*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (131)*
Raspunsuri - Pagina 11
bdiana spune:
Am uitat: pt spital tb Bepanthen crema si Baneocin pudra sau pot lua pudra de la Sanosan?
Diana,36+
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by bdiana
Laura, la mine bebe e marisor si in prezentatie pelviana....am rh negativ....deci cu cei ce am vb mi-au recomandat cezariana.....Mai nou bebe s-a hotarat sa ma cunoasca mai devreme...am stat eu cuminte ultima saptamana, patut...no-spa....dar de saptamana trecuta am colul scurtat si nu prea m-a durut controlul......azi cand am fost iar la control, nici nu m-a atins bine dr ca a zis: da...., nastem.Azi chiar nu m-a durut deloc.....presupun ca e deja moale colul....NU VA ZIC CE MORCOV AM!!!!!!
Am uitat: pt spital tb Bepanthen crema si Baneocin pudra sau pot lua pudra de la Sanosan?
Diana,36+
eu mi-am luat bepanthen si baneocin pudra.
eu nu l-am dat pe dimitris si nu am de gand sa o fac nici la eleni, cu pudra...
am avut o sticla nu stiu de la ce firma care dupa o jumatate de4 ano foloseam eu..
Mi se pare ca usuca prea tare pielea bebelusilor p[udra.
Folosesc doar ulei sau lotiune.
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by CameliaH
Salut fetele
Vin si eu dupa doua zile in care nu am scris nimic. Dar motivat. Ioana una dintre fetele mele s-a imbolnavit, varsaturi nasoale de doua zile si azi am ajuns cu ea la urgenta. A internat-o e pe perfuzii. Am stat cu ea vreo trei ore si apoi a venit mama si a ramas cu ea, ca pe mine nu m-au lasat sa stau acolo, le era frica de nastere prematura. Am vorbit acuma cu mama, e mai bine, sa speram ca maine ii da drumu acasa, daca nu poimaine sigur. Acuma atata grija am sa o stiu bine acasa si pot sa plec senina sa il primesc pe bebe 3.
Apoi am fost la inca o ecografie si se pare ca bebe e mai mare decat credeam. Varsta cronologica e de 35 de saptamani, iar cea masurata de ecograf de 37. Maine dimineata il sun pe dr sa vedem ce hotaram mai departe. Se pare ca o sa fie mai devreme si cum tu, grati.ela vad ca te-ai mutat mai spre saptamana ailalta cred ca punem de un party in doua. Da-mi si mie nr tau pe PM, daca vrei sa vorbim poate ne intalnim la spital.
35+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
Of, dar care a fost diagnosticul ce i s-a pus ?? De ce a fost necesara internarea?
Sanatate multa-multa Ioanei !!!!
bdiana spune:
Laura, multumesc informatie......ma mai duc in pat pt ca deja ma doare coloana...pupici
laura_dimitris spune:
ma duc sa-mi spal baiatul si sa-l bag la culcare.
parca vad ca adorm inaintea lui...
sa aveti o seara/noapte minunata.
Si un somn adanc, relaxant in special fetelor ce vor naste maine !!!!
miri_mik spune:
camlia... ce urat:( sper ca fetita se simte mai bine si poti intr-adevar sa te ocupi de venirea pe lume a celui de-al treilea:)
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Mitsu-bishu spune:
Salutare!!! Noi am fost azi la doctor... Si ne-a masurat, ne-a cantarit... Avem 3 kile'n cap (aveam 2870 g acum 4 zile, deci crestem ca la carte...) si 51 cm (cu 2 mai mult ca la nastere). Ne-a dat tanti doctora sa luam Vitamina C picaturi, Espumisan L pentru gazutsele din stomacel si calciu gluconic... Si ne-a mai dat niste bobite homeopate, SULFUR se cheama, inca nu m-am uitat pe Google sa vad ce sunt, ca pe dumneaei am uitat s-o intreb. Imi place de tipa asta, nu infunda copilu' cu medicamente aiurea (calciu ii trebuie ca e cam rahitic... si vitamina C cred ca e pt icterutz) si se bazeaza mult pe homeopatie, which is fine with me! Pentru fetele din Sectorul 5/6 care intrebau de dr. ... E super ok, dar e ffff ocupata, eu am sunat 2 zile sa dau de ea... Nu raspunde la telefon daca nu cunoaste nr., se merge numai pe recomandari. Asta e o bila neagra, mi s-a parut cam expeditiva. Dar cine chiar nu are dr. si il incanta homeopatia... Poa' sa se duca direct sa se inscrie, dar va sta la o coada infernala! Cabinetul e in cadrul Colegiului Medicilor din blvd. Timisoara nr. 15 (aproape de intersectia cu V. Milea, scrie pe cladire CMR).
Vaaai, abia astept sa ajungem la scutece! Voiam sa va intreb e normal sa i se umfle vaccinul de pe manuta? Cred ca e ala anti - tbc... Acum am vazut, mi-e sa nu zica dr. ca-s paranoia dac-o sun.
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
CameliaH spune:
Multumesc pentru sustinere Laura si Miri. Ioanei i s-a pus diagnostic de faringe infectat, plin de puroi care i-a dat toata simptomatologia cu varsaturi. Dar nu a avut nici un pic de febra nici in gat nu o durea, nimic. Au suspectat-o de meningita, ca o durea si capul si de apendicita ca o durea burta dar nu s-a confirmat nimic. Doctorita de la camera de garda a fost foarte meseriasa. S-a prins repede ce si cum. Asta dupa ce aseara fusesem la camera de garda la Gomoiu, iar dr de acolo a zis ca nu are nimic si o suspecta de cele de mai sus. Iar la Budimex la camera de garda arata acum ca la un spital occidental, fara exagerare, cu sistem informatic etc. Si spitalul se renoveaza deci ne apropiem de occident. Iar spaga nu am dat.
35+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
miri_mik spune:
mitsu, mnca-l-ar mama de conrad! nu e nici slabanog cum ziceai tu, nici rahitic! si in pluscreste fix cum trebuie! la mai mare!
camiH, noroc d emedici de treaba si priceputi ca altfel... io n-as vrea sa fiu nevoita sa ajung la urgenta de la st.pierre din brux. poate ici in zona flamanda o fi altfel, dar acolo... jale:(
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ereena spune:
Creata, Beizanutza, Carmilia ,tinem pumnii pentru maine ,sa vina si sa treaca repede si usor ,Doamne ajuta !!!
Irina 39+ Matei
AMR 2 ZILE
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png