*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (131)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

la cat mai multe aniversari, Sara Eliza esti o papusica frumoasa foc.

Tatic de Calin, multumim pt.vesti si pt.poze. cum sa nu te indragostesti de un asa flacau frumos? multa sanatate Ancai

Mitshule, ma bucur mult sa aud ca bebitul tau creste frumos si armonios.

acum am vazut ca naste si Irinouka azi nastere usoara

sigur urmam si noi maine

AMR 7 ZILE

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

[majoreta]
DUMNEZEU SA FIE ALATURI DE TOATE FATUCILE NOASTRE CARE NASC IN ACEST MOMENT!!!!!!

39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancasoare

Buna dimineata! Ne primiti si pe noi inapoi in gasca?
Va rugam sa ne treceti pe lista, chiar daca am sarit randul: bebe Stefan s-a nascut pe 3 ianuarie (fix 36 saptamani) la ora 23.15, cezariana, 2.050 kg, 46 cm, scor Apgar 8, cu dna dr. Dima Luminita - Maternitatea Polizu.

Suntem bine, sanatosi, acasa, acum deja avem 2.600 kg.
Poze cu minunea mea mica puteti vedea aici: http://good-times.webshots.com/album/562200749zlJETz. Cu povestea nasterii voi reveni cat de curand, caci m-au incercat niste sentimente ce merita povestite.

Bad Dobby!

BB Stefan Cristian http://good-times.webshots.com/album/562200749zlJETz

felicitari bb Stefan e un frumos, sa va traiasca si sa va bucurati de el.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

mai fetelor da voi aveti incredere mare in eco astea?la mine cel putin cu 2 zile inainte sa nasc mi-a zis la eco ca bebe are 2500gr si bebe a avut 2050 gr...cam mare diferenta...Acum sa nu va suparati pe mine e doar o intrebare...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor...

...fecem si noi galerie pentru fetele ce urmeaza sa devina mamici...nasteri usoare si multa sanatate...

irinuka...creata...carmilia...beinazutza...

Cristina mamica si bebe Mara Bianca

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...lala ...te rog sa-mi trimiti si mie formula ...ca sa scriu frumos "poze"...si sa nu apara site-ul ala nasol....multumesc anticipat..

Cristina mamica si bebe Mara Bianca

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

NASTERI USOARE CARMILIA, CREATA, BEINAZUTZA SI IRINOUKA!

Felicitari, Anca.Diana, pentru baietel!

Pup toate fetele.

Irina 40+Ileana
Tudor

Mergi la inceput

Alina T ce frumoasa e Stefi, si are niste obrajori iti vine sa-i pupi nonstop. imi pare tare rau ca nu prea doarme micuta, dar zicea si dna doctor ca asa e in primele zile. Apropo, sa stii ca te-a laudat si a spus ca ai fost suuuper tare in sala de nasteri

Mari 39+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Lala, eu sper sa greseasca dar in sensul ca bebe e mai mare decat arata eco...al meu avea 2600gr acum 8 zile si nu prea are de unde da la altii...Cu Ozi mi-a zis la eco cu o sapt inainte ca are 3000gr si s-a nascut cu 3600gr...e imposibil sa fi inghitit de 600gr in 7 zile!

Iry are inca dilatatie mica, contractii la 2 minute suportabile...moral de nota 10...toata lumea in sala de nasteri superdraguta...Carmilia e la dilatatie 8 asa ca se pare ca mai are putin. E bine ca-s impreuna! Doamne ajuta!

39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

[url = " AICI SCRII LINK-UL " ] AICI SCRII POZE [/url],da fara spatii

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta