Mamici de mai-iunie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
Getutza81 spune:
Lily, felicitari pt fetita ! sa fiti sanatosi si fericiti ! Sa va creasca mare si cuminte !
Geta
27+
, iubitoare de 
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
Getutza81 spune:
Felicia 

Geta
27+
, iubitoare de 
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
Lilly79 spune:
Multumesc cleo si getutza de felicitari. Fetitei mele o sa-i fac codite, o s-o imbrac cu rochite... 
Andree27 nu is la dr Muresan. La el am fost doar pt eco 4d, la medstar. D-ra mea e Zsigmond, care-si deschide clinica particulara impreuna cu d-rul tau si cu altii.
Lilly
22+ 
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by Lilly79
Multumesc cleo si getutza de felicitari. Fetitei mele o sa-i fac codite, o s-o imbrac cu rochite...
Lilly22+
Si eu, si eu!!
Pupik de la Onyx si Vlad
26+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Luminel spune:
Buna seara, fetelor!
Am revenit de la eco...fetitza mea e .........tot fetitza 100% (am vazut dovada), nu i-a crescut nimic...o sa-mi schimb semnatura. Cine ne trece si noua numele pe listutza? Elena Cristiana...e ales de mult dar vroiam sa fiu sigura ca e fata...
Ecografic are 22S si o zi si 451 kg...celelalte date biometrice sunt:
DBP 54,2 mm
PC 198,7 mm
DAT 55,2 mm
PA 168,5 mm
Femur 36,4 mm
cum vi se pare?
Din pacate, nu e totul roz: am artera uterina dreapta cu rezistenta crescuta: 0,66...noroc ca stanga e normala si mi-a zis dra. ca e in regula...
Ceea ce m-a pus pe ganduri este intestinul hiperecogen al bebelinei...cica poate sa nu insemne nimic grav dar...mi-a zis sa refac serologia...
Voi stiti ce-ar putea sa fie?
Merg maine la dra mea dar pana miane ma tot gandesc sa nu fie ceva in neregula cu fetitza mea! Si mi-a mai spus ca am placenta inserata jos la 27,3 mm de col...
Ma rog la D-zeu sa nu fie nimic grav!!!
Si inca o dezamagire: nu am decat poze de la eco pentru ca desi am spus ca vreau si inregistrare si le-am dat cd de la mine...mi-au pus poze in loc de film pe cd...aste e!![]()
PS. are
Lumi
22+ 
Andree27 spune:
Lilly:PPFFuuuiii bine ca nu esti la el.Tineam minte ca esti cu mine la clinica dar credeam ca si asta Muresan e acolo!!!Asa ma bucur bine ca ai scapat ca e un bou!!Iti mai pove eu ce am mai avut despre el alta data.Vai bine ar fi sa nastem cam pe acolo sa nu fim singurele!!!!Daca aflii tu tarifele inainte te rog sa ma anunti si pe mine
VA pup pe toate si Noapte buna!!!
Andreea
21+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
gabitzam spune:
Luminel, ti-am pus numele fetitei pe lista ![]()
Magnetism, te-am trecut si pe tine pe lista. Bine ai venit in grup 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alina_anto spune:
Buna seara burtici!!
nu am mai intrat demult pt ca abia am reusit sa ne amenajam noul apartament..nu am avut timp de nimic... Suntem f.f.f. obositi de atata carat mobila, despachetat cutii, aranjat prin casa, curatenie..etc.
Nu am citit nimic din urma, dar sper ca toate sunteti bine si bebelusii din burtici sunt vioi.
maine merg la eco-morfo. Am deja emotii!!! Bebele meu e foarte agitat. Il simt toto timpul..dimineata, ziua (mai ales cand stau la birou), chiar si in somn - ma trezesc ca ma loveste..abia astept sa vad cine imi tot da cu piciorusele in burtica..o fi baietzel sau fetitza???
o sa pun maine niste poze cu mine si cu burtica. am o burtica micutza - am luat pana acum, la aproape 24 sapt 7kg.
Va pup dulce pe toate si promit ca intru maine seara sa va spun vestile despre bebele meu !!

alina
23+ 
Luminel spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Luminel, ti-am pus numele fetitei pe lista
Magnetism, te-am trecut si pe tine pe lista. Bine ai venit in grup
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
multumesc frumos, Gabitzam!

O seara buna!
Lumi
22+
Elena Cristiana
fecian spune:
Buna seara burtici
Vad ca ati dezbatut probleme spinoase, cum ar fi o mama abuziva.
.
Din pacate am trecut prin experiente destul de aiurea, si sincer nici macar nu vreau sa imi aduc aminte de ele. Problema e ca mama nu e o femeie rea, insa in anumite momente(acele momente pe care le urasc eu cel mai mult) dezvolta o ura fatza de toti si de toate si de obicei ura asta e indreptata asupra noastra. Eu fiind de obicei singura care statea pe acasa de obicie le incasam eu cam pe toate. De aici am ramas cu un rau fiziologic fatza de alcool,urasc alcoolul si imi provoaca dispret.
Insa ce vreau sa spun e ca mama stie ce a facut, incearca sa isi repare greselile, vad asta.Pentru ca isi recunoaste greselile si pentru ca vad ca incearca sa se revanseze, am iertat-o si am trecut peste toate. Insa, asta nu inseamna ca am uitat...ci doar am iertat. Ar fi o mare prostie sa uit, eu aleg sa invat ceva din toata experienta asta: de genul DO's and DON'T.
Cred ca acum cu bebe imi voi da seama daca am invatat ceva![]()
Vreau sa ii oferim lui bebe ce nu am avut noi doi: 2 parinti echilibrati, iubitori, responsabili (desi uneori suntem cam ca 2 copii mici
).
Stiti care e momentul nostru pe care il adoram: cand stam noi doi in patutz imbratisati si ne povestim ce am visat...Si apoi cand ne mai giugiulim inca un sfert de ora, inainte sa ne sculam pentru o alta zi la servici. Sunt multe momente mici, dar care ne provoaca placere...Asteptam cu nerabdare sa ne jucam toti 3, sa mergem la munte, la mare, sa descoperim lumea impreuna, sa invatam cand ne jucam si sa ne jucam cand invatam... Momentele astea vreau bebe sa si le aduca aminte cand va fi mare...
Haideti ca deja v-am facut capul calendar cu povesti siropoase![]()
Nu dati cu rosii in mine
...e un bebe mic in burtica![]()
Felicia
22+ mamica de puiuc
Gabriel
pozici cu burtic