Mamici de mai-iunie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
Andreea, ai cazut in fund pe scari? Sau ai simtit ca te-ai lovit si la burtica?
In principiu o cazatura pe fund s-ar amortiza pentru bebe, care sta totusi protejat in lichidul amniotic. Mai mult rau cred ca i-a facut sperietura si emotia ta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Andreeap am citit cu groaza ce-ai patit! Sper sa fie totul in regula. Si eu era s-o patesc, la metrou nu eram atenta si m-am impiedicat inainte de a incepe coborarea; atata m-am speriat la gandul cum m-as fi dus eu pe toate scarile alea, ca de atunci scarile au atentia mea maxima si stau ca babutele pe langa balustrada.
Cat despre nunta, la nunta nasilor mei, nasa lor era insarcinata pe la 8 luni asa si cu o rochita din aia vaporoasa si taiata sub sani arata foarte dragut. Si tie o sa-ti permita vremea rochie subtirica, numai sa vrea si bebe sa mearga la nunta. ![]()
Lori
22+
andreap spune:
Lori,Gabitzam,multumesc
..sper sa fie OK.Am cazut direct pe fund,cu piciorul stang 'contorsionat'...ce sa va zic,m-am zguduit bine
.Eram chiar la ultima treapta.Asta a fost 'norocul' meu...Am luat no-spa..preevntiv.Dar cum BBlusa mea e cam puturoasa la miscat,nu stiu daca e OK..
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
Andree27 spune:
Neatza burtici!!!!
Azi intram in saptamana 21 iuuupiii.Ce repede trece timpul...
AndreeaP pt linistea ta mai bine mergi pana la medicul tau sa iti faca o ecografie si sa vada daca totul e in ordine ca pana cand nu iti va spune cineva ca e ok,sunt sigura ca nu vei sta linistita.Asa ca mai bine fugi pana la medic sii ii pove ce s-a intamplat si sa te consulte.Iti timen pumnii si ne rugam la Doamne Doamne ca totul sa fie ok.
Getutza esti foarte frumoasa si ai o burticuta frumoasa foc.
Acum am si eu 2 intrebari la voi:
1.Azi dimineata cand m-am trezit asa ma durea burtica dar nici nu stiu cum sa explic,asa parca cineva m-ar fi lovit aseara peste burtica.E grav?
2.Voi va vopsiti pe par???Eu inainte sa raman insarcinata ma vopseam cu blond,dar acuma am ma fac cu din aceea de la Casting care nu contine amoniac,dar nu e blond si parca nu prea imi place si de asta va intreb.
Merci mult si pupici la toate!!!!!!!!
Andreea
20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
Lorich spune:
Andree27: Si tu faci la fel??? Si eu abia astept sa se mai schimbe saptamana!
Sa-ti raspund si eu la intrebarea 2 (parca) eu am intrebat-o pe dr. de vopsea si a zis ca nu e nimic legat de asta prin cartile de medicina, sa ma vopsesc daca vreau, mi-am luat si eu Casting dar pt mine a fost un mare fas, ca eu voiam doar sa-mi acopere firele albe, si asta nu s-a intamplat. Sper sa ai tu mai mult noroc cu ea.
Pupic
Lori
22+
leeloo2004 spune:
Andreea - in principiu daca ai cazut in fund nu ar avea ce sa se intimple, mai mult sperietura ta - insa pentru linistire, du-te la medic si fa o ecografie!
getutza - am uitat sa spun ca am vazut si eu pozele tale, esti o gravida tare frumoasa! Vreau sa-ti spun ca, desi tu esti mult mai avansata decit mine ca sarcina, burtica mea e aproape la fel de mare ca a ta, daca nu si mai mare...
mama, ce o sa trag cu kg in plus dupa...
Andree27 - eu m-am vopsit in fiecare luna pentru ca sunt blonda si nu suport sa mi se vada radacinile inchise la culoare - si la sarcina trecuta si acum, dr. mi-a spus ca nu e niciun pericol - vopselele de acum sunt mult mai performante decit cele cu amoniac de acum citiva ani...asa ca eu zic ca te poti vopsi cu incredere, mai ales ca ai trecut de trim.1!
Fetelor, azi ma duc sa vorbesc despre rezervele de la maternitatea CMU din Elias, asa ca pe dupa-amiza va spun ce si cum. M-a speriat o fata de aici de pe forum care mi-a spus ca nasterea acolo costa 2000 euro...eu habar nu aveam ca se plateste si nasterea? Dar va spun cind ma intorc de la intilnire!
Gabriela
22+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andree27 spune:
Lorich merci sw raspuns.Si pt mine e tot asa fas pt ca mi-am luat cel mai deschis blond posibil si asa mi l-a inchis ca sunt mai mult castanie decat blonda.De asta ceream si alte pareri pt ca ma gandeam ca blondul afecteaza cel mai tare si de asta.
Am citit undeva ,nu mai stiu unde, ca e important ca macar in primele 3 luni sa nu te vopsesti si asta m-a pus putin pe ganduri.Dar atunci venea intrebarea vedetele care raman insracinate ce fac atunci nu mai ies in public.Sunt multe care se bat cap in cap.
Andreea
21+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
Andree27 spune:
Leeloo merci si tie.Chiar asteptam sa raspunda cineva care s-a facut cu blond.Tu cu ce vopsea te faci??
Andreea
Eric Ianis
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Leeloo merci si tie.Chiar asteptam sa raspunda cineva care s-a facut cu blond.Tu cu ce vopsea te faci??
Andreea21+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
Eu ma fac numai la coafor (pentru ca blondul meu e o combinatie din 2 culori si in plus sunt mai lenesa din fire si imi e tare comod la coafor...) - vopseaua pe care o folosesc e Loreal - parca Majirel se numeste. Dupa ce nasc o sa ma fac acasa - am gasit pe cineva care o sa vina sa ma faca acasa, trebuie numai sa aflu de la coafor "reteta" de vopseluri folosite...
Inca ceva - pe mine nu ma decoloreaza, vopseaua blond prinde direct - eu de felul meu fiind un saten mai inchis.
Gabriela
22+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)PozeGiving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andree27 spune:
Nici eu nu ma decoloram cand ma faceam ca imi prindea.Si eu sunt castanie.Si eu intr-o vreme numai la coafor ma faceam,dar am gasit de la L'oreal vopseaua identica cu cea cu care ma faceam si am renuntat la ideea de mers la coafor.
Andreea
Eric Ianis