Mamici de mai-iunie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Daria - felicitari pentru Darius!!!!!
Gabitzam - ai dreptate, e mult mai greu daca nu ai lift...aveam o prietena care era in situatia asta, dar ea lasa carutul undeva la parter unde aveau o uscatorie/spalatorie sau cama sa ceva...E drept ca acum carucioarele sunt ceva mai usoare, dar cele de inceput tot au vreo 7-8 kg... Noi avem lift deci nu mi-am pus problema asta...

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Daria_Ioana

Buna fetelor,
multumesc celor care mi-au urat bafta la eco.
tocmai am venit si eu de de la eco si v-am citit repede sa vad ce ati mai vorbit dar nu pot acum sa scriu caci ma duc sa ma intind un pic ca mai trebuie sa merg peste 4 ore la ginecolog sa vb de cezariana (acolo am emotii mari).

La eco a fost totul bine si nu am asteptat mult ci doar 15 minute ...ceea ce e excelent.
Cicatricea de la operatia de cezariana arata foarte bine si totul e vindecat .
Colul e lung are 4 cm si e inchis .
Placenta s-a ridicat ..zicea ceva de 7 cm deasupra colului parca...ceea ce e bine caci la 3 luni era foarte joasa,dar totusi mi-a zis sa nu ridic greutati ca sa nu se inflameze.
Darius era rusinos si la inceput nu a vrut sa ne arate ce are intre picioruse ...si incepusem si eu sa ma gandesc ca s-o fi transformat si baiatul meu in fetita...dar pana la urma am reusit sa vedem ca e baiat 100%.
Doctorita a zis ca are puta mica si sa mananc mai mult sa ii creasca mare...imi venea sa rad de glumele ei ...
In rest totul e bine ,a zis doctorita sa nu mai mananc ciocolata si sa nu mai beau PEPSI deloc pentru ca indicele de oxigenare e un pic cum nu trebuie dar nu e nimic grav...mi-a recomandat plimbari in aer liber

Baiatul meu e tare frumusel si mi se pare ca seamana cu sotul meu...cu toate ca el rade cand ma aude cum imi dau eu seama de asta din poza de eco .

Am intrat in saptamana 24 si Darius are 750 de grame si 30 cm.

Miss Parker,sa stii ca din pacate cand a trebuit sa iau cd cu filmuletul nu a mai mers computerul ala al ei ...m-am cam ofticat dar in schimb mi-a facut o poza mare ca la fotograf si clara unde se vede Darius foarte frumooooooooossss si m-a topit toata...
E bine ca totusi am un filmulet cu el de la eco de 3 luni.

GABITA...daca ai timp poate ma treci si pe mine la listuta cu numele la baiat caci noi deja stim exact ce nume ii punem: DARIUS COSTIN.
merci mult de pe acuma...

Ioana 6 ian 2007 Darius +24

fac cinste ca a iesit totul bineeeee

Felicitari pt putsulica, placenta care urca si sanatate multa la amandoi.
A, si ai un col... strong. Sa stea asha pana la urma!

SI inca o data, mult succes deseara la ginecolog.

Apropos de ginecolog, si eu merg 1 data pe luna, dar conform cu fisha de evidentsa care mi-a dat-o ginecologul, in trim 1 + 2 -vizite lunare, trim. 3 -bilunare. Dar la ecografii mi-a masurat colul, si mia zis: lungime buna, ne vedem peste 3-4 sapt, ca acum pare totul k.

A, fetelor...incepe trim 3... cand ar trebui sa deschid discutia cu ginecologul...de cum nasc? si cum e la spital? si de epidurala/ rezerve?

25+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pai Cleo, eu deja l-am intrebat de acum si am abia 22 de saptamini...Eu cred ca la urmatoarea vizita ai putea deschide discutia fara probleme!

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetelor burticoase

Iaca am revenit si eu din tari straine a fost tare bine la Cracovia si mi-am revenit un pic cu moralul (cred ca e de la coafor + shopping ) si oricum, nu stau mult pe aici, joi plec la Paris yuupiii la o prietena care tocmai ce a aflat ca o sa aiba bebe - e in trimestrul 1 si ma duc sa am grija de ea Aiurea, ma duc sa facem magazinele hehe Ati scris mai mult de un capitol de cand am disparut eu - am citit tot dar mi-a luat cateva zile - ma simt foarte obosita, nu dorm deloc noaptea, stau si ma uit pe pereti iar bebe se agita de zor. Ziua sunt cam leguma - mi-a zis dr ca sunt un pic anemica si mi-a dat si mie Fier. Intre timp am mai turnat doua ecografii la bebe ba chiar si una 4D. Pentru cine are timp, poate viziona filmuletzele aici http://picasaweb.google.com/s.vilau/BebeFilme

Bebe cica e bine, se pare ca va fi cam micutz, ceea ce imi convine daca e sa nasc natural Colul meu are 4 cm si e perfect inchis, desi mai am contractii nedureroase cand se strange burtika si se face mica hihi si tare ca piatra. Dar mi-a zis sa ma ingrijorez daca numar mai mult de 10 contractii pe zi, ceea ce nu este cazul. Placenta e bine si ea, a zis ca sa stau linistita. Buuun...

A propos de ce zicea Cleo eu deja am discutat de nastere, ieri. Din pacate aici nu vor sa faca cezariana nici pe motiv de miopie, nici pe motiv de bebe mare, cam din nici un motiv Am pus tot felul de intrebari foarte in detaliu si ma rig, unele raspunsuri au fost OK, altele nu prea, ca de exemplu: la cat timp dupa debutul travaliului se face cezariana daca se prelungeste travaliu - si cica: daca mama e bine nu se face cezariana nici dupa 24 de ore. Cica mai intai de toate e bebe: cum da semne ca nu rezista - pac te taie. Daca insa e bine merci in burtika, deci e o nastere cu o progresie fff lenta, il tin acolo Am intrebat de provocarea nasterii, de metode, de dureri in cazul nasterii provocate (mi-a confirmat ca e mai dureros, intr-adevar, dar oricum iti fac peri daca asa ai vrut). Am intrebat cand iti fac peridurala si a zis ca daca sigur e de nascut, deci daca nu e travaliu fals etc, iti fac si pe dilatatie de 1 cm, ideea e sa fie ei siguri ca nasti atunci. Am intrebat daca peridurala prinde in cazul unei nasteri provocate - mi-a zis ca da, evident, si de asemenea am intrebat daca peridurala incetineste travaliu: mi-a zis ca nu, din contra. Hmmm ce am mai intrebat ... nu mai stiu, ideea e ca am cam fost concentrata pe travaliu si pe dureri data viitoare intreb si de restul.

Gabitza- sa stii ca m-am gandit la tine pe 18, nu ti-am zis succes, pentru ca am fost foarte agitata cu serviciul, dar am urmarit tot ce s-a intamplat. Iti tinem pumnii in continuare, si eu si bebeloiul meu.

Sa stiti ca v-am citit pe toate dar nu as putea sa va raspund fiecareia in parte... asa ca va trimit tuturor.

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Si mie mi-au spus ca am colul lung, 41 mm. Asta influenteaza la ora nasterii, adica nasti mai greu, sau dureaza mai mult? Stiti ceva ?

Pupik de la Onyx si Vlad

26+ Alexandra Maria + Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Oh... uite ca asta cu colul nu am intrebat... daca are vreo influentza la nastere ... trecem pe listutza ! Io as zice ca nu are dar nu sunt doctor si nici de nascut nu am nascut inca.

Simona cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

quote:
Originally posted by Simonix

Oh... uite ca asta cu colul nu am intrebat... daca are vreo influentza la nastere ... trecem pe listutza ! Io as zice ca nu are dar nu sunt doctor si nici de nascut nu am nascut inca.

Simona cu

Nici eu nu sunt doctor, Simonix, dar eu am o nastere la activ, destul de lenta, asa ca ma intreb doar daca o fi fost din cauza asta.

Pupik de la Onyx si Vlad

26+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

stiu ca un col scurt/ne dur pe parcursul sarcinii poate pune semne de intrebare. La 4cm...e super ok.
Si ca inainte de nastere...se inmoaie/micsoreaza etc. Fiecare in ritmul ei- functie de hormonii secretati; uneori dureaza 2-3 sapt, alteori 2-3 zile. Ce stiu...ca la internarea pt nastere-iti verifica starea colului si dilatarea lui. E un indice al stadiului travaliului.

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetele, dragele ...sa stiti ca din cauza hormonilor organele sexuale la bbicii din burtici sunt mai dezvoltate. De asemenea si imediat dupa nastere sunt mai dezvoltate si la fetite si la baietei, asa ca stati linistite, oricum nu marimea conteaza nu?
Sa aveti grija cele cu baietei insa sa-i spalati cum va spune dr dupa nastere. Eu l-am spalat pe david, dar dupa o perioada cind am auzit diverse pareri am renuntat...si rau am facut. La 7 luni avea fimoza si nici putica nu se mai dezvolta cum tb in situatia asta. Am fost cu el la Grigore Alexandrescu si l-a decalotat pe viu. A fost greu pt el micutul atunci si citeva zile dupa era inflamat si-l ustura la urinare...Apoi n-au mai fost probleme...

David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

fetelor...vreau un masaj la spate, la coloana...de unde fac rost?
si mai ales..in ce pozitie tre as stau sa imi fie coloana masata?

si o burticutsa

Mergi la inceput