Fetelor, stiti cumva daca streptococul B iese la urocultura, daca exista, sau trebuie facuta neaparat analiza secretiei vaginale? Ce se poate depista prin urocultura? Multumesc!
hai, fetelor, nici o parere?
maine vreau sa fac urocultura, macar sa stiu daca o fac degeaba sau nu...
astept, astept!
eu am facut urocultura si a aparut animalul enterococ, dar strept B nu, in schimb la analiza secretiei col a aparut in aceeasi perioada streptococul...am tratat in doua repriize: intai enterococul, apoi balaurul...
39
Tudor Gabriel
AMR 7 zile
Raluk, streptococul B iese numai la analiza secretiei vaginale, il am si eu!! trebuie tratat neaparat, este ff periculos pt bebe altfel, la nastere, poate sa faca meningita si alte complicatii!![]()
Luny,
in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Eu am facut ambele analize: urocultura si secretie vaginala la sfatul doctoritei. Mi-a iesit la ambele. Am luat ampicilina 7 zile, apoi am refacut analizele: urocultura si secretie. Acum astept rezultatele.
mai bine le faci pe amandoua
Nicole 19+ in asteptarea unei bebeluse
KARLA ADRIANA
Si mie m-a iesit in secretie si am scapat de el cu Augmentin.
Ioana
35+ si
David
burtica
ei, acum chiar ca nu mai stiu ce sa cred, nicole a spus ca ei i-a iesit si la urina,,,
chestia e ca nici nu mai am timp pt ambele analize, ca astept de pe o zi pe alta sa nasc, si la noi dureaza un pic pana iti da rezultatul. la urocultura va fi gata in 48 h, dar la cealalta ,,, dureaza. nu mi s-a spus cat exact.
la secretie e cel mai concludent,trebuie sa se vada dak e in col!!!
gaseste la particular sa ti-o faca in regim de urgenta!!! nu e rau nici din urocultura, dar din col e mai relevant, poate rupe membranele dak e acolo...
Luny,
in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!