Streptococul B si urocultura

Streptococul B si urocultura | Autor: raluk.m

Link direct la acest mesaj

Fetelor, stiti cumva daca streptococul B iese la urocultura, daca exista, sau trebuie facuta neaparat analiza secretiei vaginale? Ce se poate depista prin urocultura? Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

hai, fetelor, nici o parere?
maine vreau sa fac urocultura, macar sa stiu daca o fac degeaba sau nu...
astept, astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu am facut urocultura si a aparut animalul enterococ, dar strept B nu, in schimb la analiza secretiei col a aparut in aceeasi perioada streptococul...am tratat in doua repriize: intai enterococul, apoi balaurul...

39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Raluk, streptococul B iese numai la analiza secretiei vaginale, il am si eu!! trebuie tratat neaparat, este ff periculos pt bebe altfel, la nastere, poate sa faca meningita si alte complicatii!

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Eu am facut ambele analize: urocultura si secretie vaginala la sfatul doctoritei. Mi-a iesit la ambele. Am luat ampicilina 7 zile, apoi am refacut analizele: urocultura si secretie. Acum astept rezultatele.
mai bine le faci pe amandoua

Nicole 19+ in asteptarea unei bebeluse
KARLA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si mie m-a iesit in secretie si am scapat de el cu Augmentin.

Ioana
35+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

ei, acum chiar ca nu mai stiu ce sa cred, nicole a spus ca ei i-a iesit si la urina,,,
chestia e ca nici nu mai am timp pt ambele analize, ca astept de pe o zi pe alta sa nasc, si la noi dureaza un pic pana iti da rezultatul. la urocultura va fi gata in 48 h, dar la cealalta ,,, dureaza. nu mi s-a spus cat exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

la secretie e cel mai concludent,trebuie sa se vada dak e in col!!!
gaseste la particular sa ti-o faca in regim de urgenta!!! nu e rau nici din urocultura, dar din col e mai relevant, poate rupe membranele dak e acolo...

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput