gradinita club terra kids

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roza77 spune:

Buna Daniela,

De unde sti ca gradinita club terra kids nu mai functioneaza in acel sediu?
Eu am sunat la unul din numerele de mobil ale gradinitei terra kids si dupa multe incercari mi-a raspuns cineva care mi-a spus ca gradinita a fost vanduta dar functioneaza in acelasi sediu si ca are copii inscrisi. Singura chestie e ca nu gasesc numerele de telefon a noilor proprietari, iar numerele fixe pe care le aveau inainte nu mai sunt un uz.

Am vizitat gradinita Kinderplanet si mi-a placut. Nu am vazut bucati de fier aruncate ..

Rodica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Inseamna ca le-au curatat, dar de resturile picioarelor leaganului m-am impiedicat eu .

Eu am fost in prospectari in luna august. Stau la 2 strazi de terra kids. Am incercat mi intai sa-i sun si nu-mi raspundea nimeni, am cautat adresa, am vazut casa si banerul pe casa, dar era poarta inchisa. Am presupus ca e programul de somn, asa ca am plecat cu gandul sa revin mai dimineata. Am revenit dupa 2 zile si nu mai era nimic...nici un semn ca acolo ar fi fost vreo gradinita vreodata. Nu scria nici ceva ...ca se muta sau ca se renoveaza. I-am cautat din nou pe internet, la adresa respectiva ...nefunctionala.

Nu am mai insistat ca nu era cazul.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput