Mamici de mai-iunie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Multumesc ptr.incurajari
Leeloo,si eu cred acelasi lucru..oricum mai mult decat sa ma rog sa fie OK totul..nici un TT nu-mi poate garanta asta.Numai D-zeu ne poate ajuta sa fie totul bine.
MissParker..pai daca as avea eu 67%din salariu..as zburda.noi aici avem numai 600 ron+200 ron alocatia.A fost la un moment dat o inititiva de a da posibilitatea de alegere intre 85%din salariu si 600 ron...vad ac a murit inititiva.ma gandeam sa-mi iau ceva firme acasa(sunt contabila)asa poate reusesc sa stau 1 an acasa..altfel.
Acum ma gandeam sa mai stau in medicale pe acasa..sa mai profit.dar ieri am aflat ca mis e mareste cu 1 ianuarie salairul..substantial..si ma mustra constiinta.Numai daca mai vine o zapada din aia mare..sigur stau acasa.Altfel..vreau sa profit cat pot de mult de cekle 126 zile platite mai bine
Pupici

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza77 spune:

Help!!!

Am si eu rez de la toxo si cmv. Toxo ambii indicatori negativi, dar la CMV IgG = 197 (val normala <15) iar IgM = 0.78 (val normala <0.5)

Aveti idee cat de grav e faptul ca exista si in prezent (ce-i drept nu foarte mare) o infectie cu CMV?!

mersi mult

Daniela 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Daniela,
probabil ca medicul tau si fetele cu mai multa experienta de aici o sa-ti dea mai multe informatii, eu vreau sa-ti spun ce stiu sigur de la dr. mea: ca infectia cu CMV si toxo sunt f periculoase in primul trimestru. Si tu nu mai esti in asta dupa cum vad.
Pup

Lori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele.
Acum am aterizat si eu pe acasa. Am fost sa ma epilez la un coafor linga mine, nici n-am intrebat pretul inainte ca nu ma asteptam sa coste totusi 300.000 doar inghinal. Asta este, acuma sa-mi fie invatare de minte...Am fost si prin Plazza, la reduceri, dar ce sa probez eu cu burtoiul asta, nu stiu ce a fost in capul meu, am lasat-o balta, lasa, reduceri or fi si la anul cind voi fi poate mai in forma...Am venit cu o sete...cu o durere de picioare... si un dor mare sa vina primavara si sa stau acasa cu bb, sa ne imbracam lejer si sa iesim la plimbarica prin parculet...Mmm, ce frumos...
Fecian, sunt pe aici, va mai citesc asa pe fuga, sunt racita, trag de nas, tusesc, macar numai fac febra si asta ma bucura mult. Vreau sa-ti spun ca eu la prima sarcina aveam constant un vis destul de nasol in care nasteam...Visul era estul de intunecat si urit...Acum, la sarcina asta, poate si pentru ca stiu cam despre ce este vorba nu am mai avut nici macar un vis urit legat de nastere...De fapt nici urit, nici frumos
Andreeap, nu te stresa prea mult cu ALbu, el nu e vorbaret intr-adevar, dar daca vede ca nu esti venita cu pluta, si-i pui intrebari la obiect sa stii ca-ti raspunde. Eu ultima oara cind am fost la el era cu un alt dr si vorbea cu ala in loc sa vorbesc eu cu el...Asta m-a deranjat foarte tare...dar nu-ti face probleme, eu am facut 6 eco la el la ambele sarcini, si a fost ok, plus ca nu stiu, am mare incredere cind se uita el, stiu sigur ca STIE ce vede acolo. Succes mult, abia astept sa ne povestesti.
Monik_16, mercicut de raspuns, merg joi la ea...acuma daca nu mi-o conveni n-o fi foc, ma intorc la dr mea si nasc la Cantacuzino pana la urma...Oricum, primul lucru vreau sa o intreb daca e de acord sa ma nasca intr-o garda cind sunt aproape de termen, in ultima sau penultima sapt sa zicem...
Acum ma duc sa ma intind un picut, ca la 3.30 plec sa-mi iau flacaul de la cresa.
Pupici multi dragele mele.

David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Leeloo mie mi-a prescris fier din sapta 24 - o luna de zile, cu toate ca mie fierul mi-a iesit la limita superioara la ultimele analize.....deci nu inteleg. Asa e procedura indiferent cum iti ies analizele?

M-ai speriat cu indisponibilitatea rezervelor.sper sa nu fie cazul si la CAritas ca innebunesc. Acolo chiar n-as putea sa stau intr-unul din saloane ca mi s-au parut ca scoase din filmele horror. Chiar, data viitoare am sa vb cu dr pe subiectul asta.

Billy billy, LA multi ani! Sarcina usoara in continuare!

Alina 24+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Alish - mie mi-a spus sa iau fier din saptamina 24 pina va implini bb 3 luni! Si mie nu mi-a facut absolut nicio analiza ca sa vada nivelul de fier...deci nu stiu, probabil ca asa e procedura?
Sincer si pe mine m-a surprins neplacut vestea cu respectiva rezerva (e drept ca e una singura...) ca doar am sunat cu 5 luni inainte! Dra poate tu ai mai mult noroc la Caritas! Eu sincer dupa cezariana nu as putea sta intr-un salon cu alte 4-5 mamici si bb-ii lor...pur si simplu nu cred ca am sa pot!

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Hai mai fetelor, cum sa nu iesiti singure la plimbare in parc cu bb-ii??? Pai sa stati pina vine sotul ca sa-l privati pe pui de plimbare? In plus in parcuri sunt multe mamici, bunici, bone cu copii si e imposibil sa nu va imprieteniti acolo - ce sa mai zic de Herastrau care e un parc asa de aglomerat!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simonacip,multam!Si daca D-na Grigoriu nu vrea nastere indusa..te duc la medicul meu.
Eu cu Mariuca stateam zi lumina afara..chiar si in iarna cand avea 3-4 luni stateam 4-5 ore..numai afara mai atipea.In casa..urla.Si mai bine faceam km de plimbare decat sa ma doara bratele de la leganat.ma uitam in vitrine,vb cu alte mamici..mai ales cand a venit vara,era SUPERB!incepuse sa ste ain fund,pasea....nu mai urlatoata ziua...de aceea as vrea sa stau peste 1 an acasa,sa prin 2 veri de parc.Acum cu 2,sa vad cum va fi...unul doarme in carut,altul vrea sa se dea in leagan..

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Leeloo2004: Dragutza, ai intelegere pentru mamici "debutante" si speriate. Nu stiu exact ce si cum o sa fac, dar stiu ca sa cobor cu carutzul de la 2 si sa urc ma cam sperie acum, plus frica aferenta, ca daca urla tare sau are ceva cocutza?? Cat de repede pot ajunge acasa?? Stiu ca-s intrebari cu "drobul de sare", eu oricum stiu ca pana la urma ma descurc, ca n-am incotro, plus ca vreau sa o "parchez" pe mami a mea la mine in prima luna dupa nastere.
Pupici

Lori 21+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorich

Leeloo2004: Dragutza, ai intelegere pentru mamici "debutante" si speriate. Nu stiu exact ce si cum o sa fac, dar stiu ca sa cobor cu carutzul de la 2 si sa urc ma cam sperie acum, plus frica aferenta, ca daca urla tare sau are ceva cocutza?? Cat de repede pot ajunge acasa?? Stiu ca-s intrebari cu "drobul de sare", eu oricum stiu ca pana la urma ma descurc, ca n-am incotro, plus ca vreau sa o "parchez" pe mami a mea la mine in prima luna dupa nastere.
Pupici

Lori 21+

Lori, sa stii ca mesajul meu nu am vrut sa sune rautacios, vroiam sa sune incurajator...! Eu recunosc ca de felul meu sunt "curajoasa", vreau sa cred ca ma descurc in aproape orice situatie si niciodata nu mi-am pus astfel de intrebari...dar asa sunt eu! Oricum sa stii ca mai toti bb-ii adora sa fie afara si sa fie plimbati in aer liber, nu mai spun cit bine le face si nu ai de ce sa te sperii pentru ca ai de coborit 2 etaje - si daca plinge, ce? Ii trece pina jos, crede-ma, totul e sa nu te pierzi tu ca nu ai de ce!
Acum nu stiu ce spun celelalte mamici, dar daca e sa privesc in retrospectiva, eu recunosc ca mie mi-a fost mult mai usor decit ma asteptam sa fie! Acum, cu 2, imi imaginez ca o sa-mi fie mult mai greu, insa eu tot sunt sigura ca am sa ma descurc!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Leeloo, problema mea e ca eu stau la etajul 3, fara lift, iar caruciorul avea cred ca 10-12kg, nu as fi putut sa-l car cu o mana si copilul in carca.
Mai ieseam cu el asa, cate putin, in marsupiu.
Dar era vara, ziua lunga, cand venea Costi de la birou ne suiam in masina si ne opream in Herastrau. La vremea aia tineam caruciorul mai mult in portbagajul masinii/

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput