*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (131)*
Raspunsuri - Pagina 16
Tinna S. spune:
Neata zuzici!
Hai ca azi o sa fie o zi plina de clinchete de clopotzei!!!
Continui galeria pentru fete...
Carmilia, Creata, Beinazutza go go go
Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 24 de zile !!!
Ellenuta spune:
FETELOR, NASTE IRINUKA!!!
"SE PARE CA SI CLOPOTELUL MEU VREA SA IASA AZI. M-AM INTERNAT, DILATATIE 2, PUS PERFUZIE SI ASTEPTAM. PUP FETELE, BAFTA!"
HAI IRINUKA, HAI IRINUKA!! SA DEA DUMNEZEU SA AI CEA MAI USOARA SI RAPIDA NASTERE, IAR RARESELU SA FIE SANATOS SI FRUMOS SI PAPACIOS!
Elena de Eva Maria
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
virgo spune:
Gagici , tin sa va anunt ca am o dimineata sinistra : dupa o foarte bizara diaree aseara pe la miezul noptii , am avut o noapte rea si cu dureri de ... glezne !!! Reumatice , of course , cu articulatii intepenite . Colac peste pupaza , pe la 6 dimineata incepe motanul sa miorlaie la usa ca vrea inauntru . Am trimis barbatul din dotare , care oricum facuse ochi s-o taie la birou , sa-i dea drumul in casa . Dar credeti ca jivina s-a potolit cu mieunatul ? O creasta ! In concluzie , m-am ridicat si eu , am pus de cafea si ... gata somnul meu .
Bebe s-a facut cat un pietroi de moara , abia-l mai pot cara . In fiecare seara are program de scormonit in col . In rest doarme de rupe pamantul .
Felicitari fetelor pentru bebei !
Ellenuta spune:
dragi zuzici,
mie ieri nu mi-a mers netul .. iar .. imi venea sa bat pe cineva! acum am intrat repede sa va dau mesajul caci vad ca e ok!
daca pica netul, dau fwd la mesajele irinukai!!
noi suntem bine, bb s-a trezit azi-noapte din 3 in 3 ore .. acum a adormit dupa ce 2 ore a stat cu ochii pe pereti!
zuzele sii bebeii
Elena de Eva Maria
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
Ereena spune:
gatta , sara e mai dulce pe zi ce trece
de pupi ce sa mai zic ,l-as lua putin la rontzait :-)
am vazut si filmuletul cu serban ,pozele cu calin si ale proaspetei mamici alinatudor cu stefania ........sa fiti sanatosi ca frmuosi sunteti ........si doar azi nu e joi , sa imi vad si eu puiul:-)
irinouka , ma bucur ca place :-)ahhhhhhh ,vine palugel??????am vesti despre filantropia de la prietena care a nascut .Mamica nu e super ok ,bebe e bine , si e frumossssssss chiar daca e mai mititel , a iesit cu 2900 gr din spital . pe doctorita o cheama POPESCU .Ea nu a facut decat sa "asiste" ,doi rezidenti au fost cei care au operat propiu zis .Are o taietura se la un sold la altul aproape ,foarte mare .nu am mai vazut o ceza asa mare , in schimb e cusuta foarte estetic .Si despre conditii nu s=a prea plans in schimb de prestat banuti pe ici pe colo a zis ca e jale ,efectul unei bancnote de 5 sau 10 lei trece chiar si dupa 15 min ,in cutia de servetele umede pampers i-au pus bella ,bepanthenul si tridermul(a facut o iritatie bebe) au disparut din prima zi chiar daca taticul a cotizat cel mai mult la asistentele de la bebei .... astea au fost nemultumirile ei ,ah si faptul ca nu i-au pus o branula ,pt ca a facut foarte multe injectii cu anticoagulante, calmante si antibiotice .nimeni nu ia aratat cum sa alapteze si are niste problemute la un san ,a facut noduli .Altceva nu imi mai amintesc acum
Irina 39+ Matei
AMR 2 ZILE
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Ven spune:
Creata, Ironouka, Carmilia, Beinazutza!
Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!
Tinna S. spune:
IRINOUKA IRINOUKA IRINOUKA
...am avut eu o presimtire ca o sa nasca azi de ieri de cand zicea ca are niste contractii, asa ca am inceput galeria pentru ea inca de azi noapte Irinouka tin pumnii strans strans!!!
Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 24 de zile !!!
Ellenuta spune:
PAI SA FACEM NENE GALERIA CUM TREBUIE CA NASC ATATEA FETE AZI!
CREATA, CREATA, CREATA, CREATA, CREATA, CREATA!!!
BEINAZUTZA, BEINAZUTZA, BEINAZUTZA, BEINAZUTZA
CARMILIA, CARMILIA, CARMILIA, CARMILIA, CARMILIA!
NASTERI USOARE SI BEBICI SANATOSI, FRUMOSI, DESTEPTI SI PAPACIOSI!! LAPITCUL SA VINA REPEDE SA SE FACA BEBELUSHII MARI SI GRASI!
Elena de Eva Maria
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
nemary spune:
putin cam tarziu, dar cumniciodata nu-i prea tarziu
Carmilia
Beinazutza
Creata
sa dea DD sa va tineti azi puiutii in brate
AMR 7 ZILE
Mari 39 bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.