Mamici de mai-iunie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 15
Andree27 spune:
Gabitzlu si la mine e munca sedentara!!!!Dar sper sa slabesc daca nu eu stau la et 7 si ma apuc sa tot urc si sa cobor pe scari!!:)
Andreea
21+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
analisa spune:
buna burtici!
Eu azi mi-am luat teapa.Mi-a promis cineva ca-mi aduce,la supra-pret,de la moldoveni,niste fiole cu gravibinon.Azi ,cand trebuia sa fac fiola, ma anunta ca nu mi-a adus .Sunt fff suparata,cu atat mai mult cu cat saptamana trecuta am imprumutat de la cineva o fiola,pe buna baza ca-mi aduce si mie azi, si o returnez.Acum ce ma fac? Pe langa faptul ca am ramas fara fiole ,sunt pe cale sa pic si de om fara cuvant in fata peroanei dragute care m-a ajutat.
Ma poate ajuta cineva???????? poate aveti macar o fiola sa o returnez persoanei care mi-a imprumutat?(contra-cost,fireste)
MissParker spune:
leeloo, hai ca mi-ai dat de gandit la inca o problema!
O sa ma interesez mai in detaliu ce e cu decalotarea asta...
Sybille , multumesc pt. completare, si eu cred ca-l voi pune pe sot sa se ocupe de putzulica lui David, ca e mai specializat
Vino si tu la noi, la mamicile de mai-iunie!
Si stai linistita, ca si eu tot intr-a 18-a saptamana sunt si habar nu am daca ceea ce am simtit de 2-3 ori ieri si azi e bebe sau e imaginatia mea...
Fetelor, eu zic ca mama-natura (asa desteapta cum e ea) ne-a programat pe toate cu tot ce ne trebuie ca sa fim mamici bune. Vom invata din mers tot ce trebuie, vazand si facand, plus ca foarte mult va veni si din instinct, din subconstientul colectiv. Important este sa avem incredere in ce simtim.
Daria Ioana, te rog scoate-ti din cap ideea asta preconceputa ca "nu e frumos sa te plangi de mama"!!! Eu am rupt relatiile cu mama mea (cine ma citeste pe la alte subforumuri stie mai multe despre abuzurile de toate felurile la care am fost supusa in familia mea) si fac terapie ca sa-mi vindec sufletul de ceea ce mi-a facut aceasta mama. Asa ca... In plus, cunosc foarte multe mame ale prietenelor mele, care se vaicaresc in continuu si care nu inteleg ca noi, care suntem atat de tinere si moderne si vai de mine, avem de toate si bla-bla-bla, avem si noi dreptul sa fim obosite, stoarse, daramate, stresate etc. Am o prietena care cand ii povesteste mamei ei ce o mai doare si pe ea, primeste intotdeauna raspunsul standard (pe un ton exasperat): "Da' eu ce sa mai zic???", de i s-a acrit si sa se mai converseze cu maica-sa... Poti sa-i spui si tu mamei tale "Draga, faptul ca sunt obosita nu e un moft. Daca vrei sa ma ajuti, bine. Daca nu, te rog sa nu ma mai critici pentru asa ceva, fiindca eu stiu mai bine cum imi este si nu mi se pare normal sa mi se reproseze ca sunt obosita, de parca as povesti ca merg prin discoteci si stau la cafele si la tigari de dimineata pana seara si de-aia am nevoie de ajutor!". Nu le lasa sa-ti creeze sentimente de vinovatie!!
Si eu sunt dependenta de ciocolata!! Nu mananc mai multa decat mancam si inainte de sarcina, dar nici nu pot sa renunt. Nu pot!
Getutza, ne place burticica ta :-))
simonacip, frumos nume: Matei! E cald si "rotund", suna tare bine...
Va pup pe toate 
Felicia
17+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Getutza81 spune:
Felicia, multumim, multumim !
Geta
27+
, iubitoare de 
eu si cristi
burtica cu bebica de Geta si Cristi
Magnetism79 spune:
quote:
Originally posted by MissParker
leeloo, hai ca mi-ai dat de gandit la inca o problema!O sa ma interesez mai in detaliu ce e cu decalotarea asta...
Sybille , multumesc pt. completare, si eu cred ca-l voi pune pe sot sa se ocupe de putzulica lui David, ca e mai specializatVino si tu la noi, la mamicile de mai-iunie!
Si stai linistita, ca si eu tot intr-a 18-a saptamana sunt si habar nu am daca ceea ce am simtit de 2-3 ori ieri si azi e bebe sau e imaginatia mea...
Fetelor, eu zic ca mama-natura (asa desteapta cum e ea) ne-a programat pe toate cu tot ce ne trebuie ca sa fim mamici bune. Vom invata din mers tot ce trebuie, vazand si facand, plus ca foarte mult va veni si din instinct, din subconstientul colectiv. Important este sa avem incredere in ce simtim.
Daria Ioana, te rog scoate-ti din cap ideea asta preconceputa ca "nu e frumos sa te plangi de mama"!!! Eu am rupt relatiile cu mama mea (cine ma citeste pe la alte subforumuri stie mai multe despre abuzurile de toate felurile la care am fost supusa in familia mea) si fac terapie ca sa-mi vindec sufletul de ceea ce mi-a facut aceasta mama. Asa ca... In plus, cunosc foarte multe mame ale prietenelor mele, care se vaicaresc in continuu si care nu inteleg ca noi, care suntem atat de tinere si moderne si vai de mine, avem de toate si bla-bla-bla, avem si noi dreptul sa fim obosite, stoarse, daramate, stresate etc. Am o prietena care cand ii povesteste mamei ei ce o mai doare si pe ea, primeste intotdeauna raspunsul standard (pe un ton exasperat): "Da' eu ce sa mai zic???", de i s-a acrit si sa se mai converseze cu maica-sa... Poti sa-i spui si tu mamei tale "Draga, faptul ca sunt obosita nu e un moft. Daca vrei sa ma ajuti, bine. Daca nu, te rog sa nu ma mai critici pentru asa ceva, fiindca eu stiu mai bine cum imi este si nu mi se pare normal sa mi se reproseze ca sunt obosita, de parca as povesti ca merg prin discoteci si stau la cafele si la tigari de dimineata pana seara si de-aia am nevoie de ajutor!". Nu le lasa sa-ti creeze sentimente de vinovatie!!
Si eu sunt dependenta de ciocolata!! Nu mananc mai multa decat mancam si inainte de sarcina, dar nici nu pot sa renunt. Nu pot!
Getutza, ne place burticica ta :-))
simonacip, frumos nume: Matei! E cald si "rotund", suna tare bine...
Va pup pe toateFelicia
17+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Draga mea , si eu sunt o mamica mi noua de mai iunie am vazut ca avem aceeiasi varsta ,bebele tau probabil se va naste in aceeiasi perioada cu al meu: DPN 22 Iunie, ai o burtica tare frumoasa acum ca ti-am vazut si eu pozele, eu nu o am asa, la tine chiar se vede sarcina, eu am fost de curand la un interviu si nu si-a dat nimeni sema ca sunt cu bebe la purtator, este adevarat ca m-am ingrasat 16 Kg in numai 4 luni si jumatate dar inainte aveam 52 de kg deci eram subponderala.Arati ffff bine si te rog sa-mi spui la cate sapt ti-a spus doct ca e baiat? Mie la 13 sapt si 3 zile si sper sa ramana asa ca ne dorim f. mult un baiat.pupici si sarcina usoara.Nu te necaji cu mama ta eu am o situatie la fel, nu mai vorbesc cu ai mei de 7 ani de cand il stiu pe sotul meu ,ei nici la nunta nu au venit anul trecut asa ca.......viata merge mai departe, am zis ca decat sa am parte de 2 nebuni mai bine lipsa si uite ca nu am mai murit.
Inca o data pupici
18+
onyxg1998 spune:
Buna, fetele,
m-am intors de la medic, mi-a zis ca trebuie sa stau linistita, si sa ma odihnesc. De parca asta ar fi posibil, cu cate sunt de facut! In fine, am auzit inimioara bebelinei, se auzea foarte bine si foarte frumos, m-am cantarit, am 60 kg, sunt ca o vacuta! Dar asta este, m-am ingrasat exact 10 kg pana acum. Ma apuca groaza numai cand ma gandesc! Trebuie sa merg din nou pe 5 sa iau rezultatele de la testul de sange O’Sullivan pe care am sa-l fac marti dimineata. Contractii, ca de obicei, mai ales seara cand ma asez in pat, dar ce pot face?! Mi-a zis moasa ca sa iau in continuare pastilele daca vad ca tot asa sunt, dar in combinatie cu diazepam. Nu prea imi convine mie sa bag pastile. Ca daca tot mai am contractii dese sa merg la spital.
Pai, si cu Vlad ce fac?! Daca papa este in Romania, si eu sunt singura aici, cum fac cu Vlad?! Tocmai de aceea incerc sa stau linistita, nu mai fac efort asa mare, merg la servici, asta asa este, dar acasa abia daca mai fac ceva. Oricum de spalat vasele, de pregatit mancarea si de calcat rufe tot nu pot scapa, macar pana vine papa din tara.
Dar m-am decis: la sfarsitul lui februarie raman in medical pana nasc, gata, nici nu ma mai gandesc!
Pupik de la Onyx si Vlad
26+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Lorich spune:
Magnetism79 bine ai venit!
Iti trimisesem un PM, credeam ca intri numai seara. Te pup si imi pare bine sa te "vad" aici!
Lori
22+
leeloo2004 spune:
Eu ma fac
cind e vorba de kg...si asa eram supraponderala cind am ramas insarcinata (ca nu reusisem sa scap de toate kg acumulate la prima sarcina...
) iar acum am pus deja 11-12 kg (nici nu m-am mai cintarit de rusine...) asa ca sunt sigura ca pina la sfirsit bat 100...si nici nu sutn prea inalta, am doar 1.67m...dar el sa fie sanatos ca nu dupa aia am intreaba viata sa dau kg astea jos!
Miss Parker - zau ca nu am vrut sa sperii pe nimeni, doar am vurt sa atrag atentia ca e un subiect destul de delicat care necesita atentie, atita tot...
De nasterea la Elias prin CMU cam asa ceva am auzit si eu ref la preturi - azi la 15:30 am intilnirea pentru prezentare. BB-le am inteles ca poti sa-l ceri sa stea cu tine sau il poti lasa la neonatologie si sa-l ai doar la cerere, la alaptat.
Gabriela
22+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
daria_ioana, MissParker are dreptate. La noi poti sa te plangi. In cel mai rau caz...nu te vom citi
, dar macar te-ai descarcat. Dar sa stii ca si asha,eu cetesc, ca si io sunt inca una cu ambasadele retrase de la mama. Si eu nu ii mai iert nimik; daca nu accepta ca am viatsa mea si dreptul de alege, ca am bucurii & impliniri dar si probleme. Suntem oameni, si o relatie familiala implica si prietenie: (pt mine intelegere& incredere reciproca). Daca astea nu exista... multumesc, dar asha prieteni nu vreau.
Sa nu uiti, uni directional - o prietenie nu se poate intretine; si tu esti parinte, dar inainte de toate si tu esti om. Chiar 1 si jumatate.
Stii ce e grav? ca doare... Nu stiu ce poti face. Oricum doare. Cred ca trebuie sa o accepti asha cum e, si sa nu ai pretentii prea mari de la cei din jur. Pt ca unii oameni nu pot da; doar cere.
Sunt oameni pe care viatsa i-a obosit; mama mea e asha; orice ash face, tot nu o multsumeshte-viatsa i se pare un chin, si crede ca pt toti e asha; iar acum, in timpul sarcinii, chiar daca veti zice ca am devenit egoista, nu mai am rabdare cu ea; uneori cer iertare lui Dumnezeu...pt ca mi-e mama & si e si om; daca cu ea nu am rabdare....cu puiul meu cum o sa fie??
Noi o sa fim mame mai bune, sunt sigura de asta! Pt ca...in primul rand ne punem intrebari, si cautam solutii.
Ce incerc sa fac acum, sincer, am nevoie...sa fiu mai TOLERANTA. (nu fraiera, dar...daca ea zice cum zice, asta e, sa zica acolo in limba ei; a 2a oara nu mai apelez la ea ca nu am incredere)
M-am gandit! facem un forum: cu titlul: nu vreau sa ajung ca mama mea. Retsete verificate & solutii pt aceasta problema.
25+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Buna, fetele,
m-am intors de la medic, mi-a zis ca trebuie sa stau linistita, si sa ma odihnesc. De parca asta ar fi posibil, cu cate sunt de facut! In fine, am auzit inimioara bebelinei, se auzea foarte bine si foarte frumos, m-am cantarit, am 60 kg, sunt ca o vacuta! Dar asta este, m-am ingrasat exact 10 kg pana acum. Ma apuca groaza numai cand ma gandesc! Trebuie sa merg din nou pe 5 sa iau rezultatele de la testul de sange O’Sullivan pe care am sa-l fac marti dimineata. Contractii, ca de obicei, mai ales seara cand ma asez in pat, dar ce pot face?! Mi-a zis moasa ca sa iau in continuare pastilele daca vad ca tot asa sunt, dar in combinatie cu diazepam. Nu prea imi convine mie sa bag pastile. Ca daca tot mai am contractii dese sa merg la spital.
Pai, si cu Vlad ce fac?! Daca papa este in Romania, si eu sunt singura aici, cum fac cu Vlad?! Tocmai de aceea incerc sa stau linistita, nu mai fac efort asa mare, merg la servici, asta asa este, dar acasa abia daca mai fac ceva. Oricum de spalat vasele, de pregatit mancarea si de calcat rufe tot nu pot scapa, macar pana vine papa din tara.
Dar m-am decis: la sfarsitul lui februarie raman in medical pana nasc, gata, nici nu ma mai gandesc!
Pupik de la Onyx si Vlad26+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
onyx, atunci stai....Nu poti sari calcatul? Si sa gatesti 1 data..pt mai mult timp, ceva ca la potoroshi (aici nu stiu ce sa iti recomand, ca ai si pe Vlad, carew tre hranit..)
Si farfuriile...stii ce fac eu? dar sa nu razi. Le mai las de pe o zi pe alta; le scufund in oala mare cu apa sa nu se usuce, si inchid usha la bucatarie. Au inceput sa ma doara labele picioarelor...si coloana..
25+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa