras. Copilul racise f. des (nu din cauza radinitei ci intai a doctorului nesimtit care mi l-a tratat initial, apoi a socrilor care au venit raciti la copil, el fiind inca pe antibiotic, etc). Una peste alta doctorul pediatru (de data asta cel bun) mi-a recomandat sa ma opresc cu radi ca ii scazuse imunitatea si era mic (2 ani jumatate).
Asa ca in noiembrie 2008 l-am retras.
Acum a aparut Bi smile, care este chiar lana mine. Kinder-ul este mai departe. Daca nu s-ar fi infiintat aceasta in mod siur tot acolo as fi mers.
Numai de bine de aceasta radinita. de la director la educatori.
Succes.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana1968

Buna,
Datorita conjucturii l-am retras. Copilul racise f. des (nu din cauza gradinitei ci intai a doctorului nesimtit care mi l-a tratat initial, apoi a socrilor care au venit raciti la copil, el fiind inca pe antibiotic, etc). Una peste alta doctorul pediatru (de data asta cel bun) mi-a recomandat sa ma opresc cu gradi ca ii scazuse imunitatea si era mic (2 ani jumatate).
Asa ca in noiembrie 2009 l-am retras.
Acum a aparut Big smile, care este chiar langa mine. Kinder-ul este mai departe. Daca nu s-ar fi infiintat aceasta in mod sigur tot acolo as fi mers.
Numai de bine de aceasta gradinita. de la director la educatori.
Succes.

g

Multumesc mult! O sa o vizitez curand!
Ce parere ai despre curatenia si mancarea din aceasta gradinita?

Mergi la inceput

Buna,
Am o parere f. buna. Atat curatenie (vara se uda in fiecare dimineata curtea, pe jos nu am vazut niciodata murdar)cat si mancare. Se tin periodic sedinte cu parintii, unde se cer opinii despre meniu fiecarui parinte si chiar se tine seama de ele.
O radinita pe care o recomand ! Un sinur punt minus (asta, asa ca sa zic si ceva de minus) ar fi ca soferul este cam ursuz, daca a ramas cel de anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Gradinita Terra kids nu mai functioneaza in acel spatiu. Am fost eu in august sa le verific pe toate din zona.
La cea din Vlad Dracul nu mi-au placut niste fiare iesind din beton unde fusese un leagan si niste fiare vechi in fundul curtii lasate in voia sortii, neingradite macar.
Eu am un baiat atomic, se catara peste tot, deja le luase urma.
Soferul cred ca nu mai e acelasi pentru ca asta de acum era amabil si prietenos. ASta imi placea aici, ca se duceau la cursuri de inot.

Urmatoare varianta pentru mine a fost Ti MI.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Buna,

Eu, nemaitrecand pe acolo de 1 an, nu am avut parte de acele bucati de fier lasate aiurea. Atunci curtea era bine pusa la punct.

Mergi la inceput