LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (278)
Raspunsuri - Pagina 11
canda_h spune:
Am fost la doctor si am luat trimitere pentru analizele alea gratuite si imi zice doctorita ca sunt supraponderala Hmmm cred ca a gresit ea ceva la calcule ... ca eu zic ca numa vreo 6 kg am in plus.
Irino zici ca trebuie sa slabesti 20 kg? Unde-i Silvi sa ne mai zica ceva cura de slabire ca sa slabim in gasca
Mira ma bucur ca s-a auzit pana la voi. Zici ca baga Selin clatite cu ciocolata ... si la Filip ii plac :) Ce zici Mira oferi consultanta? Al meu sot zice ca ar merge in Elvetia la vara (asta daca reusim sa schimbam masina) ... ce zona ne recomanzi?
Giova te anunt cand termin studiul gradinitelor :)
La Muntele Mic se urca cu telescaunul, masina ramane in parcare. Week-endul asta au fost ceva curajosi care au urcat cu masina (e drum asfaltat pana sus), dar era o gheatza de abia stateai pe picioare.
Angi de motanel (5.02.2006)
miraklucker spune:
....la noi e vremea carnavalului.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Giova spune:
Mira, mama ce mortala e selin...auzi clatite cu keciup.
Canda tu supraponderala?a innebunit dr. ta, ce sa mai zic....hai Silvi sa ne dietetizam in .
eu am zis ca merg la sala, dar cum inca nu am trening...mai aman. nu ca as avea macar chef sa caut prin magazine...lenea e mare dom'le.
Irina distractie faina.
Bumbi paranoia scrie pe tine!!!!pai lasa draga ca se poate lua si din aer. acum nu-i putem tine intr-un glob de sticla.
Marcus s-a trezit, a baut 50 ml lapte si gata, acum zburda prin casa.
astia de la gradi sunt disperati,....nu au copii. cred ca luna asta vor fi pe minus cu castigurile.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
miraklucker spune:
quote:
Originally posted by canda_h
Mira ma bucur ca s-a auzit pana la voi. Zici ca baga Selin clatite cu ciocolata ... si la Filip ii plac :) Ce zici Mira oferi consultanta? Al meu sot zice ca ar merge in Elvetia la vara (asta daca reusim sa schimbam masina) ... ce zona ne recomanzi?
....la noi . Ce vreti sa vedeti?? Materhorn......e primul munte care trebuie vazut......eu una inca nu am ajuns,nu stiu peste tot e frumos, il intreb eventul pe sot.
bumbita pe prietena mea o chema Simina Sfetcu.
hai ca iar trebuie sa plec...revin
Poze noi ....cu noi
canda_h spune:
Mira noi vrem pe malul unui lac ... am tot auzit de BodenSee si la munte, dar undeva unde putem merge si cu Filip... pe Motherhorn ma gandesc ca e cam greu :)
Angi de motanel (5.02.2006)
acina spune:
Giovalinda normal ca stii, cat v-am stresat eu la vremea respectiva cu dermatologii pt Ale...cred ca v-am scos peri albi.pupicei blondinului.
Mira super costumatii tai.
Irina lasa doamna macar copii sa se simta bine la joaca, lasa-i incolo de bani.
Canda poate aveti noroc la gradi aia din apropiere.
Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
miraklucker spune:
Angi, pai daca vreti pe malul lacului nici ca se putea mai bine. . E la 5 min plimbare de casa!!!
E frumos, poti face plimbari cu bicicleta, sunt multe stranduri pe malul lacului poti vizita multe locuri si in Germania, Austria, cascada Rhinului......munti asa pentru voi nu sunt chiar asa aproape decat Säntis.
.........va pot recomanda Tessin. E mai departe dar e o zona turistica foarte frumoasa cu clima mai calda decat in nord,...dezavantaj ca e trebuei sa traversati si Elvetia.
....mai vorbim daca va hotarati.
Plec acasa, si asa nu fac nimic de la pranz.
Astazi am program de iesit cu prietenele, mergem la restaurantul mexican, sa o sarbatorim pe prietena mexicanca
Poze noi ....cu noi
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Giova
Bumbi paranoia scrie pe tine!!!!pai lasa draga ca se poate lua si din aer. acum nu-i putem tine intr-un glob de sticla.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
... da, imi dau seama ca asa par...da' de cand am patit-o cu amandoi, mi-e tare frica...eu nici pe sebi nu-l mai scot afara....ne uitam pe geam...in wknd mai mergem prin parc, da' in cplectivitati, mi-e tare frica recunosc.
pe dani , l-am vaccinat. eu, la fel, nu am de unde ma imbolnavi...si uite asa sper sa nu mai aducem virusi in casa. pai, de cand am facut la bb injectabil, nu ma mai risc cu nimicuta.
sebi nu s-a trezit inca. cel mic a mai mancat 150 ml. ce-mi place sa-l vad mancand cu pofta. falcosu' lu' mama.
ptiu! ce copii cuminti mai am!!! si mai am timp si de DC!!! norocoasa naibii ce sunt!!!
mai fetelor, eu de luni am inceput dieta de slabit, ca nu se mai poate!!! unde ajung asa?! cu sot frumos si dastept langa mine, cu doi barbatei frumosi foc la fel si eu....???
anca ia baga aici reteta ta ca vazui ca fusesi fruntasa la subiectul retete de slabit 5 kg
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
quote:
Originally posted by mirakluckerquote:
Originally posted by canda_h
....la noi . Ce vreti sa vedeti?? Materhorn......e primul munte care trebuie vazut......eu una inca nu am ajuns,nu stiu peste tot e frumos, il intreb eventul pe sot.
bumbita pe prietena mea o chema Simina Sfetcu.
hai ca iar trebuie sa plec...revin
Poze noi ....cu noi
imi pare rau, nu cunosc, nu cunosc...
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
quote:
Originally posted by miraklucker
Astazi am program de iesit cu prietenele, mergem la restaurantul mexican, sa o sarbatorim pe prietena mexicanca
Poze noi ....cu noi
vrem si noi, si noi... distractie placuta, mami!