Mamici de mai-iunie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Fetelor, am mai pus poze de la nunta noastra e link-ul "nunta de vis"... eu mireasa.. si acum mamica.... ce repede sau dus toate...

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Si acum mergem la o plimbarica, ca e soare si frumos afara... nu cred ca e si cald... e un soare cu dinti.... dar face bine aerul... venim mai tarziu...

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Eu sunt o fericita posesoare a unie mamici nu extra,dar buna si a unei soacre fff intelegatoare.Recunosc insa ca nu stau in acelasi oras cu ele,deci ne vedem 1-2 ori pe luna,sau mai des cand mai vin la mine.Dar..de cand o am pe Mariuca am devenit muuuult mai intelegatoare..sunt si eu mama si parca daca o reped pe mama ma vad peste 'n' ani cum fata mea nu-mi vorbeste,tipa la mine etc..si ma doare.asa sunt eu....ma gandesc la anii copilariei,la leganat,nopti nedormite,la lipsurile ei ca mie sa-mi fie super bine....am devenit sentimentala la batranete
Pupici..plec la eco
Vb maine

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

Si acum mergem la o plimbarica, ca e soare si frumos afara... nu cred ca e si cald... e un soare cu dinti.... dar face bine aerul... venim mai tarziu...

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !

plimbare placuta.
Io inca ma uit la pozele cu voi; superba mireasa esti. Si bronzata..

25+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Cleo, ai dreptate, si eu le mai las de pe o zi pe alta, si nu matur si nici nu spal pe jos in fiecare zi, dar pana la urma trebuie sa le fac, fiind si singura… am sa le las mai moale, sa stau mai linistita. De calcat, acum calc atunci cand am nevoie. Inainte le calcam pe toate dintr-odata, dar acum, nici nu am chef si mai sunt si obosita. Mai ales seara cand ajung acasa, ma dor talpile de mor si cateodata si mijlocul. Uneori, sincer chiar n-am chef nici sa-mi fac dus, dar trebuie, dupa o zi intreaga… mai ales ca aici la munca fara sa punem incalzirea suntem la 30º C, murim de cald aici. Ma gandesc chiar sa-mi iau tricou cu maneca scurta si sa raman mai lejera. Am cateodata momente cand simt ca ma sufoc.

Pupik de la Onyx si Vlad

26+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

AndreeaP iti tinem pumnii la eco si asteptam vesti bune!!!
Nici eu nu ma pot lauda de o relatie buna cu mama mea.E plecata de 7 ani din tara ,recasatorita si de cand a plecat ne intelegem la fel ca si cainele cu pisica!!!Cu cat vorbim mai rar cu atat mai bine.De fiecare data cand vorbim ma enervez si prefer sa o evit.Cu sotul meu vorbeste una si alta.Oricum cum a zis si cineva,nu mai retin cine,viata merge inainte si nu se moare din asta.Eu credeam ca de cand sunt insarcinata mama mea sa-si schimbe atitudinea fata de mine si sa fie mai intelegatoare cat de cat,dar nu .Oricum capul sus la toata lumea si asta e.Important e sa avem bb-ii sanatosi si soti iubitori ca restul se rezolva de la sine!!!
la tooaaaatteeee

Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Buna fetele!
Am intrat sa va salut , sa nu ma uitati de tot !
Noi suntem bine , crestem hihihih . Apropo de discutia voastra in legatura cu kg pot sa raportez 11 kg acumulate deja . Asta e ... vad eu dupa cum o sa ma descurc cu ele ... incerc sa ma abtin de la porcarioare dar recunosc de cand sunt insarcinata sunt pofti, daca vad pe cneva ca papa ceva mor daca nu iau si io un pic , rusine sa-mi fie! ahaha
Azi am vrut sa profit de vremea frumoasa dar am ajuns sa-mi doresc sa ma teleportez acasa cat mai repede. Am iesit sa rezolv niste treburi si in drum spre casa am zis sa cumpar ceva fructe si cele necesare pt o ciorbita. Ei bine, dupa cativa metri imi venea sa las totul jos si sa ma intind pe trotuar, halal!
Va pupic fetelor , va doresc numai bine voua si bb-lusilor vostri.
Sa ne auzim numai de bine.

Adri 23+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Getutza , frumoasa burtica , sa fie locatarul ei sanatos hihih
Bafta fetelor care se duc la ecografie sa isi vad puii. Sa veniti numai cu vesti bune , da?

Adri 23+ , Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
gabitzam, felicitari pt miscarile lui BB!
getutza inca n-am apucat sa-ti vad pozele dar promit ca ma uit la ele.
andreea ai grija ca e nasol sa cazi, mai ales acum.mie inca mi-e frica de gheata din curtea scolii, avem si piatra cubica care la cativa stropi de ploaie deja aluneca.dar bine ca e totul bine si te simti ok.
daria, cum ti-au spus si fetele la noi te poti plange ca noi citim si suntem langa tine!!!!
sincer eu cu mama ma inteleg f bine, si cand era acasa si de cand e plecata,abia astept luna mai sa vina acasa sa-mi arunc ba picioarele ba capul la ea in poala sa-mi faca cate un masaj.pe soacra am pus-o la punct ca nu ne intelegea, si cred ca nici acum, de ce trecem asa rar pe la ea.dar cand.eu vin de la scoala la 13.30 si la 15 suna copiii la meditatii si pana seara la 19 nu se mai opresc.sambata si duminica pana mai facem cumparaturi si treaba prin casa ne trezim ca e duminica seara si luni la munca din nou.ea nu intelegea lucrul asta ca seara nu-ti mai arde sa iesi din casa si ne zicea ca lasa ca voi aveti bani si va faceti toate poftele, dar cu subinteles.in loc sa se bucure ca fiul ei o duce bine, parca din contra e invidioasa.
oricum cu meditatiile ma voi opri din mai ca daca vine BB vreau sa fiu langa el, nu sa fiu langa copiii altora.o sa-mi lipseasca banii de pe meditatii dar cum zicea getutza, trebuie sa trecem peste toate.si eu cred ca banii aia care ii pierd nu merita sa-mi pierd cele mai frumoase clipe cu BB meu.
hai ca acum mi-am spus si eu oful.
va las ca ma duc sa fac pireul ca-mi vine sotul acasa si sa mancam.
va pup pe toate!!!!

corina

Mergi la inceput

Ah era sa uit, Elena e totul in regula?
Nu am avut timp sa citesc chiar tot dar parca nu am mai vazut nici o veste de la tine de ceva vreme .
Sper ca esti bine si tu si BB , pareai foarte ingrijorata la utimul mesaj pe care l-am citit de la tine.
Gata fug .. ma duc sa fac ciorbita hihihih

Adri 23+ , Andra

Mergi la inceput