Mamici de mai-iunie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 3
Lorich spune:
Gabriela, in niciun caz nu l-am simtit rautacios mesajul tau, stiu ca e un sfat bun, din pacate asa sunt eu mai prapastioasa, dar la momentul ala stiu ca ma voi descurca. Numai sa-l vad eu ajuns in bratele mele, ubitu de el (sau de ea, cine stie).
Lori 21+
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Leeloo, problema mea e ca eu stau la etajul 3, fara lift, iar caruciorul avea cred ca 10-12kg, nu as fi putut sa-l car cu o mana si copilul in carca.
Mai ieseam cu el asa, cate putin, in marsupiu.
Dar era vara, ziua lunga, cand venea Costi de la birou ne suiam in masina si ne opream in Herastrau. La vremea aia tineam caruciorul mai mult in portbagajul masinii/
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
fetelor...10-12 kile?? asha de mult cantareshte un caruts? moa...si copilul inca cateva kile... pai oricat de voinica oi fi, nu pot sa manevrez.
Parca vazusem si carutsuri mai usoare...nu ati fol? sau nu merita?
25+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
cory74 spune:
salutare fetelor!
ce bine de voi ca aveti soare, la noi e innorat si o mizerie de nu-ti vine sa iesi din casa.
eu ma bucur ca BB se naste in mai adica sf lui mai ca pot sta toata vara afara cu el, am langa blocul meu un parculet.sa vedeti ce rea sunt, sapt trecuta ii zic unei vecine care are un BB de 3 luni ca eu o sa stau la vara pe ultima banca ca acolo e mai mult soare decat pe celelalte.saraca a zambit si nu a mai zis nimic.la coboratul caruciorului si eu ma gandesc cu groaza, bine stau la 1,dar tot e de dus, plus ca ma gandesc cum ma descurc si cu BB si cu caruciorul,dar la cat de nesimtita sunt parca ma vad ca sun pe la usi sa ma ajute cineva.
mai fetelor, ma speriati cu programarile la cezariene.bine ca la noi e o singura maternitate si nu e inghesuiala, asa ca oricum nasc nu-mi trebuie programare.
sa va zic ce sperietura am tras acu 10minute.cobor sa-mi ridic corespondenta si gasesc in cutie o comunicare de la judecatorie pe numele sotului.nu va spun ca abia am ajuns acasa si am citit hartia, eram deja ca semaforul.azi vara, de festival, un tampit se ia de sotul meu ca de ce sta langa el ca el nu vede in fata.pana sa ne dam la o parte ii da una cu sticla de bere in cap.incepe sa-i sangereze capul, fuga la spital.de acolo mergem la politie.norocul nostru a fost ca unul din prieteni stia de acel individ, cum il cheama, dar unde sta pauza.aflam unde sta si reclamatia a fost data.am si uitat de incident, daca azi nu-mi venea hartia.
sincer mi-au trecut numai prostii prin cap, dar bine ca e doar instiintarea cu ce pedeapsa a primit ala.
va pup pe toate!!!
corina
simonacip spune:
quote:
Originally posted by andreap
Simonacip,multam!Si daca D-na Grigoriu nu vrea nastere indusa..te duc la medicul meu.
Eu cu Mariuca stateam zi lumina afara..chiar si in iarna cand avea 3-4 luni stateam 4-5 ore..numai afara mai atipea.In casa..urla.Si mai bine faceam km de plimbare decat sa ma doara bratele de la leganat.ma uitam in vitrine,vb cu alte mamici..mai ales cand a venit vara,era SUPERB!incepuse sa ste ain fund,pasea....nu mai urlatoata ziua...de aceea as vrea sa stau peste 1 an acasa,sa prin 2 veri de parc.Acum cu 2,sa vad cum va fi...unul doarme in carut,altul vrea sa se dea in leagan..
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Andreea, pai daca nici Grigoriu nu vrea, singura solutie care-mi ramine e medicul tau ...Si cind ma gindesc si ce mina buna are, ca ai nascut mai repede decit oricine am auzit pana acum...inseamna ca asta e!!
In plus de asta, si pt mine perioada aceea de stat acasa cu David a fost, nu exagerez cea mai frumoasa din viata mea. Sau nu neaparat cea mai frumoasa, dar linistitoare si satisfacatoare, tot ce faceam era pt copilul meu si asta-i cel mai placut sentiment.
Si asa ma gindesc si eu acum, sa prind verile acasa, de fapt prin parc, ca asa stateam si noi toata ziulica, uneori si la somn, si la masa, ca dupa ce-l diversificasem ieseam cu iaurtelul si cerealele de la ora 17.00 afara si stateam de ne uita DUmnezeu..Si ce bine era..cind veneam obositi din parc, cu fetele care mai stateau in zona...Asteptam mai rau ca un copil sa ies afara asa de bine era...Acuma, eu pe david il tin la gradi, nu am sa stau cu amindoi, decit daca Doamne Fereste va fi bolnavior, racit...altfel nu, fiecare cu programul lui....Plus ca intr-adevar ar avea nevoi diferite si nu stiu cum m-as imparti intre ei...
David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Daria_Ioana spune:
Buna fetelor,
multumesc celor care mi-au urat bafta la eco.
tocmai am venit si eu de de la eco si v-am citit repede sa vad ce ati mai vorbit dar nu pot acum sa scriu caci ma duc sa ma intind un pic ca mai trebuie sa merg peste 4 ore la ginecolog sa vb de cezariana (acolo am emotii mari).
La eco a fost totul bine si nu am asteptat mult ci doar 15 minute ...ceea ce e excelent.
Cicatricea de la operatia de cezariana arata foarte bine si totul e vindecat .
Colul e lung are 4 cm si e inchis .
Placenta s-a ridicat ..zicea ceva de 7 cm deasupra colului parca...ceea ce e bine caci la 3 luni era foarte joasa,dar totusi mi-a zis sa nu ridic greutati ca sa nu se inflameze.
Darius era rusinos si la inceput nu a vrut sa ne arate ce are intre picioruse ...si incepusem si eu sa ma gandesc ca s-o fi transformat si baiatul meu in fetita...dar pana la urma am reusit sa vedem ca e baiat 100%.
Doctorita a zis ca are puta mica si sa mananc mai mult sa ii creasca mare...imi venea sa rad de glumele ei ...
In rest totul e bine ,a zis doctorita sa nu mai mananc ciocolata si sa nu mai beau PEPSI deloc pentru ca indicele de oxigenare e un pic cum nu trebuie dar nu e nimic grav...mi-a recomandat plimbari in aer liber
Baiatul meu e tare frumusel si mi se pare ca seamana cu sotul meu...cu toate ca el rade cand ma aude cum imi dau eu seama de asta din poza de eco .
Am intrat in saptamana 24 si Darius are 750 de grame si 30 cm.
Miss Parker,sa stii ca din pacate cand a trebuit sa iau cd cu filmuletul nu a mai mers computerul ala al ei ...m-am cam ofticat dar in schimb mi-a facut o poza mare ca la fotograf si clara unde se vede Darius foarte frumooooooooossss si m-a topit toata...
E bine ca totusi am un filmulet cu el de la eco de 3 luni.
GABITA...daca ai timp poate ma treci si pe mine la listuta cu numele la baiat caci noi deja stim exact ce nume ii punem: DARIUS COSTIN.
merci mult de pe acuma...
Ioana 6 ian 2007 Darius +24
fac cinste ca a iesit totul bineeeee
Alysh spune:
Fetelor sunt franta de oboseala.................azi nu m-am putut abtine si am luat-o la picior pe aici prin zona. Dar am mers mult de tot. E atat de frumos afara, imi salta inima de bucurie cand ma plimbam. Am intrat la toate magazinele de copii. VReau neaparat sa-i iau lui bebe un cuier de la mminiblue , e super sa-i pun hainutzele pe el pe umerase. Si pantofiorii se pot agatza in el.
DAria, ma bucur c-ai venit cu vesti bune!
Am fugit sa fac o salata de fructe enorma. Am cumparat o tona de fructe sa-l vitaminizez pe bebe ca nu se mai poate. Mananc dulciuri la greu si tare mi-e teama sa nu-i faca rau.
Alina 24+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Andree27 spune:
FELICITARI DARIA pt baietelul tau si te inteleg cam te umflai putin in pepeni cand spunea dr tau despre puisor tau.Si la noi ultima data cand am fost la control putzulica lui Eric masura un 1cm si dr meu facea glume cu noi ca ne spunea ca nu e tocmai in erectie dar va fi un vlajgan pt ca capul ii masura 3cm.Va dati seama ce ma asteapta?Poate imi va face sir indian de fete la usa....hihihi...Glumesc si eu ca nu prea am nici un chef de munca!!!
Apropo de control voi cat de des mergeti.Pe mine ma cheama inca doar o data pe luna.Voi mergeti mai des??????
Pupici
Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis
Alysh spune:
Nu ma las nici eu mai prejos........si putzulica lu' fi-miu e mare si mereu ne-o arata nerusinatul. Ta'su mandru zice: "daca de la varsta asta o are asa......"
Andreea si eu tot 1 data/ luna merg la control. Am inteles ca din trimestrul 3 (adica din saptamana 28) trebuie mers de doua ori/luna.
Alina 24+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Andree27 spune:
Alysh:Se pare ca noi azi facem concurs cu barbatiile baieilor nostri...hihihi
Vai ca azi chiar nu am chef de munca si abia astept sa vina ora 18 sa plec acasa ca imi pica ochii de somn ca aseara nu prea am dormit...
Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis